uradni program vadbe Poletove tekaške ekipe v letu 2004

Moderator: Fotr

Uporabniški avatar
 GaGa
#12944
Nujno kupi cetrtkov polet, ker bo v tokratni stevilki opisan program za zacetnike. Da ti izdam skrivnost :D :D :D ... za zacetek je idealno, da teces 3xtedensko + 2xtedensko hoja v hrib :D, da sparamo sklepe (predvsem, da jih pripravljamo in utrjujemo za nove obremenitve).

Terenov za hojo v hrib ti ne bo tezko najti :D :D :D.
Jaz sem sla tam parkrat na Mokrc... :wink:
Uporabniški avatar
 Manika
#13089
En sončen pozdravček z dopusta!

Tu na Mljetu so super pogoji za trening. Tečem sicer po asfaltu, vendar je cestica ob morju in je neprometna, tako da zjutraj ob 7.00, ko se spravim ven, srečam edino kakšnega domačina ali pa celo kakšnega tekača.

Ta teden mi je uspelo odteči celo že 27 km, v planu jih imam do nedelje še 20. To bo nekako ustrezalo tistim 40-60 km, kot je svetoval dr. Škof. Na kolo se mi ni uspelo še spravit, ker je toliko klancev, da me kar mine. Bom zgleda počakala na Ljubljano.

Se vidimo na treningu čez 2 tedna :)

GaGa, tebi pa najlepša hvala za vse informacije, ki si mi jih poslala :D
Uporabniški avatar
 Mutasti
#13106
Včeraj je g. Fotr rekel, naj se čimprej prijavimo na forum, tako, da bo vedel, kdo je kdo. Upam, da bo tole našel in me evidentiral.
Prvi trening? Super. Ko tečem sam, se nikoli ne ogrevam, zaženem se kot zajec in pridem nazaj ves ožet - tokrat pa je počutje po treningu res v redu in od zdaj naprej se striktno držim vseh nasvetov dr. Škofa in trenerja (pozabil sem ime, sorry).
Žal me zdaj dva tedna ne bo, bom pa tekel ob morju in mislil na ekipo 8)

Če bom imel kje dostop do interneta se oglasim, drugače pa nasvidenje čez 14 dni!

Matej
Uporabniški avatar
 GaGa
#13171
Alo banda... Jaz odhajam na zasluzen dopust. :D :D :D Dvomim, da bom tolk tekaško aktivna kot Manika, ampak upam pa da bom spravila skupaj vsaj malo kilometrov :?.

Lepo se imejte, pridno trenirajte in uživajte v malo bolj hladnem poletju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA