prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
#223244
Prav imaš Sebi. Dajmo to zaključit, ker drugače ne bo mira. Avtor teme se mi je oglasil preko ZS-a, a izrazil željo, da njegovega pisanja ne objavim. Bom pa objavil moj odgovor njemu, pa dajmo s tem zaključit to temo.

Takole:

Zdravo,

Replika ni potrebna, ustvaril sem si mnenje kakršnega si je bilo moč ustvarit na podlagi tvojih prejšnjih objav. Je pa res, da si je pisanje kogarkoli možno interpreirat na 1001 način, zaradi česar sem že nekajkrat odločil, da se ne bom spuščal v take debate preko forumov. V virtualnem svetu enostavno manjka nekaj, kar bi omogočilo interpretacijo teksta, slehernemu bralcu v smeri katero je imel v mislih pisec. Družboslovne teme so zatorej krasno leglo zla, za medsebojno izživljanje anonimnežev. Demokracija pač ni za nas balkanezerje. Zato tudi moj pripis na koncu posta "kam sem se spoustil".

Me pa veseli, da si mojo kritiko (čeprav negativno) dobro sprejel. Nov kamenček v mozaiku moje interpretacije pa da vedeti, da se očitno hitro učiš in da ne odnehaš kar tako. To pa že je vrlina dobrega poslovneža in prava dispozicija za uspeh.

Ker si pač izrazil željo tega nisem pisal javno ampak zasebno, če se ti zdi potrebno, lahko tudi objaviš javno tam kamor pač sodi. Me pa veseli, da ostajaš in da se morebiti še kdaj srečamo na kakšni tekaški prireditvi ter tam sprostimo adrenalin na način, ki je pač prioriteta temu forumu.

Pa srečno!
skorc
#223250
Vlajko napisal/-a:
ustvar7 napisal/-a:... Fotografiranje se bo izvajalo privat, tako da ne bo radovednih ljudi poleg...

Pitam se, pitam, čak mislim takooo ... Ti bi i karao? :P

E pa tudi pokarati je treba. Ne postavljajo se vsi modeli odlično. Vendar karanje mora biti vzgojno :D

Tako, pa sem se še jaz oglasil :--
#223262
3man napisal/-a:Človek je potreboval punco s športnim telesom za nekaj fotk. In kaj pol? Je pač mislil, da jo bo našel na športnem forumu. Po moje pravilno. Če takih na TF ni, se pač nobena ne bo odzvala. In pika. Očitno se nekater so. Ne vem zakaj to ene moti?


Se strinjam.

Tudi mislim, da so punce same dovolj pametne in ne potrebujejo advokatov za vsako ceno ali v vsaki situaciji. :wink:
#223264
spela* napisal/-a: Tudi mislim, da so punce same dovolj pametne ...


Kaj pa to pomeni? :oops: :lol:


ha ha hi ho :lol:
zdaj pa laufat, da ne pademo iz konteksta :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA