Moderatorji: Nataša, Barb

 Nataša
#28724
novo glasovanje - najboljša sladica v Logarski:
1. Aleševe napolitanke
2. Manikine kocke
3. Barbin tiramisu

evo, direkt povem. Barb je sicer odlična cukrpekrca, ampak tokrat je bla konkurenca res huda. :lol: Manika, boš objavla recept v kuharskem kotičku mojega preljubega Bajsija? dej no! al je recept že tam? da se nam blamirala... :shock:
 dpop
#28727
Nataša napisal/-a:novo glasovanje - najboljša sladica v Logarski:


Evo... tipično "politična poteza"... daj ljudem nekaj novega
in pozabili bodo na stare probleme...

Ali če drugače povem...

HOČEMO REZULTATE GLASOVANJA "NAJ 2004"
HOČEMO REZULTATE GLASOVANJA "NAJ 2004"
HOČEMO REZULTATE GLASOVANJA "NAJ 2004"
HOČEMO REZULTATE GLASOVANJA "NAJ 2004"
HOČEMO REZULTATE GLASOVANJA "NAJ 2004"

1368 Darko

P.S. Itak jih ne bomo vid'l... ampak... si vsaj damo duška :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
#28728
Nataša napisal/-a:novo glasovanje - najboljša sladica v Logarski:
1. Aleševe napolitanke
2. Manikine kocke
3. Barbin tiramisu


To bi bilo kar precej neobjektivno, ker se večina ni dokopala do slaščic, da bi jih poskusili. Kjer sva bila v bližini z Lučkotom, je bila konkurenca nikakršna. Na primer, ko se je odprla škatla s Silvinim pecivom, je bila prazna, še preden je bil pokrov do konca odprt, Manikine kocke so bile v trenutku porazdeljene po vseh mizah, tako, da smo nekateri morali kar nekajkrat okoli vseh miz, okoli tiramisuja so se zbirale osebe z velikimi noži, da se nekateri sploh nismo upali reči za repete, politanke so izginile že, ko mi je Lučko pokazal skozi okno lepo naravo in ko se je moje občudovanje narave vrnilo na pladenj s politankami, je bi ta prazen. Prosim, Nataša, ne me spravljati v take gromozanske dileme, da naj bi se odločal med samimi nebeškimi dobrotami. Tako hrano dobijo angelčki, ki so rojeni 29. februarja v prestopnem letu za svoj stoti rojstni dan, pa še to samo, če je ta dan nedelja ali praznik. Navadni smrtniki naj se pa v anketi odločamo o hrani bogov...nemogoče, odpovej glasovanje, ukini anketo, ali pa naj ima anketa samo eno možnost glasovanja in to najvišjo oceno! :shock: :evil:
 Nataša
#28730
rezultati bodo, sam mal potrpljenja, prosim.
 dpop
#28731
Dobro, čakamo!

1369 Darko

P.S. Ampak naj ne bo to samo "taktika zavlačevanja" :wink: :wink:
 Lučko
#28739
:shock: :shock: :shock: Haaaaloooooooo Aleševe NAPOLITANKE :shock: :shock: :shock:
F..ER M...ER, KJEEEE SO PA BLEEEEEEEEE :shock: Nč vidu, nč probu, nč moje žilce pucrklou... :--( :--( :--(
:-(( :-(( :-((
PS
Sicer pa, vsa peciva in to vsa enako, ki ste jih naredile forumke ali forumci (nisem jih mal probu, sm skor vse probu in to po večkrat probu :oops: ) so bila fantastična (ker "odlično" je premalo ovrednoteno).
PSS
Zdej me pa ne več dražet, sem 14 dni na shujševalni. :evil:
Uporabniški avatar
 Fotr
#28741
Nataša napisal/-a:rezultati bodo, sam mal potrpljenja, prosim.


Nataša, tudi vprašanja, ki so bila zastavljena (ali so imela namen biti zastavljena, pa niso prišla na vrsto) v kvizu zaslužijo, da bi bila objavljena na TF. Ampak brez odgovorov. Te naj poiščejo TFjevci sami. Pa še poučno bo! Nič ne priganjam, saj vem, da sta garali in še nič odpočili, samo predlagam in še enkrat pohvalim, da so bila vprašanja res duhovita! :D :D
 Nataša
#28743
Fotr, hvala za pohvalo. Vprašanja so nastala v enem šusu, ko sem prišla po celodnevnem udejstvovanju v službi in na ministrstvu tam nekje proti polnoči domov, zaspana in zmatrana, ampak polna adrenalina in idej...in nisem mogla zaspat, pa sem pisala vprašanja. Najprej naj bi jih dopolnili z vprašanji za splošno razgledanost, pa je bilo teh toliko (okoli 100), da nismo ničesar dodajali. Bom dala na forum, če me bo pa slučajno Pegaz prehitel, pa še tolk boljš :wink:

Škoda, da ti nisi tekmoval.
Uporabniški avatar
 Manika
#28744
Ja, res je bil super tale Milijonar! Kakšna vprašanja prav enostavna, druga spet ful težka. Ampak če si hotel prav odgovoriti, si moral kar pridno brati in sodelovati na forumu in naših srečanjih (tekmah, piknikih, analizah,...).

Čestitke novopečenemu milijonarju in milijonarkama! Kam boste vložili vse te dnarce :?: :?: :?: :wink:
 Nataša
#28749
ma na vašem mestu bi šla na Fidži... :twisted: :wink: :lol:
pa nisem mogla verjet, pri tistem vprašanju glede moje barve las...sem bla prepričana, da bo to najlaži...ja fajn ne, sem kr naravna pa to..hihi :wink:

Manika, kaj je pol z receptom? :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#28773
Čuj pje tote pagare bom vložil v recimo :roll: :arrow: :idea: v višinske priprave za ADVENTURE RACE naslednje leto, ki bo v Velenju.
Oziroma na osvojitev 10 VRHOV V TRŽIŠKI OBČINI, naslednje leto.
Tako se bom vneto pripravljal za teh deset vrhov.Mislim, da bom šel zopet en solo projekt.Pol bom pa tri dni in tri noči spal kot polh, pardon zimski medved :lol: :lol: .Samo moram počakati da se ti " VIRTUALNI MILIJONI " pretvorijo v resnične pol pa bo nekaj.
Sem razmišljal, da bi vplačal za tečaj fotografiranja pri DPOP-u.Ma vam povem, da je ratal že tak bos kar se tiče fotografiranja, da smo ga kar pogrešal v Logarski dolini.Samo ne vem kakšno ima tarifo za odkrivanje svojih fotografskih ukan, ki jih spretno izdeluje na naših prireditvah in vseh tekmah.
DPOP kolike pare tražiš za tvoj KURS.Da li može sića.E je-----a sirotinja raja.
:lol: :lol: :lol: :lol: .
Imejte se vsi srkajoče lepo.
ČAO!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA