prostor za dogovore o srečanjih in analizah, pa tudi tekih, za vse iz Logatca in širše okolice

Moderator: Staša

Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
#37422
Kunec kje si?

:D Zajčica :D Tamy :D pričakuje nadaljevanje mojega poročila . . . :!: :lauf:
Uporabniški avatar
 Kunec
#37433
Ravnokar prisopihal domov. Sem se malo pohecal, do te ure bi se že čez 50 km začelo šteti, potem bi tudi zajčicam težko sledil. No vreme je bilo po nekaj drevih kar dobro, le sončka ni bilo. Sam sem se odpravil od doma ob 18.00 in opravil en hiter trening (25X100m klanec), nato pa smo skupaj krenili po makadamski cesti do Kalc in potem po pločniku nazaj pod Sekirico (8 km). Ker pa smo (so bili ) še živahni smo šli delat še malo reklame za tek po centru Logatca. Tako da smo odtekli približno 12 km. Skupaj je bil moj iztek dolg celo uro, minil pa mi je precej hitreje. Hvala vsem za družbo.
Uporabniški avatar
 tamy
#37500
:? Torej hoceta povedat,da je bilo ful zanimivo? :oops: JOOOOOOOOJ,jaz pa sem se mogla ucit :roll:
No,upam da bo naslednji teden malo lepse vreme,da ne bo sola spet terjala ucenja pred knjigami in da se bo spet nabrala ena lepa ekipa za tek zajci :lol:
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
#37997
Ojla . . . . :oops: zajčice :oops: , kje ste . . . danes je bil trening :P
Uporabniški avatar
 Kunec
#38024
Ja včeraj je bil trening, sam sem ga zaradi izvolitve novega Papeža malo prestavil, tako da smo se (Robert,Tomaž in moja malenkost) štartali pol ure kasneje, pa tudi vreme ni bilo ravno lepo. Eriko je preveč zdelal strokovni izpit in se nam ni pridružila. Opravičujem se Žuretu, ki je prišel iz Cerknice in Mitji za zamudo, sicer pa smo se po naključju našli in odtekli 8 km. Zadnje kilometre nas je kar dobro močilo, vendar nas ni motilo.
Uporabniški avatar
 žure
#38025
Evo, pa je minil moj drugi skupni trening !
Začelo se je malo klavrno. Na parkirišču pod stadionom sva bila le dva novinca, poleg mene še Mitja, ki je v mladinskih časih tekel 32 min 10km :shock: . Ko sva obupala nad ostalimi, sva jo mahnila sama proti Kalcam na en krogec od 7 km. Ravno ko sva finiširala proti cilju pa srečava Tomaža, Roberta in Kunca, ki so svojo zamudo opravičevali z najnovejšim papežem. Pa sva se z Mitjem obrnila in smo šli. Ponovno proti Kalcam. Lepo smo se načvekali, se še malce bolj spoznali, proti koncu pa nas je ujel dež. PA je bilo vseeno zabavno, ko so nam, božjim otrokom, trobili kamionarji :lol:
Sicerje pa dan minil v znamenju popolne ignorance s strani zajk in zajčic.
Mi, bratje po ušesih :P smo bili kar malce otožni :cry: . Je blo pa vseeno kul, sem prvič tekel v dežju...
Uporabniški avatar
 Staša
#38035
Evo: zajkla se opravičuje, ker je imela eno predavanje - objavljeno tudi na TF. Sem videla, da si klical, Žure, pa takoj nisem mogla odgovorit, potem sem pa popolnoma pozabila.
Ja, škoda...
Za zajčici pa ne vem... tamy, sweety? (po moje je šola kriva :( )
Uporabniški avatar
 žure
#38066
Staška ne sekiraj se, saj bo še kakšen torek, mar ne. Mogoče tudi kakšen v naših logih...
 sweety
#38099
evo uradno opravičilo z strani zajčic! ja res je malo kriva šola, veliko pa je k najini odsotnosti pripomoglo slabo vreme :( :cry: se pa strinjam da je pred nami še veliko lepih in sončnih torkov :D :D pa še nekaj: s tamaro nisva zanemarili teka in športa.....saj imave 2krat tedensko po dve uri športne vzgoje pri kateri pridno tečeva :lauf: lepo se imejte (čeprav pada dežek) PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE :P
Uporabniški avatar
 tamy
#38105
:o hmmm :o upam, da vas ni prevec namocilo :roll: meni je pa jerca poslala sms,ce greve laufat, pa sem ji rekla da ne grem ker sem prisla domov malo cez sest in sem bla ful lacna, torej sem sigurna da bi zbruhala vso hrano ven :roll: pa tudi vreme je bilo bedno :!: kako bo naslednji torek ne vem, upam da bom lahko prisla...v sredo grem pa za en teden na atletske priprave v medulin :lol: komaj cakam...dvakrat na dan treningi :shock: :? 8) kaj bomo natrenirani :P :P :P :P :P :P :P v nedeljo pa ze prva tekma 8) brezice 8) 100m plus 300m :D
Uporabniški avatar
 Kunec
#38685
Ponovno se nas je uspelo nekaj zbrati in tako smo odtekli eno desetko. Tokrat sem bil kar jaz najšibkejši člen, sem se kar dobro namatral da sem prišel na cilj. Krivec je bil nahod in zgaga ki me je kar dobro kurla. Porabili smo dobro urco in na cilju sem se kar oddahnil, ko je bilo konec.
Uporabniški avatar
 tamy
#38710
ooooooooOOOOOOOOooooooo :clap:
Evo, tamara gre pa zdajle za en teden v medulin na priprave :driver: Tako da lepo se imejte :toast:

p.s. a veste,da sem KONCNO dobila rutko tekaskega foruma?!? :rol: Tenks, staska :cmok:

se slisimo cez dober teden, ko pride porocilo treningov (10 jih bo v petih dneh) :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA