vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 čara
#361257
Obujam temo. 100% ni artritis, je pa nekaj kar dr. med. ni dognal.

Ista roka. Občasno se pojavljala bolečina blizu zapestja, pa je z domačimi žavbami šla stran. Pridno sem stiskala obroček. Potem se mi je sredi junija po generalki v hiši (krtačenje dveh sob z itisonom)...Huda bolečina, oteklo. Palec, "first dorsal compartment", omejeno gibljivost in ob kakih finih gibih huda bolečina v predelu sklepa palca. Drug dan po prvo pomoč fizioterapevtki KT je dal oporo, olajšal bolečino...Po 14 dneh za kratek čas primem povodec, na tak način, da ročaj oviješ okoli zapestja in primeš v dlan...Pa je mačka prišla na pot. Za posledico mi je še dodatno zateklo, hlajenje, obisk k dr. je bil naslednji večer in kura Brufena 400 3x dnevno 11 dni.....zdaj bo pa 4 mesece kar z desno roko veliko počivam in bolj malo delam. Zelo malo. Tudi bremen ne. So mislili da je De Quarvein's sindrom, pa ni oz. ni več. In te dni me je začel zopet bolet mezinec. Tam je drugačna bolečina. Stalno prisotna, kot neko intervalno udarjanje s kladivom.

Na dr. med. sem itak obupala. Sem prosila za MRI ali UZ pa ne. Besede kirurga "neko vnetje, nič kar bi mi lahko pomagali. Verjetno bo minilo. Če bi se s časom poslabšalo kontrola".

Financ za samoplačniški pregled zdaj ni. Plačala sem si 5 UZ terapij in 1x magnet...Zdaj pa je bilo treba plačat veterinarja, stroški z avtom in letos je to to.
:--( Zdaj polagam upe v moč misli. Nadrla bom svoje možgane, da kaj se to nekaj gredo podzavestno zatrta jeza, bes, žalost...Ker sem že brez idej kaj drugega bi lahko bilo.

Ker če bi bilo kriv naslanjanje roke na mizo, zaradi obilice tipkanja....Bi najbrž imela težavo tudi z levo roko. Tam je za zdaj nimam. (trkam na les!)

No, bom pa vseeno vesela kaka izmenjave mnenj, če se je komu kaj podobnega dogajalo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA