Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

#233090
Na žalost se letošnja 'uradna' sezona izteka in spodobi se, da jo dostojno počastimo z zadnjim trekingom na čudovitem Jezerskem.

Naziv trekinga: Feel Green – Jezersko treking 2010
Lokacija in področje: Jezersko, GorenjskaFeel Green
Datum: 25.9.2010
Prireditelj: Feel Green skupina- Hotel Planinka in Raj Jezersko d.o.o. s sodelavci
Dolžine: Aktivna kategorija približno 10km, Pohodniška kategorija približno 20km, Ultra kategorija približno 40km.
Start: Jezersko, Hotel Planinka. Start Ultra kategorija ob 9.00, Pohodniška ob 9.30 in Aktivna ob 10.00.
Cilj: Jezersko, Hotel Planinka.
Predstavitev trase: 15 min pred startom trekinga
Značilnosti trase: Trase bodo potekale mimo vseh najlepših znamenitosti v okolici Jezerskega. Ena od nalog za tekmovalce bo prava poslastica, ki pa naj zaenkrat ostane skrivnost.
Predvideno trajanje: 4-11 h
Tekmovalne kategorije STL: Ultra ženske in moški. Pohodniška ženske in moški.
Prijava: Prijave sprejemamo na spletni strani www.treking.si najkasneje do 19.9.2010 oz. do ukinitve spletnega prijavnega obrazca.
Startnina: Aktivna kategorija 10 EUR, Pohodniška kategorija 15 EUR, Ultra kategorija 20 EUR. Plačilo se izvede z gotovino ob registraciji tekmovalca.
Tekmovalci prejmejo: Zemljevid trekinga, opis poti, kontrolni kartonček, spominsko nagrado, topel obrok.
Pogoji tekmovanja: Vsak udeleženec tekmuje na lastno odgovornost. S prijavo se udeleženec strinja s pravili tekmovanja Slovenske treking lige.

Vabljeni!
#233091
Za vse poznavalce smo pripravili nagradno vprašanje iz Jezerskega:

"Skozi koliko oken lahko pogledamo na prav posebni gori nad Jezerskim?" Nad Jezerskim se dviga prav posebna gora in skozi njo se da pogledat, in to večkrat. Če veste kolikokrat se da pogledati skozi to goro, nam to napišite na naš info naslov, skupaj z vašim imenom, in lahko si prislužite praktično nagrado! Vaše odgovore si bomo zapisovali do četrtka, 23.9.
#233950
Vreme nam je ponagajalo že na lanksem trekingu okoli Storžiča in tudi letos kaže na podoben razplet. Vremenarji z dokajšnjo gotovostjo napovedujejo v soboto 25 septembra večjo količino padavin, v gorskem svetu pa so možne tudi nevihte. Dež naj bi v nedeljo ponehal, povečini naj bi bilo suho.
Zaradi varnosti udeležencev trekinga in ne nazadnje tudi zaradi kvalitete doživetja zaključnega trekinga, smo se organizatorji odločili, da treking Jezersko prestavimo na nedeljo, 26 septembra 2010. Upamo, da je odločitev prava in da se boste trekinga kljub temu številčno udeležili!
Uporabniški avatar
 žine
#234260
Na Jezerskem je ravnokar prenehalo deževati, trasa se intenzivno suši; kljub temu da voda s trase zelo hitro odteka (strmina....), priporočamo solidno obutev. Nočni ogledi trase niso prepovedani :D (ja, kdo bi pa lahko to preprečil) samo, da ne bi kdo zaradi tega zamudil jutranjega štarta. Za najbolj utrujene ultraše pa je na KT8 bolnica že v obratovanju - vsaj urgentni blok s prvo pomočjo :D Temperature so jeseni primerne, domačini hodijo okrog v kratkih rokavih in hlačah :shock:
S tremi besedami: vse je pripravljeno.
lp Ž&JanezU

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA