Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#362658
Prireditev bo v SOBOTO 23. MARCA 2019!

Občinski praznik občina Dol pri Ljubljani praznuje 23. marca, na dan rojstva našega velikega matemetika, stratega in topniškega strokovnjaka barona Jurija Vege!

Se oproščam, ker se je vrinila napaka v razpisu!!!!

Hvala za vprašanje :-)
Dušan
#362868
Danes je bil dan za metek in ta metek je bil Miran, ki je prepričljivo zmagal na tekmi. Za trenutek me je celo prešinilo, da sem še mlad, :mrgreen: kajti tekla sva v isti kategoriji. Organizacija teka je kot vedno, zgledna, k dobremu vzdušju na prireditvenem prostoru je pripomoglo super vreme in lepa proslava krajevnega praznika na račun Jurija Vege. Žal udeležba ni bila kak presežek, je bilo pa prisotnih nekaj zares dobrih tekačev. Seveda sem bil kot po pravilu zopet najstarejši med njimi.
V soboto pa puštalski polmaraton.
#362880
Rezultat1 17. gorskega teka na Murovico!

V kratkem bodo na naši spletni strani www.sddolsko.si objavljene tudi slike s teka in pohoda.

Hvala za udeležbo vsem pohodnikom in tekačem! Tekačev vas res ni bilo veliko vendar zasedba je bila vrhunska in posledično je padel tudi rekord proge s strani res neverjetnega Miran Cveta.

Se vidimo čez eno leto, lahko pa tudi prej na kakšnem drugem našem teku: v kratkem Gozdni tek okoli Ajdovščine, proti koncu Novoletni tek, vmes pa na kolesarski vzpon v Zagorica, ki ga organizira ŠD Zagorica.


Lep športni pozdrav!
Priponke
(133.68 KiB) Prenešeno 164 krat
(136.96 KiB) Prenešeno 99 krat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA