povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 vencelj
#329638
Uradni rezultati: http://results.pentek-timing.at/results ... stnr=12330
Teklo je kar nekaj Slovencev, mislim pa, da je predvsem Kosmač tekel pod pričakovanji...seveda ne morem vedeti, kaj se je dogajalo na progi :roll: ...
Uporabniški avatar
 ris9
#329642
Kosmač je že lani tekel podobno. Je pa Kotnik trenutno dobro pripravljen, Kosmač pač malo slabše. Sta pa oba že kar letnika za med veterane :wink: :wink: .
Postavljen je bil nov rekord polmaratona v Celovcu, ki je za tako traso ZELO dobro (res da so nam letos šle razmere močno na roko)..
Na 1/4 maratonu oziroma 10,5 km :D :D je zmagal Rok Puhar :clap: :clap: z odličnim povprečnim tempom :laola ..
Sam bi rekel da sem močno razočaran nad svojim tekom, ker se pripravljam res dobro ampak zgleda vsak dan ni "nedelja" in tudi taka "razočaranja" pridejo..
Drugače pa kot že lani, odlična organizacija (edino na štartu tista ameriški nogomet živa stena me je močno zmotila :roll: :roll: ).
Na štantih se je dalo po zelo ugodnih cenah dobiti vrhunske tekaške copate - 50% ceneje (realno znižanje!!)
#329649
ris9 napisal/-a:Kosmač je že lani tekel podobno. Je pa Kotnik trenutno dobro pripravljen, Kosmač pač malo slabše.


V petek sem se mimogrede ustavil pri Tonetu in iz prve roke vem, kakšna so bila njegova pričakovanja, vsekakor višja kot kaže celovški rezultat. Morda je problem v premalo počitka pred tekmo, ker je bila zanj tale 21-ka bolj priprava za prihajajoče izzive in nikakor cilj oz. vrhunec sezone.
#329958
Odlična organizacija, po mojem mnenju najbolje organizirana prireditev, ki sem se je udeležil. Poleg bogate darilne vrečke smo dobili še knjižico kuponov -nekaj sem jih unovčil že kar na expo-tu, kjer ni manjkalo zares ugodnih ponudb. Vplačal sem še Palmanovo (15€) in za nameček na kolesu sreče zadel štartnino na Wachau Marathonu, ampak žal je malce predaleč pa še tisti vikend sem že zaseden.
V nedeljo je bilo vreme odlično za tek, proga pa nad pričakovanji 'valovita' - kar 70 višincev ima - veliko, glede na to, da gre večinoma ob obali. Kljub temu je zmagovalec dosegel letošnji najboljši izid na svetu. Moj čas pa v okviru pričakovanega (1:27) glede na to, da sem v zadnjih dveh mesecih nabral manj km, kot jih običajno v enem. Razkošna masaža - mislim, da je bilo vsaj 25 masažnih miz, nato pa še skok v jezero in pod tuš. Čista 10ka.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA