Nneuradni forum za podporo sežanskem tekaškemu prazniku

Moderatorji: ziga, Bot-sub

Uporabniški avatar
 MihaPR
#34089
Jest bi pohvalu lanskoletno emalažo na prvi in zadnji okrepčevalnici. Faj je ce mas tako stvar, da lahko lazje po požirkih pijež, torej flaška, tetrapak, etc. vem, da težje izvedljivo, vendar pa zelo dobrodošlo, predvsem pri tistih, ki bodo šli na rekord, ane tini :D
Uporabniški avatar
 milkec
#34465
Miha, če se spomniš smo lani najbolj "pošimfal" ravno prvo, ker je bil en sladek sok, kamor se je potem vse limalo!

Meni se najboljša ideja zdi Hrvaška, ko imajo pollitrske plastenke z vodo iz katare odtočijo 2 dcl v kozarec in ponujajo tako plastenke kot kozarce in potem si vsak izbere kaj bi. Dobro se mi zdi to zato, ker do zdaj še nisme nikoli popil pol litra vode in sem ponavadi metal stran pol polno plastenko.
Uporabniški avatar
 MihaPR
#34477
Ja, vsebina drugo, jest sm pohvalu embalažo :)
Uporabniški avatar
 Barb
#34492
milkec napisal/-a:.. ko imajo pollitrske plastenke z vodo iz katare odtočijo 2 dcl v kozarec in ponujajo tako plastenke kot kozarce in potem si vsak izbere kaj bi. Dobro se mi zdi to zato, ker do zdaj še nisme nikoli popil pol litra vode in sem ponavadi metal stran pol polno plastenko.

No meni so tako ponudili ravno na Tek na Tabor :arrow: torej krašovci tudi znajo :arrow: sam povedat moramo,kaj si želimo :!:
Uporabniški avatar
 Kunec
#34495
Zame je najboljša voda. Upam da jo bo dost :D .
 Bot-sub
#34497
Z okrepčevalnicami na SLO strani bo tako. Prva bo v Lipici, na križisču za lokev. Torej malo prej kot je bila lani. Na njej pa bo voda (kozarci+steklenice) ter energetski napitki.

Podobno bo tudi z okrepčevalnico v Orleku.

Na italijanski strani bo ena okrepčevalnica v Bazovici tudi ta se bo premaknila s "sredine" vasi na začetek cca. 400m prej.

V Trebčah pa ostane kot je bila.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA