uradni program vadbe Poletove tekaške ekipe v letu 2004

Moderator: Fotr

Uporabniški avatar
 NatašaB
#31312
Ja, res škoda Vlajko, da nisi pogledal še na sosednji forum. V Kranju prav gotovo ne bi bil sam.

Pa kdaj drugič... :D


Nataša
Uporabniški avatar
 Vlajko
#31314
Priseljenka napisal/-a:Ja, res škoda Vlajko, da nisi pogledal še na sosednji forum. V Kranju prav gotovo ne bi bil sam.
Pa kdaj drugič... :D

Nataša


Ni panike, sem se imel kar v redu. Za tek okoli Brda sem pa vedel; moja odločitev je padla že prej. :wink: 8) 8)
Uporabniški avatar
 klaudi
#31332
Živijo!
Po vratolomni vožnji pridem v Tivoli 10.07 in tam nikogar!! Vidim pa parkiran avto od Vlajkota. In si mislim, daleč ne more biti, štartam precej hitro, da ga ujamem. Tečem, da skoraj izdihnem, ne dohitim nikogar, razen par sprehajalcev s psi. Ob 10,54 prisopiham nazaj na parkirišče, si mislim mogoče bo vsaj za analizo kakšna družba. Spet nikogar!
Avto od Vlajkota še vedno tam. Potem sem že mislila, da mogoče sploh ni njegov. Odpeljem se domov in si mislim; klinc pa skupinski treningi :evil:
OBLUBM, DA NE BOM VEČ ZAMUJALA
Pegaz, tkole je to; trije- party, dva-društvo, eden-tuga
Uporabniški avatar
 5rca
#31333
moje in jaz smo štartale šele ob 12h, ko se je že malo ogrelo ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
#31337
klaudi napisal/-a:.... OBLUBM, DA NE BOM VEČ ZAMUJALA....


No, ko že tako slovesno obljubljamo :wink: .

Jaz pa OBLJUBIM, DA BOM PRIHODNJIČ UPOŠTEVAL KAKŠNO MINUTO (ALI DVE) TUDI ZA "AKADEMSKO ČETRT" :!: :wink:

pies:
Aja, Klaudi :wink: , ujela me nisi pa zato, ker sem jaz, z obzirom, da ne poznam točnega poteka tekaških poti, tekel "tako malo prosto po Prešernu". Hotel sem, sicer, slediti "ZELENI" poti, pa sem jo kar takoj "falil", ker sem se usmeril naravnost proti vrhu, nato pa spustil k skakalnicam, nato pa......gori, ...doli.... od 10.00 do 11.30.... :wink:
Pa drugič :?: :!: :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
#32753
Rožnik se mi je ponovno "predstavil" v nekoliko slabši luči, kot sem pričakoval :evil: , vendar tokrat ne zaradi samote, kajti družba je bila danes zelo luštna :D . Zbral se nas je cel POKER; Ninočka, Klaudi, Pegaz in jaz. :wink:
Začeli smo zelo lep prijeten in klepeta poln tek, počutil sem se krasno.. :D .

Nenadoma pa me je po nekaj kilometrih (nekje takoj za ZOO-jem), zagrabil kar močan krč (ta del sem omenil v ustrezni rubriki) :x , ki mi je preprečil nadaljevanje tega krasnega teka :shock:. Kolegi so mi malo pomagali z nasveti. Ko sem jim obljubil, da bo z menoj vse v redu, so tek nadaljevali, sam pa sem tistih nekaj kilometrov do Tivolija pač prehodil in to brez problemov... ter se srečno vrnil domov. :wink:

Slovenski pregovor pravi: V TRETJE GRE RADO. Če to prevedem s svojimi besedami, naj bi bil moj tretji nedeljski trening v Rožniku srečnejši :) :?: :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 21 Feb 2005, 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Barb
#32763
Jaz sem tudi tekla po Rožniku danes :shock:, pa smo se očitno zgrešili, ali pa sem jaz štartala prepozno.
Bila pa sem pozitivno presenečena nad velikim številom ženskih tekačic.
Uporabniški avatar
 GaGa
#32794
Jaz sem se pa danes odpravila iz Črnuč do Dolskega in nazaj... zadnja 2 ovinka do Dolskega je pred mano laufal tekač oz. tekačica v modrem zgornjem delu... žal tega osebka nisem ujela, je pa bil oz. bila pa dobra motivacija tisti zadnji km do obračališča :wink: ...
A je bil to kdo od TFjevcev???
Uporabniški avatar
 lunca
#32805
Hojla, Tina! Jaz ponavadi tecem proti Dolskem in sem ponavadi v modrem ali crnem zgornjem delu - ampak na zalost danes nisem bila jaz. :( Mogoce se pa kdaj srecava?! Koliko km je iz Crnuc do Dolskega? Ti bom sla kaksen dan naproti! :D
Uporabniški avatar
 GaGa
#32811
Od moje hiše pa čez Nadgorico in Podgorico, pa naprej do Dolskega do cerkve je točno 15 km... bom zlo vesela če mi prideš naproti al pa če del poti npr. od Dola do Podgorice tečeš z mano, ker se kr mal vleče, sploh pa pot nazaj...
Uporabniški avatar
 lunca
#32873
Ce se bova uskladili glede dneva in ure, sem za to. Ceprav mi je bolj vsec teci proti Dolskem, ker je manj avtomobilov. Ko bos spet na tej relaciji, mi poslji ZS.


P.S.
Bravo, bravo :clap: za tvojo dolgo razdaljo!
Uporabniški avatar
 Barb
#33345
Če boste danes tekli po Rožniku, PAZITE, ker je ena sama drsalnica :!:
Uporabniški avatar
 5rca
#33420
Barb napisal/-a:Če boste danes tekli po Rožniku, PAZITE, ker je ena sama drsalnica :!:


kje pa ... sploh ni bila :roll: bohve po katerih potkah ti šibaš :wink: je pa verjetno danes, ker se je močno shladilo :lol:
Uporabniški avatar
 alan
#33424
5rca napisal/-a:kje pa ... sploh ni bila :roll: bohve po katerih potkah ti šibaš :wink: je pa verjetno danes, ker se je močno shladilo :lol:


Cakaj, cakaj... moje skromno mnenje je, da so potke kar taiste! Mislim, da vprasanje ni, po katerih potkah Barb siba, ampak ob kateri uri!?? Ce je bilo njeno sporocilo sprejeto ob 7.14, je tekla ob... brrr! :cast: :cast:

Mogoce se pa motim.... No, zvecer ko se je malo stemnilo, so tudi moje noge malo po svoje tekle! ...Mogoce sem pa po drsaliscu kroge delal???
Uporabniški avatar
 5rca
#33432
ja zjutraj in ponoči so pa verjetno res drugačne razmere :wink: moje punce in jaz smo tekle okoli dvanajstih, takrat sonček stopil led :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA