Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#362015
Tekači, jutri se vidimo pod Krvavcem. Za prevoz z gondolo v dolino se še dogovarjamo in še NIMAMO potrditve, tako da si za vsak slučaj s seboj vzemite vetrovko za tekaški povratek v dolino. Upamo pa na najboljše in na še nadaljnje sodelovanje z ekipo Krvavca. SONCE pa je naročeno v vsakem primeru ☀️.
FB 2019 naslovnica.jpg
FB 2019 naslovnica.jpg (99.54 KiB) Pogledano 5719 krat
#362021
Ne pomnim tako super razmer, kot so bile tokrat. Spodaj lepo pomrznjeno, zgoraj suho. Kljub temu sem dosegel enega slabših časov. Lani ob tem času pod uro, tokrat pa krepko čez. Udeležba je bila kar zgledna. Pijača, foto, celo nekaj sonca smo imeli. Očitno pa ne bom nikoli razrešil, zakaj tekači ciljne postojanke ( gostilne na Kališču, Krvavcu in Joštu) tako zvesto ignorirajo :(
Timotej je zares tekaški dragulj in dosega same rekorde. Me zanima, če ga bodo po Novem letu vsaj malo ustavile neprespane noči :wink:
Vsem tekačem KZTL, še posebno pa organizatorjem, želim srečno, zdravo in uspešno novo leto.
#362075
V idealnih razmerah, spodaj sicer nekaj pod ničlo, višje pa prijetno toplo, pretežno sončno, predvsem pa vseskozi suha podlaga, je Timotej Bečan spet postavil novo najboljšo znamko za Mohor. Ta je zdaj na 39:01, noro dobro :clap: :clap: :clap: . Pri ženskah spet Tina Klinar.

Rezultati Mohor, 2. krog

Se vidimo na krogu okoli Brda...
#362162
S tekom okoli Brda je zaključen 2. krog KZTL. V odličnih pogojih je bil postavljen nov najboljši čas, postavil pa ga je Timotej Bečan, ki ga očitno niti nova vloga novopečenega očka :clap: :clap: :clap: ne spravi iz vrhunskega ritma in niza rekorde kot po tekočem traku. Kar se tiče KZTL ga čaka le še Kališče. Pri ženskah je bila, ob odsotnosti Tine Kozjek, suvereno najhitrejša Tina Klinar.
Čestitke seveda tudi vsem ostalim...
:laola

Rezultati - Brdo, 2. krog

Skupni rezultati po 2. krogu
#362207
prava zimska liga se jutri 20.1. šele začne :D na kališču je dobre pol metra suhega snega,pri potoku pa 10 cm.pot bo že dobro shojena,težava zna biti parking.zato priporočam vstajanje 15 min.prej in parkiranje pri šoli.se vidmo ob 9.00 pri potoku nam Mačami
#362224
Začetek 3. kroga letošnje lige, vzpon na Kališče smo dejansko izvedli v pravih zimskih razmerah. Jutro je bilo sveže in jasno, na cilju pa še prijeten sonček. Zaradi suhega snega, ki se je čedalje bolj mlel proti vrhu, danes seveda rekordnih časov ni bilo. Timotej bo tako moral z naskokom rekorda Kališča nadaljevati v naslednji sezoni KZTL :D .

Rezultati, Kališče, 3. krog

Vabljeni naslednjo nedeljo na Jošt.
:laola
#362227
Zares super je bilo danes na 'ligi'. Poleg sijočih in hitrih deklet prava zimska kulisa. Na Janezov predlog sem parkiral že pred šolo in prav sem naredil, saj je bilo višje zaradi zelo aktivnih KLJUK, težko najti prostor. Pogoji za vzpon so bili zahtevni, saj je bil sneg sipek in nobena obutev ni bila idealna. Palice v močnih rokah so bile še najboljši recept. Napor je bil poplačan v cilju s čajem, soncem brez vetra in popolno kuliso belega Storžiča v sinji modrini. Danes sem bil tekmovalno še kar motiviran, čeprav mi je Ani ušla že za drugim ovinkom, pozneje sem se zalepil na Lidijo in njej se imam zahvalit, da sem bil gor pod uro. Timotej je šel mimo mene, kot da ni snega in strmine.
Drug teden pa Jošt.
#362319
NOVICE IZPOD KRVAVCA: Vsi ligaši, ki bi se v nedeljo s Krvavca želeli peljati z gondolo se boste lahko in to po znižani ceni. Za 4,5 EUR boste vozovnico prevzeli pri Klemenu Udoviču na zgornji postaji gondole. Brez vozovnice vožnja z gondolo žal ni več mogoča. Tek v dolino pa je še vedno gratis ;)
Pripravite si točen znesek, ker avtomat (Klemen) ne bo vračal drobiža ;) in vetrovko, da vas ne bo zeblo. Prevoza opreme na Krvavec ne bo.
Izgovorov glede slabega vremena torej ni več in se vidimo pod Krvavcem v čim večjem številu.
fb foto naslovnica krvavec.jpg
fb foto naslovnica krvavec.jpg (99.25 KiB) Pogledano 3361 krat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA