vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 majcka
#346884
A lahko kako napišem kaj drugega kot jeb... :evil: :evil: :evil:

Ma ne bom, se baje za damo ne spodobi.

Vencelj, tebi pa uspešno okrevanje. :laola
 stari bor
#347007
Kot fan Dirty three bi lahko začel vaditi violino:odlično za ramenski obroč :mrgreen: .Pa ni za obupat.Še jaz nisem,čeprav imam krepko več kot eno desetletje prednosti do Walzing Matilde.Pa stalno neke telesne težave,in to ravno,ko se mi začne kondicija dvigat.Od poškodbe do poškodbe do končne zmage.In kako sem po stari slovenski navadi fouš nekaterim,tudi starejšim kot sem jaz,ki krožijo od teka do teka,z odličnimi rezultati...pa dobro,se bo ta strela že enkrat poškodoval, ali smo temu podvrženi le mi drugi :ignore: .
Eko,jaz sem se končno toliko sestavil,da mi bo le ratalo na takratko Vipavo.Pol pa naprej :bum: .Hočem reči:za potrpežljivost in postopnost ni nikoli prepozno.Predobro poznanim duševnim bolečinam navkljub.
Obvezna smer: :arrow:
Uporabniški avatar
 majcka
#347008
Vencelj, jaz ti želim hitro okrevanje...unim pocarjem pa, da bi jih pes poscal...pa ne preveč naglas okol govort. :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 čara
#347014
Artros kar pohvalijo. Ampak mene tako razbesni stanje v zdravstvu. :evil: Človeka prej felajo, predno postavijo pravilno diagnozo. Pa, ko bi jim lahko bilo jasno, da je ključna HITRA in PRAVILNA diagnoza. Ne pa neki po domače, na približno in konzervativno zdravljenje, čim človek ni profesionalni športnik.
Kaj boš naredil? Samoplačniško?
So pa tudi marsikje znani specialisti po tem, da najprej izsiljujejo za samoplačniški pregled (bo hitrej)...Pa zavrneš in rečeš, da imaš napotnico, da bo krila zdravstvena. In te čez teden dni pokličejo, da je fraj. In govoriš s 6 osebami, ki se jim je isto zgodilo.
Uporabniški avatar
 vencelj
#347015
zz topka napisal/-a:Vencelj, tuki bo treba dosti nucat pregovore :
:arrow: Potrpljenje je božja mast.
:arrow: Kdor čaka, dočaka.
:arrow: Počasi se daleč pride.
:D


Ja, vem, sedaj sem na bolniški 4 mesece, danes sem dobil odločbo do 1. julija, če bo že v redu, ampak po teh scenarijih še ne bo.
Po drugi strani si pa mislim, kaj bi se jaz razburjal, če je njim vseeno.
Ampak, kot sem že zadnjič napisal: če bi gospodarstvo tako funkcioniralo, bi že davno crknilo. Tako se pa s težavo prebija in še vse te pizdarije plačuje.
Uporabniški avatar
 vencelj
#347018
stari bor napisal/-a:Kot fan Dirty three bi lahko začel vaditi violino:odlično za ramenski obroč :mrgreen: .


:arrow: Waren Ellis je vsekakor fenomenalen :!: Morda se čudno sliši, a zame je odličen "nadomestek" za preminulo motorno glavo...100% maksimalno početi tisto, kar rad počneš in tudi obvladaš. Omenjena dva v glasbi, Prevc v športu itd. V bistvu gre za isto stvar na drugačen način :!: Predanost in z užitkom :!:

Sicer pa ni problem v teku, morda še najmanj. Problem je služba, delo. Rad bi, imam še velike plane, itak se penzija stalno odmika, pa ni le to, je tudi doma treba kaj narediti, tako kot sedaj pa slabo kaže...zaenkrat :(
 daca10
#347035
Sranje :ignore:
Spremljam tole tvojo 'kalvarijo' z dohtarji in sem upala, da se čimprej 'sestaviš'.
Žal je tako, da moraš tudi v zdravstvu imeti veze in poznanstva, ki te porinejo naprej :x
Lahko rečem samo, srečno Vencelj, drži se!
Uporabniški avatar
 majcka
#347036
vencelj napisal/-a:majcka, ZZ topka, špela...hvala za skrb in vzpodbudne besede.
Se vidimo na kakšni tekmi... :juhuhu:

LP, vencelj


Upam, da kmalu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA