Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

#200683
Slovenska treking liga Garmin tokrat gostuje pri naših južnih sosedih, na Učki. Skupaj z kolegi iz Hrvaške lige bomo predstavili lep jesenskih treking na Učki, kjer vas čakajo neskončni gozdovi, kostanji in čudoviti pogledi na morje. Treking ima za seboj že kar dolgo zgodovino in večina udeležencev se vrača - garancija za čudovito preživet jesenski dan je pred vami. Učka je tudi kvalifikacijska tekma za sloviti Ultra Trail du Mont Blanc, kar 2 točki si boste prislužili s premagano ultra traso.
Prijave so odprte še nekaj dni, zato vabljeni.

Naziv trekinga: Učka Mountain Trek

Lokacija in področje: Učka, Hrvaška

Datum: 17.10.2009

Prireditelj: Društvo za sportove u prirodi AD NATURA

Dolžine: Pohodniška kategorija cca. 23km / 1.500 mv., Ultra kategorija 51 km / 3.100mv. Aktivna kategorija ni organizirana. Detajli trase bodo objavljeni na strani adnatura dva dni pred tekmovanjem.

Start: Lovranska draga, ob 09:00 (obe kategoriji)

Cilj: Lovranska draga

Predstavitev tras: 30 min pred startom

Predvideno trajanje: 4-11h

Tekmovalne kategorije: Ultra ženske, moški. Pohodniška ženske, moški. Dvojice ultra in pohodniška v okviru Slovenske treking lige.

Prijava: Prijave sprejemamo na spletni strani adnatura.hr najkasneje do 8.10.2009, naknadne prijave niso mogoče. Dvojice se prijavijo kot posamezniki, dodatno pa pošljejo še prijavo ekipe (člani, ime ekipe) na el.naslov adnatura.

Startnina: Pohodniška kategorija 100KN (15EUR), Ultra kategorija 150KN (20 EUR), po osebi.
Plačilo: se izvede na račun do petka, 9.10.2009. Za slovenske udeležence je možno plačilo na račun Društva Natura (SI) , možno pa je tudi direktno nakazilo organizatorju Adnatura (HR):
Naslov: Natura društvo za trajnostni razvoj, Goljarjeva pot 11, 1210 Ljubljana Šentvid
Račun: SI56 0600 0091 9399 570 (Banka Celje)
Namen: "Ime Priimek" prijava UMT
ali
Naslov: ”AD NATURA”, Mate Sušnja 12, 51000 Rijeka, Croatia
Banka: “Zagrebačka banka” d.d., Paromlinska 2, 10000 Zagreb, Croatia
Račun: SWIFT: ZABAHR2X, IBAN: HR0223600001101644563

Tekmovalci prejmejo: Opis poti, kontrolni kartonček, spominsko nagrado, topel obrok.

Zemljevid trekinga ni vključen v startnino in si ga udeleženci prikrbijo sami. Priporočamo uporabo zemljevida "UČKA“1:30.000" v izdaji "Parka prirode Učka". Mogoč bo nakup najnovejše verzije zemljevida (l. 2008) na startnem prostoru, po ceni 55 KN.

GPS: v okviru Hrvaške treking lige uporaba GPS ni dovoljena, to velja tudi za Učka Mountain trek.

Limit in skrajšanje trase: To leto sta obe trasi takšni, da ni možnih uradnih bližnjic (short-cut). Zato bo za uspešno opravlje n treking potrebno dosečti vse kontrolne točke, v nasprotnem primeru pride do diskvalifikacije.

Način točkovanja: Točkovanje se izvede skladno s pravili Slovenske treking lige. V primeru dikvalifikacije se ne podelijo točke STL.

Pogoji tekmovanja: Tekmovanje hkrati šteje za Slovensko treking ligo in Hrvaško treking ligo. Vsak udeleženec tekmuje na lastno odgovornost. S prijavo se udeleženec strinja s pravili tekmovanja Slovenske treking lige in Hrvaške treking lige.
#201173
Ker se Učka Mountain Trek vse bolj približuje, vas obveščamo da je mogoče poravnati startnino za prijavljene udeležence samo še danes, v petek 9.10.2009. V koliko ste med prijavljenimi, vas prosimo da poravnate startnino še danes in čaka vas treking dogodivščina; v nasprotnem primeru pa na žalost ne boste med udeleženci.
Podatke za plačilo najdete pod Info.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA