Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 KZTL
Ja WMA lestvica res kaže na primat žensk. Korekcijska tabela s katero se obračunava ta lestvica pa ni plod moje domišljije, temveč mednarodno uveljavljena metoda. Bo treba še bolj pritisnt na gas Tone :oops: :lol:

Sicer so pa tu rezultati zanjega teka - Brdo, 2. krog in skupna razvrstitev po zaključenem 2. krogu:

REZULTATI Brdo #2
SKUPNI REZULTATI 2. krog

Tako - 2/3 letošnje lige je za nami. Še en krog obrnemo in smo zmagali.
Vabljeni še zadnjič na Kališče!
:laola
 TONEK
Vem, da lestvica ni tvoj izum, ti bi jo naredil tako kot jaz, bolj enakopravno. Sicer pa: vsa čast, dekleta in žene. Komaj čakam nedeljo, pa Mileta, ki mu bo spet neptijetno povedat svojo številko v cilju.
 milk
Kako veš, da bom prišel?!
Saj nebi, pa moram popraviti prejšni katastrofalni čas, vsaj za kakšno minuto.
Da mi ne bo treba govoriti številke, jo že sedaj napišem: 56. In če mi bo le ratalo, bom štartal 15' prej. Če mi ne bo, pa mogoče 15' pozneje. Ni me treba čakati.
 TONEK
Včeraj je bil na Kališču spet en prijeten dan. Ligaši smo štartali 25 in 15min. pred deveto, tahitri pa ob devetih. Res škoda, da je vedno več 'stravarjev, ki jih vidimo šele v rezultatih. Trasa je bila več ali manj pomrznjena, zasnežena, pa tudi ledena. Sonce nas je pričakalo že na štartu, Leonov čaj pa v cilju. V toplem vremenu smo se kar nekaj časa nastavljali sončnim žarkom pred kočo, le peščica je obiskala tudi notranjost :drink . Ob povratku obvezne derezice, saj tudi kjer ni snega, je zemlja pomrznjena in nevarna za zdrs.
V nedeljo pa cestni Jošt.
Uporabniški avatar
 Čarko
Tonek, nerad komentiram, ampak na komentar, da nas je vedno več "stravarjev" se pa moram odzvati. Okoliščin (nas posameznikov) ne bom omenjal, ampak, glede na to kako je KZTL organiziran prek Strave, lahko izrečem same pohvale organizatorju in upam, da se enak način ohrani.
 TONEK
Tudi jaz pozdravljam zadevo, covid je vsaj nekaj prinesel pozitivnega. :? Dokler ne bo to dodatno delo Ivotu odveč, se bomo lahko šli tekmo tudi med tednom, na izbrani dan, ko so vremenski pogoji najugodnejši. Žal je pri nekaterih tekmovalcih to stalna praksa in ne izjema, kot je bilo zamišljeno. Zaradi mene naj to ugodnost koristi kdorkoli in kadarkoli. Čim več vas bo, manj možnosti bom imel, da me v nedeljo na štartu kdo pohodi. :D
Uporabniški avatar
 KZTL
T. i. "Strava" varianta udeleževanja lige bo ostala tudi v prihodnje. Nenazadnje je takih udeležencev v povprečju kar 1/3. Res pa je tudi, da imamo (imam) ravno s tem kar precej več dela pri umeščanju teh med rezultate. Tisti, ki dodobra razumejo Stravo vedo o čem govorim. Ampak, dokler bodo tja pa sem občasno kake pohvale na ta račun, bo to zadosti dobro plačilo za ta "bonus" trud.

Ok, tu so že uradni rezultati 13. teka KZTL 2024/2025 - Krvavec#3:

REZULTATI

Preostala sta še dva teka - ta teden še zadnjič na Mohor.

Vabljeni!
:laola
 TONEK
Malo je takih, ki 'živite' od pohval. :D :D
Kot jaz vem, se še maček ne goni zastonj. No, jaz sem včeraj ligaško sezono zaključil in jo ocenjujem kot zelo dobro, tako v organizacijskem smislu, kot z mojimi teki. Gor z 80%, dol na izi. Upam da Ivo, Božičeva fanta, Udovičeva družina, Tone..., spet zagrabijo v začetku novembra s tako vnemo, kot do sedaj.
Najbolj vztrajne seveda čaka še Brdo in gostilniška na Joštu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA