Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#342234
Drži. Naj ostane tako kot je. Sedaj kdaj boš začel je problem ali želja vsakega posameznika. XY boš šel gor? Kakor ti paše.Nihče nobenega v nič ne sili. Vse je samo dobra volja in druženje.
#342243
Odlično.
Tekma je dobro zastavljena, je pa res, da ni za zaspance in one v salonarjih. Je treba garat in temu je namenjena ta preizkušnja.
Se vidimo, verjetno pa bom tudi jaz tokrat med onimi, ki so bolj za podnevi.
#342556
Lepo, da se bo tradicija nadaljevala. Nisem bil še na tem druženju, tokrat se z veseljem pridružim. Pa mislim tudi, da mora tekma ostati tako kot je bila zastavljena. 12 ur in začetek ob drugi uri zjutraj. Saj to daje poseben čar, pa tudi 12 ur je že lep čas, če si prisoten ves čas
#342602
Nekaj prijav že imamo. Nekateri ste se prijavili tukaj, nekateri na Facebooku, mogoče kdo oboje...Okoli 20 nas je že zbranih.

Upam, da se bo še kdo opogumil in se nam pridružil. Če le ni Ljubljanski maraton pobral vso potrebno energijo. :)

Dajmo se še pofočkati in povabiti koga, da se ponovno zberemo v velikem številu.
#342738
Zdravo.

Izgleda da nas bo okoli 20. Verjetno pa se bo še kdo pridružil ko se bo začelo daniti.

Kakorkoli...upam, da se bomo nabrali v čim večjem številu. Kdo kaj prinese nimamo definirano, bi bilo pa super, da vsi ki se zberemo, nekaj prispevamo in napolnemo mizo (da nam bo lažje).

Sprememba bo tudi ta, da bomo mizo z dobrotami postavili na vrhu in ne pri vznožju, ko je bilo v navadi prejšnja leta.


Zbor v soboto ob 01:55. Ob 2:00 odrinemo skupaj prvič proti vrhu.
#342782
Jaz bi se tudi prijavil na štartno listo.Danes sem bil dopoldne na vrhu za probo lepo na izy,da se dokončno znebim nedeljskega muskelfibra :D Pot brez posebnosti,korenine držijo,pozorni bomo morali biti na odpadlo jesensko listje :) Na vrhu sem govoril z gospodom z očalmi,ki je bolj pri glavnih....Omenil sem mu našo namero pa ni kaj dosti vedel o vsem.Rekel je, da bi nas počastili čaja,če bi se videlo kdo je v naši skupini(startna številka ali kaj podobnega),če sem ga prav razumel celo od 5 zjutraj naprej.
Za okrepčevalnico se moramo nujno zmenit kje bi bila,če bi bila na vrhu bi torej ob prvem vzponu na vrh nosili 10,20 kilske nahrbtnike :shock: Dobro bi tudi bilo,če bi vsaj kdo napisal kaj lahko prinese,da ne bomo imeli na koncu npr. 80kil banan in 20 kil napolitank,kokakole pa nobene :lol: Lahko pa tudi vsak vzame stvari,ki jih potrebuje sam in je potem mir.

Uglavnem naj vam teden hitro mine in lep pozdrav do sobote ob 01 30.
#342792
Pridem, moja forma je boga zato bom bolj spremljal in vzpodbujal sotekmovalce. Do kdaj bom vztrajal pa bomo videli.. Sem bil včeraj na ogledu in proga je bila suha in kar nekaj novih stopničk urejenih in en nov mostiček, skratka skoraj idealno za podvige junakov in junakinj. Se vidimo malo pred drugo že osmič zapored.. :D
#342811
KadilecSamo napisal/-a:Jaz bi se tudi prijavil na štartno listo.Danes sem bil dopoldne na vrhu za probo lepo na izy,da se dokončno znebim nedeljskega muskelfibra :D Pot brez posebnosti,korenine držijo,pozorni bomo morali biti na odpadlo jesensko listje :) Na vrhu sem govoril z gospodom z očalmi,ki je bolj pri glavnih....Omenil sem mu našo namero pa ni kaj dosti vedel o vsem.Rekel je, da bi nas počastili čaja,če bi se videlo kdo je v naši skupini(startna številka ali kaj podobnega),če sem ga prav razumel celo od 5 zjutraj naprej.
Za okrepčevalnico se moramo nujno zmenit kje bi bila,če bi bila na vrhu bi torej ob prvem vzponu na vrh nosili 10,20 kilske nahrbtnike :shock: Dobro bi tudi bilo,če bi vsaj kdo napisal kaj lahko prinese,da ne bomo imeli na koncu npr. 80kil banan in 20 kil napolitank,kokakole pa nobene :lol: Lahko pa tudi vsak vzame stvari,ki jih potrebuje sam in je potem mir.

Uglavnem naj vam teden hitro mine in lep pozdrav do sobote ob 01 30.


Zdravo.

Na vrhu sem se vse dogovoril z gospo. Imeli bomo štartne številke in tisti z njimi bodo na vrhu upravičeni do čaja. Dogovorjen sem tudi da lahko na vrhu postavimo mizo z vsemi dobrotami, ki jih bomo prinesli.

Seveda bi bilo super, če se bo našek kdo, ki bo v največjem navalu zadevo malo čuval...ampak mislim da se bomo že nekako uskladili da bo stalno na očeh, da se ne bo samopostrežni bife vsem dnevnim obiskovalcem.

Kar se tiče samih prigrizkov in zadev, sem upal da bi se debata bolj razživela, pa se ni...tako da super pobuda da vsak napiše kaj misli imeti s sabo da se potem drugi lahko prilagodijo.

Zakaj pa ni okrepčevalnica spodaj...vsako leto je imel David težave s sosedi, ki si lastijo cesto...in potem povzročajo težave. Tako da misilm, da je najlažje če se zadeva prestavi na vrh...se pa strinjam da bo prvi vzpon malo težaven...

S predlogi na plano...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA