prostor za dogovore o srečanjih in analizah, pa tudi tekih, za vse iz Logatca in širše okolice

Moderator: Staša

 natta
#113492
Sem nova na tekaškem forumu in na novo preseljena na Vrhniko. V starejših sporočilih sem zasledila, da ste/se tekači dobivali na skupnih treningih (Star Maln, Štampetov most,...). Če to še prakticirate, bi se z veseljem kdaj pridružila. Prosim za kakšne dodatne informacije.

LP Nataša
Uporabniški avatar
 primus
#115075
Uhhh, sori. Tole sem pa opazil z bogato zamudo. In čist brez odgovora smo te pustl, c,c,c.

Rednih, organiziranih treningov oz. skupnih tekov (zaenkrat) na Vrhniki nimamo. Enkrat na leto (moj maksimalen organizacijski domet :D ) smo se pa le dobili in še ostalim TF-ovcem naredili skomine po teh tekaško čudovitih terenih. Letos je žal tudi ta en (1) skupni tek odpadel - pegaz je bil namreč glih na dopustu (en mora bit kriv press :D ).

Da skrajšam (si opazila, da sem namenoma dolg, da se malo odkupim :D ), tekačev je na Vrhniki precej, nekaj se nas oglaša (khm, khm) tudi tukaj, tako da bo najboljše, da pošlješ kakšno ZS (zasebno sporočilo), pa se zmenimo, morda tudi objavimo tukaj. Tereni so res super (kratki, dolgi, strmi, ravni, gozd, barje, ni da ni) in tudi jaz ti jih (in morebiti še ostalim) z veseljem pokažem.

tko, čist na kratko. :D :D

primus
Uporabniški avatar
 MihaPR
#115080
Torej Primus, kdaj spet eno naokoli Vrhnike, nazadnje je bilo leta 2006 poleti :(
 ŽULJ
#115083
Se tudi jaz pridružim.
Uporabniški avatar
 primus
#115162
MihaPR napisal/-a:Torej Primus, kdaj spet eno naokoli Vrhnike, nazadnje je bilo leta 2006 poleti :(

Hja, bomo dali pod Cilje za 2008 :D
Namreč ni za podcenjevat, to je le cela reč in bomo sedaj šli v globok premislek.... ... se javim enkrat do poletja (zbudte me) :D
Uporabniški avatar
 Barb
#115166
primus napisal/-a:.... ... se javim enkrat do poletja :D

....do takrat se bova tudi midva z Demckom že zbudla iz zimskega spanja :D :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
#115170
Pa ravno sedaj je pravi čas za tam okoli, glede na to da medvedje spijo :)
Uporabniški avatar
 magda
#126990
natta napisal/-a:Sem nova na tekaškem forumu .... Prosim za kakšne dodatne informacije.

LP Nataša


Zadnje čase prav neredno spremljam tale forum :cry: Rada bi pa povedala, da so na Vrhniki in v okolici čudovite tekaške proge, na prvem mestu je verjetno Star malen, kjer vidim vedno več tekačev, tudi po hribčikh nad Mirkami in Retovjem (Mirški vršiček) jih je vedno več, zelo zanimivi teki so tudi na Barju, to je v okolici Blatne Brezovice in Bevk, pa na Drenovm griču.... Skratka, lepo je tudi malo menjati terene, če pa smo v pomanjkanju časa, je tudi stadion dober, saj je tam mir, veliko zelenja, solidno utrjena proga. Kar se tega tiče, smo lahko Vrhničani prav srečni in zadovoljni ljudje, ups, tekači, sem mislila. :D

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA