Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#164880
Pridružite se nam 31. decembra 2008 ob 23. uri v Ljubljani na Urhu. Dobimo se na parkirnem prostoru pri cerkvi na svetem Urhu. Štart bo ob 23.15 uri, nato bomo skupaj odtekli v novo leto 2008. Vabljeni tudi pohodniki, saj bo tudi za njih poskrbljeno. Proga bo potekala po gozdu proti Orlam in nazaj na parkirno mesto. Cilj in štart sta na parkirnem prostoru.

Tek ni tekmovalnega značaja, zato se lahko pridružite vsi, ki bi vam tek v novo leto pomenil prijetno druženje. Spremljevalci nas bodo počakali na parkirnem prostoru, ali pa se bodo lahko peš odpravi po malo krajši poti proti Orlam.

To bo že 5. tek v novo leto in vemo da nam bo lepo. Štartnine ni, za pijačo in hrano vsak poskrbi sam.

informacije:
tel.: 040 455 511, MATJAZ
 luzr
#165059
A res ni mogel nihče spraviti te teme na vrh od včeraj opoldan...
 spela*
#165066
Pa smo šli ...
Nekaj pohodnikov z dvema malo prestrašenima psoma, ki pa sta se kljub pokanju kar dobro držala, in nekaj tekačev.

Čeprav naj bi bila hoja počasnejša od teka, smo pohodniki kar nekaj časa na mrazu čakali tekače, ki so šli po "bližnjici" in poleg tega imeli nekaj težav s klicanjem čakajočih, ki jim je, po domače povedano, "crknila" baterija na telefonu.

Tako da sva spremljevalki psov sklenili, da bova, glede na to, da sva tam tako rekoč doma, naslednje leto tudi midve raje tekli in s tem preprečili takšno iskanje duhov, opolnoči, na svetem Urhu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA