Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#342078
Pozdravljeni.

Na žalost letošnje leto David in Andreja ne bosta utegnila organizirati super prireditve 12 ur Šmarne gore. Dobili smo zeleno luč od njiju, da lahko letos ohranimo tradicijo in izpeljemo dogodek sami.

Zanima me, če ste pripravljeni da se dobimo v soboto 31.10.2015 ob 2:00 uri zjutraj in se do 14.00 ure tradicionalno sprehajamo/tečemo gor in dol po Šmarni gori?

Letošnja prireditev bo seveda okrnjena, tako da vsak udeleženec poskrbi zase oziroma za sotekmovalca. Pobuda je, da vsak nekaj speče ali prinese s sabo in si sami pripravimo stojnico s prigrizki. Razlika bi bila tudi, da se stojnica postavi na vrhu, ne več spodaj kot je bilo v navadi prejšnja leta. Spodaj pri vznožju bi bila samo knjiga z vpisi.

Povejte se strinjate, da ohranimo tradicijo in to prekrasno prireditev?

Kdo je za?

1. Urban
2. Blažka
3. Miha
#342223
Če bo vreme kolikor toliko v redu bom tudi jaz prišel ta dan opravit svojih pet vzponov. Seveda bom štartal podnevi.
Mogoče pa je sedaj prilika, da po zgledu Kališča skrajšate prireditev na 6 ur, saj se da tudi v tem času (velja za najhitrejše) vsaj desetkrat (mogoče celo enajskrat) povzpeti na vrh.
Če se bi začelo ob 8h in trajalo do 14h bi bilo ravno prav. Mislim, da bi se udeležilo tudi nekaj več tekačev. Če bi bilo nekoliko krajše, bi bilo pa bolj intenzivno. Tudi organizacija prireditve bi bila v tem primeru verjetno nekoliko lažja.
#342229
Mile, tradicija je tradicija in pri tem ne vznemirjaj organizatorjev. Narediš si svoj urnik in greš. Jaz se že od začetka sprehajam gor in dol med šesto in štirinajsto uro in me pri tem nihče ne ovira.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA