Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#364481
Priznati moram, da so me Ribn'čani pozitivno presenetili. Vse zadeve so potekale gladko, osebje zgovorno in prijazno, založenost na okrepčevalnicah popolna, (nikakor ne razumem, da je na prvi okrepčevalnici pri sv. Ani ob mojem prihodu izgledalo kot v reklami - pošlihtani lončki z različnimi pijačami, sadje, napolitanke...s kupčki, kot da bi jaz tja pritekel prvi :lol: , je pa ta okrepčevalnica oskrbovala tekače vseh treh razdalj). Trasa je bila označena za slabo štirico, zastavico, ki je bila rumene barve , si največkrat opazil šele, ko si prišel do nje, saj se je v rumenem listju in sončnih pramenih skrivala kot kameleon. Mislim, da bi bile dreče barve (že preizkušeno) veliko primernejše. Trasa je zares lepa, pelje te tudi do sten, kjer je lep pogled na Suho krajino, zame sicer preveč ravnine, je pa organizator zadel 'žebljico na glavico' z zgodnjim startom in vročina za čas tekme še ni bila prehuda. Malce je tudi nerodno, da start in cilj nista bila na istem mestu, sem pa ob nekaj sprehodih Ribnico malo bolje spoznal :? Malica okusna, kapučin v sosednjem lokalčku izredno poceni, podelitev pa je bila tokrat (tudi zame ) malce pozna, saj je tri ure čakanja po prihodu v cilj tudi zame preveč in je nisem dočakal. Tudi tokrat ne bi zgubljal besed o zelo slabi prisotnosti starejših tekmovalcev, delni vzrok je sigurno zaradi enotne starostne kategorije (samo moški in ženske), tu bi dal organizatorjem največjo črno piko. No, kljub temu sem nosilec bronaste medalje v kategoriji nad 50 let :laola
Pa še nekaj mi ni jasno. Prejšnji teden sem za samo 11 km daljšo razdaljo potreboval 2.20h več kot danes. Le kdo bi to razumel??
Drug teden pa Črna prst.
https://my7.raceresult.com/119813/RRPub ... =2&lang=si
 vinkop
#364484
cestitke Tonek...vi starejsi, velja tudi za Zdravkota in ostale, ste postali zelo zelo aktivni....hodite na tekme iz tedna v teden....res velik poklon od mene...moja zadnja tekma je bila 11.08. na Talezu..... :rol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA