Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 KZTL
#362622
ŠD Divji zajci vabi vse navdušence trail tekov na 4. Jošt trail. Na sporedu bo 20. aprila 2019 s štartom ob 10. uri izpod Jošta nad Kranjem.
Tokratna izvedba bo malce drugačna od prejšnjih - tekmovalci bodo razvrščeni v 5 moških in 5 ženskih kategorij.

Razpis teka

Prijava

baner_TF.jpg
baner_TF.jpg (57.99 KiB) Pogledano 3754 krat
Uporabniški avatar
 thief
#363036
Do štarta 4. Jošt traila je še dober teden dni. Prijavljenih je že lepo število tekmovalcev, vseeno pa naj vas spomnim, da je rok za prijavo sreda, 17. aprila, zato pohitite s prijavami.
Ker smo prejeli nekaj vprašanj glede načina plačila, sporočamo, da se le ta izvede na običajen UPN (položnica), sklic pustite prazen, pri namenu pa je potrebno navesti "Jošt trail - ime in priimek". Po prejetem nakazilu boste prejeli potrdilo o plačilu.

Prijavnica

Vabljeni!
2019-04-12_1652_1.jpg
2019-04-12_1652_1.jpg (98.95 KiB) Pogledano 3348 krat
 marjan
#363058
Lepo vabljeni še z moje strani. Prijave bodo možne tudi zjutraj pred prireditvijo. Se vidimo. Starter bom :D

Lp
Marjan
 TONEK
#363100
Zadnji poziv na lepo tekmo. Upam, da so Zajčki dobro označili traso, ko bom sam lomastil tja proti Špičastemu... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 thief
#363103
V čudovitem spomladanskem vzdušju smo Divji zajci izpeljali že 4. izvedbo Jošt traila. Škoda, ker se je zataknilo pri vodenju rezultatov preko Timinga. Splet okoliščin je pripeljal do tega, da so bili rezultati preko te aplikacije v tistem trenutku neuporabni in smo jih morali izvoziti v excel, ter tam z kar nekaj muke pravilno obdelati. Vse to je seveda povzročilo vsaj enourni zamik urnika.
Vsem sodelujočim se za zamudo iskreno opravičujemo.
Smo se pa potrudili in rezultate v miru uredili tudi na Timingu (hvala Alešu Š. za pomoč).
Sicer pa čestitke vsem tekačem, ki ste (smo) borbali po tej lepi trasi traila :laola

REZULTATI

FOTOGALERIJA
 TONEK
#363110
Zajčki so nam zopet pripravili eno super doživetje, čemur je pripomoglo tudi izjemno vreme. Trasa tekme je izvrstno izpeljana. Od ozkih stezic, kratkih strmih vertikalov, nekaj zahrbtnih korenin, pa tudi par deset metrov blata in asfalta je bilo vmes. Ravninski odseki na srečo niso bili predolgi, ravno na njih sem namreč še čutil rahle posledice zahtevne tekme pred tednom dni. Okrepčevalnici in oznake so bile zgledne, psov in majhnih otrok, ki bi moj tek še upočasnili pa tudi ni bilo. :mrgreen: Mogoče bi se obregnil edino ob ceni štartnine, ki je od lani poskočila za 50%, pravega razloga ne vem, tudi časi Markoviča so že daleč zadaj. No, sva bila pa z ženo vseeno zadovoljna, ona z ličnim cekarjem, jaz pa z okusnimi makaroni. :D
Ker se nahajam v kategoriji s samimi olimpijci, sem se, razumljivo, uvrstil na začelje le-teh, čeprav sem dosegel minuto boljši čas, kot lani. :--
 elpadre
#363114
Odlična tekma in prekrasno vreme
Hvala Divji Zajci za organizacijo in športno druženje

Se vidimo naslednje leto

:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA