polmaratoni, maratoni, gorski teki, kilometrine in kilometraže - lestvice take in drugačne ...

Moderatorji: AVI, lukkka, Dule

#245680
Hoj,

čestitke vsem ultrašem in ultrašicam :clap:. Res ste noro dobri. Jaz niti v sanjah ne pomišljam, da bi obrnil toliko tekmovalnih kilometrov v eni sezoni. Še posebej čestitke najboljšim.

Naše včerajšnje druženje pa je tudi uspelo. Zdravko in ostali, odlično ste tole organizirali. Lepo je bilo spet videti toliko znanih TF obrazov na enem mestu.

Tule je še povezava na FOTKE: https://picasaweb.google.com/marathon85/ZakljucnaPrireditevUltramaratonskeLestviceTF2010#slideshow/5570113311630682018.

Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 05 Feb 2011, 09:51, skupaj popravljeno 1 krat.
#245720
Dragi Špartatlonci in ostali ultarši, ki ste se udeležili podelitve!

Hvala za lep in koristen večer. Ob prijetnem druženju, v tako obsežni udeležbi, smo lažje uskladili kar zahtevne letošnje načrte, marsikdo pa je dobil vzpodbudo za "še kaj".

Želim vam dobre priprave, dobre nastope in čim manj poškodb, ki bi te načrte spremenile. Prepričan sem, da bo letošnja lestvica le še bolj "osupljiva"!

Srečno in lep pozdrav! Zvone
#245767
:D

ob prijetni družbi, ter maksimalno pripravljeni prireditvi in podelitvi je večer švignil mimo.
Niti vseh načrtov za to leto nismo uskladili, nekaj pa le. Poleg dobre družbe, okusne večerje, smo lahko potegnili tudi izkušnje za prihodnje podvige, katere nam je podala Špartabanda. Ura se je hitro bližala polnoči in ker nas je zjutraj čakala šentiljska je bilo treba spat. Hvala prirediteljem :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA