uradni program vadbe Poletove tekaške ekipe v letu 2004

Moderator: Fotr

Uporabniški avatar
 matejka
#27295
Hej hoj

vsi, ki ste bili v petek, 26.11.2004 tudi na uvodnem treningu in sestanku na DIF-u. Načeloma mi je bilo vse jasno, razen tole, zato imam eno vprašanje za vas:

Danes se torej dobimo ob 17:50, vendar vprašanje kje in kako, torej ali:

a) se dobimo 10 do šestih v garderobi in se do 18. ure tam preoblečemo ali pa
b)se že preoblečeni dobimo zunaj 10 do šestih?

Če je kateremu to jasno, naj mi prosim razloži, ker sem v hudi moralni eksistencialni, organizacijski in še kakšni dilemi, če ne trilemi...he he.

Sicer se pa vidimo!

juhu!
Uporabniški avatar
 Fotr
#27332
V okviru zimske vadbe nas je kar nekaj udeležencev včeraj pridobivalo moč v fitnesu na Fakulteti za šport. Pod strokovnim vodstvom dveh trenerjev in dr. Škofa smo se prvič (vsaj jaz) spoprijeli z železno-usnjenimi napravami, katerih uteži, vzmeti, jeklene vrvi in ostala mehanika pomagajo razgibati in utrditi telo. Seveda je bilo treba raznovrstno montirane uteži vzdigovati z rokami in nogami, usnjene podlage so bile mokre od znoja in napora, vzmeti so škripale zaradi neštetih krčenj in raztezanj, prav tako pa smo vzdihovali udeleženci, še posebno pri mnogokratnih ponovitvah trebušnjakov. Trenerja Janko in Mitja sta se res trudila z nami, vse pa je nadziralo Branetovo strokovno oko. Med vajami na napravah smo imeli tudi veliko priložnosti za pogovore, ki smo jih obilno izkoristili. V načrtu smo imeli tudi tek na stadionu Kodeljevo, a je resnično lilo iz neba kot da sta Sava in Ljubljanica zgrešili strugo in se preko oblakov zlivali na zemljo. Pa še tema je bila na stadionu.

Zimski trening bo potekal dvakrat tedensko, bo pa mešanica tekov in pridobivanja moči in razgibavanja v fitnesu. Že včeraj je vladalo dobro razpoloženje, na katerega me danes spominjajo boleče mišice, po slovensko musklfiber. Najboljše od vsega pa je, da trening poteka pod strokovnim vodstvom.

Komaj čakam naslednjega treninga, ki bo vseboval tudi tekaški del, pa čeprav vem, da bomo garali na napravah. Koristno je pa zelo.

Ja kako ste pa vi pridni!
Uporabniški avatar
 vidkul
#27347
Kdaj pa imaste naslednje srečanje?
Nekateri bi se ga radi tudi udeležili. :D

lp Vid
Uporabniški avatar
 vidkul
#27348
Že najdu info.
Hvala.

lp Vid
Uporabniški avatar
 pershing
#29753
Pozdravljene soborke in soborci!

Ker se že nekaj časa nismo videli najprej vsem lep pozdravček ter naj se vam v Novem letu izpolnijo vse skrite tekaške želje(seveda tudi druge ha-ha).

Ker je počitka dovolj in sem že novembra sklenil, da po novel letu začnem ponovno resno delati, VAS sprašujem, kje in kdaj se dobivate na treningih moči, da se vam pridružim????

Pa lep pozdrav, Emil :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
#29754
pershing napisal/-a:...sprašujem, kje in kdaj se dobivate na treningih moči, da se vam pridružim????


Živjo Emil, dvakrat na teden se dobimo na Kodeljevem na Fakulteti za šport, za pridružitev kontaktiraj Jankota po njegovem zasebnem sporočilu. Treniramo tako, da najprej 45 minut tečemo, potem pa še enkrat toliko v fitnesu. Vendar se je treba z Jankotom dogovoriti, da bo vedel vse razporediti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA