področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

#349757
Jaz med poletnimi temperaturami res da ne tečem. Ker nikakor ne morem uskladiti pasje obveznosti še s tekom. JBG čakam na bolj življenske temperature, ko se bo dalo popoldan teči .
#355675
Po enoletnem premoru spet oživljam temo o teku med dopustom :!: :!:
Mislim, da boste vztrajni zagnani tekači imeli kaj pisati... :roll: :wink: :?:

Jaz sem tudi letos našel tekaški raj in ga maksimalno izkoristil :juhuhu: :juhuhu: :lauf: :lauf:
Poročilo:
http://vencelj-sportnik.blogspot.si/201 ... -2017.html
#355915
V glavnem si zadnja leta izbiram dopuste, kjer potujeva iz kraja v kraj in si kaj ogledujeva. Veliko prehodiva, kakšen tek zjutraj pa tudi opravim, če je priložnost.
Letos sem si zaželela dopust v kampu na Hvaru konec poletja in upam, da bom tekla vsako drugo jutro. Sicer to oletje nimam pravega veselja za tek in se niti ne silim. Pred morjem grem še v Bovec in upam na kakšen lep pohod :D .
#355918
Prejšnji teden sem užival na morju ob jutranjem teku vsako jutro ob 5h. Lepo hladno je bilo (nikoli čez 23°C), dan se še bolj nežno prebuja kot doma - je le dopust in morska klima - tako v naravi kot v glavi... Potem pa še direkt jutranji skok v morje, ki je tako božanski kot nobena masaža - malo ležanja v mirnem morju in rahlo pozibavanje... Letos tega sicer nisem počel, ker smo imeli apartman skoraj km od obale, ampak že leta je to moja stalnica. Družinica mi še spi, ponavadi tudi, ko se vrnem nazaj, jaz pa lepo zaplujem v počitniški dan z najljubšo dejavnostjo. :) :)
Sicer sem zadnjo noč spal direktno pod klimo (smo bili siti komarjev pa nismo okna odpirali) in sem nabasal angino, tako da danes mineva šesti dan brez teka in sploh brez kakršnekoli športne aktivnosti. Na srečo sem od ponedeljka že v službi (btw, imam novo, postal sem sodelavec našega Vencelja :clap: ), tako da vsaj dopusta nimam pokvarjenega. :P
#355943
Zadnja leta na dopust nisem nosil tekaške opreme zaradi poškodbe - išias, ki mi je prepričeval tek. Letos sem se poškodbe očitno rešil, ter začel ponovno tečt, je pa začetek po treh letih kar težaven... :twisted:

Kljub vsemu sem s seboj z veseljem letos vzel tekaško opremo, ki pa je ves čas ostala kar v kovčku. Tudi brez teka znajo biti jutra čarobna :D
Uporabniški avatar
 vencelj
#360336
Čas za osvežitev teme.
En teden dopusta je že za mano, o svojih aktivnostih pišem na http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... kanje.html , skupaj s fotkami...

Na dopustu imam čas, sem bolj spočit in imam voljo.

LP, vencelj
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA