prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
#289151
Vas in vaše prijatelje vabimo na športno prireditev, kjer se boste lahko aktivno vključevali v zanimive atletske in ostale športno-rekreativne vsebine!»ZAČELA SE JE ATLETIKA«!!!

Vse ljubitelje športa vabimo, da se udeležite velike športno-rekreativne prireditve, ki se bo odvijala na Športnem stadionu v Radljah ob Dravi, 28. 9. 2012.

V dopoldanskem času si boste lahko ogledali 1. Atletski mnogoboj osnovne šole Radlje ob Dravi, kjer bodo učenci prikazali različne atletske veščine.

Popoldne pa organizatorji pripravljamo Maxi FIT EVENT, kjer bomo vsem ljubiteljem teka na zanimiv način predstavili trenutno eno najbolj popularnih športno-rekreativnih zvrsti. Pomagali nam bodo različni partnerji, ki bodo s svojimi izdelki in programom popestrili celotno dogajanje, vam pa omogočili aktivno vključevanje v zanimive delavnice: Intersport (spoznavanje s tekaško opremo), Koroški atletski klub in Maxi SPORT (šola teka, spoznavanje z merilci srčnega utripa, predstavitev Maxi FIT TEAM-a), Libertas (degustacija prehranskih dopolnil za športnike in predstavitev športnih maž), Društvo Ajda (degustacija bio prehrane), Malčkov šport (športni kotiček za najmlajše). Prireditev bomo zaključili z atraktivno skupinsko vadbo BODYPUMP - Vlasta Soršak, v katero se boste lahko vključili vsi zainteresirani. Vse aktivnosti so BREZPLAČNE!

V primeru slabega vremena, bo Maxi FIT EVENT potekal v Športni hiši Radlje ob Dravi!

Celotno medijsko komunikacijo pred projektom vodi organizacijska ekipa preko FB profila maxiFIT (https://www.facebook.com/fitmaxi) in
dogodka maxiFIT event (https://www.facebook.com/events/356734217742650/)

Se vidimo v športni opremi!


Organizacijska ekipa projekta
Maxi SPORT & JZ ŠKTM Radlje ob Dravi & Koroški atletski klub

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA