uradni program vadbe Poletove tekaške ekipe v letu 2004

Moderator: Fotr

Uporabniški avatar
 Bor
#22829
:clap:

dobrodošel !
Uporabniški avatar
 H2O
#22833
janko, me veseli, da si se nam pridružil :D :D :D
pa nehite ga strašit z ženitvenimi ponudbami, ker tak kokošnajk pa ta forum spet ni no :?
Uporabniški avatar
 5rca
#22838
Janko živjo :wink: :lol: :wink: :lol:
 janko
#22875
Ja, hvala za vso podporo in topel sprejem. Res sem zelo "not padu", saj sem kar nekajkrat pogledal kako to gre in kako hitro se vse skupaj odvija (sploh če dobiš odgovor v petih minutah po prijavi). Moram reči, da vas še kar nekaj ne poznam po vzdevkih, tako da se bom moral dati podučit.

Danes smo se dobili s Škofom in se pogovarjali o taboru, kaj je bilo dobro, kaj bi bilo za spremenit... Kaj pa vi? Kaj pogrešate? Kmalu(?) boste dobili tudi CD o Rovinju, samo še obdelat ga je treba. Vidimo pa se v torek, na zadnjem pripravljalnem treningu pred maratonom. Mene že pošteno srbijo podplati!
Uporabniški avatar
 S*
#22912
Še kar "padaš", a ne?! Jaz tudi vsakič, ko se spomnim na tabor, padem not in me potem, tako kot tebe, zasrbijo podplati. :D Na CD pa itak že komaj čakamo - ga bom potem kazala vsem, ki me hočejo poslušat in gledat (CD seveda) (se mi tako že zdi, da me nekateri malo čudno gledajo :shock: , ko začnem o Rovinju in padem not ... ).

Kaj bi na taboru spremenila (poleg tega, da bi ga imela kar naprej :wink: )? Mogoče mičken več časa za analizo (občasno sem imela na jeziku kup vprašanj, pa se mi je vaditelj kar zasmilil, da bi ga kar tako popadla, pa imela samo zase :oops: ).
Pa ta pravo vzdušje je bilo, zato so stvari stekle, kot je bilo treba.

:D Resnično dobrodošel na forumu :D

LP Suzana

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA