Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#366631
nasel napako, imel sem nastavljeno na slovenski jezik na uri....potem sem zamenjal z anglescino in glej ga zlomka so se pojavili tisti meniji, ki jih prej ni bilo....zdaj moram samo se fizicno testirati kako se obnese, ce prevec zgresis idealno linijo proge, ki je v uri....to bi uporabil tam kjer se nisem bil in bi rad preizkusil traso, se razume....tam kjer trase poznam mi navigiranje ne pride v postev...
EDIT: sem spet za foro dal nazaj v slovenscino in spet nimam tistih menijev? izgleda da nekaj menijev, ukazov, manjka pri uporabi slovenscine? tega do sedaj se opazil nisem....pri anglescini pa je menijev vec.... :TF)
#366633
bolj gledam tole traso naj naj polmaratona bolj se mi umika zelja, da bi ga sel sam na slepo preteci...tudi uri z navigacijo trase ne zaupam.....ne vem, bom pocakal na uradni ogled trase, ce sploh bo izpeljana tekma letos.....
#366640
Tekaški trg je čisto zastal. :D :D

Pri nas imajo pa vsi zunaj parkirani avti bele strehce. Prav lep je ta 'december'.
Sem pa zmolil 'očenaš', da ta zmrzal ne bi škodila kakiju, če je že češnjam.
OZ
Tak pozdrav imamo sedaj na hribi net in pomeni 'ostani zdrava'.
#366647
Ma, jast za vipavsko mislim, da ne... lohk, da je pravlo za Brda? Pr nas je blo sicer par snežink, ma, jih je bolj prinesla burja in 3 stopinje...tko, da ... :shock:
Ne me držat za besedo... lohk, da je blo v Spodnji Vipavski dolini slabše... nisem neč gledala poročil, k sam od te korwone neumne non štop...mi grejo že mal na bruh... :mrgreen:
#366661
Mineva vremensko fantastičen dan, z grenkim priokusom. Namesto na Puštalu (ali Primožu) smo bili prisiljeni vegetirat na kavču, balkonu, dvorišču..., lepi tekmi pa si je prisvojila 'korona'.
Gorski tekači, pogrešam vas!
Ni hudič, prišli bodo boljši časi, če nas ne pobere (tastare), bomo iz tega izšli še močnejši.
Na omari imam po vrsti nalepljenih še nekaj vabil na tekme...
O Z
#366663
TONEK napisal/-a:Mineva vremensko fantastičen dan, z grenkim priokusom. Namesto na Puštalu (ali Primožu) smo bili prisiljeni vegetirat na kavču, balkonu, dvorišču..., lepi tekmi pa si je prisvojila 'korona'.
Gorski tekači, pogrešam vas!
Ni hudič, prišli bodo boljši časi, če nas ne pobere (tastare), bomo iz tega izšli še močnejši.
Na omari imam po vrsti nalepljenih še nekaj vabil na tekme...
O Z

Ja Tonek no, tako kriticno pa spet ni....za pustal je tudi meni zal, upam da ga preizkusim kasneje, ce se bo situacija vrnila v normalo....namesto pustala pa sem se odpravil na Primoza....sem naredil malo vecjo neumnost in sem potreboval dodatne tri kilometre, da sem se uspel vrniti....namrec na zadnjem ostrem ovinku ceste bi moral cez gozdno pot naravnost....jaz pa sem si mislil, grem pa po makadamski cesti naprej nakar vse skupaj nekje izgine v gozdu....sedaj sem si zadal, da sam nikoli vec ne bom sel v hribe tam, kjer se nikoli nisem bil....tekma je povsem nekaj drugega, ker je vecinoma vse lepo oznaceno.... :argue:
#366665
Zadeva je seveda silno enostavna. Ko te prime, daš par nujnih stvari v ruzak, obuješ superge in greš. Za vsak slučaj je v enem predalu karta (zemljevid) in to je to.
Vinkop, taka situacija niti pod razno ne more privesti do odločitve, da nikoli več... lahko je samo izziv, da se malce bolj posvetiš tudi orientaciji, kar bi navsezadnje pomenilo veliko popestritev prestavljanju nog eno pred drugo.
Zakaj, hudiča, danes nihče več ne naredi koraka brez vse drage, nepotrebne krame.
"Kvalitetno izgubljanje".
In ko se končno vrneš na izhodišče si rečeš :"YES! to je to!"
In potem znova in znova iščeš take izzive...

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA