Stran 1 od 1

Kje je Bajsi?

OdgovorObjavljeno:01 Jun 2004, 09:08
Napisal/-a Fotr
Na TF poteka shujševalna kura, :twisted: pa ni nobenega, da bi nam serviral kakšne gurmanske dobrote, :shock: :shock: da bi vsaj brali o njih. :D :D Bajsi javi se, ljudje so lačni! :D

OdgovorObjavljeno:01 Jun 2004, 09:32
Napisal/-a maraton 100
Fotr pozdravljen!
Jaz sem doma iz Prekmurja!
Si za Prekmursko gibanico?
Po vsakem kosu moraš preteči 12-15km, da pokuriš :lol: :lol: :lol:
LP,Stane

OdgovorObjavljeno:01 Jun 2004, 09:40
Napisal/-a Fotr
maraton 100 napisal/-a:Fotr pozdravljen!
Jaz sem doma iz Prekmurja!
Si za Prekmursko gibanico?
Po vsakem kosu moraš preteči 12-15km, da pokuriš :lol: :lol: :lol:
LP,Stane


Gibanica je ena mojih najboljših slaščic, kar sem jih okusil. :shock: Kako rad sem jo jedel! :oops: Pa saj jo bom še, a preden jo pokurim in še nekaj maščobe izgubim, bo treba teči 21 km. :evil: Dobro, da bom začel trenirati za polmaraton! :D

OdgovorObjavljeno:01 Jun 2004, 10:35
Napisal/-a Bajsi
Helou!
Ta vikend je bil, kar se hrane tiče, kar pester. Podrobnosti sledijo (ob priliki) v vaši najbolj priljubljeni temi: :lol: Bajsijev kulinarični kotiček :lol:

OdgovorObjavljeno:01 Jun 2004, 12:10
Napisal/-a matjaz
:D :D :D sem mislil, da si se tako zredil, da tudi pisat ne mores vec.

OdgovorObjavljeno:01 Jun 2004, 14:51
Napisal/-a dpop
En recept za "sladokusce"...

Potrebne sestavine

2 vrecki Enemona (okus po zelji)
1 zlica medu
1 jogurt (po moznosti -1% mascobe :wink: )
2dcl mlacne vode

Navodilo
"ZMEČ SK'P PA ZMEŠI"

Čas priprave:
za zacetnike: priporocam da si vzamejo 30 sekund casa
za izurjene: pod 15 sekund...
(moj osebni rekor 10 sekund... ne vključuje zajemanje medu iz kozarca in ne vključuje točenja vode v posodo)

Kalorije:
200 (enemon) + 50 zlica medu (sam ne šeflo imet za zajemat)
+ 80 jogurt + 10 voda (saj ta v ljubljani je tako "gosta" da je 10 sigurno)

DOBER TEK

LP Darko

P.S. ce kdo rabi bolj detaljna navodila... jeseni vpisujejo v prvi razred devetletke :twisted:

OdgovorObjavljeno:01 Jun 2004, 15:01
Napisal/-a Nataša
jest mam en fajn recept - vzameš eno lih prou zrelo mamo, ji zagroziš da jo boš narezal(a) na koščke če kej ne skuha, jo naženeš v kuhno in počakaš pol urce, da vmes vzhaja, se skuha, se speče ali karkoli že, samo da je DOBR :P

lep pozdrav od društva zadovoljnih s kruhom pomazanih kanibalcev in njihovih prjatlev :D

joj kdaj bo kosiu...

Darko, tist enemon pa kr pršpari pa si rajš kej konkretnga prvošč. tvoj šport jest namreč tud orenk obvladam in morm rečt, da popolna abstinenca od njega najbl pomaga. človek izgubi komplekse in se neha kuhat v trenirki, ko je zuni 35 stopinj :wink: