Pustolovsko doživljajsko pohodništvo po Sloveniji in okolici - uradni forum Slovenske treking lige

Moderator: treking liga

#313456
Zadnje poročilo traserja:

Ta vikend smo se še zadnjič potepali po trasi bohinjskega trekinga in iskali cukrčke po bohinjskem trikotniku. Trase za vse tri kategorije so dobile končno podobo in najmanj kar lahko rečemo je da smo navdušeni. Da pa bi preverili ali je temu res tako in da bi to navdušenje lahko delili z nami, morate naslednjo soboto nujno priti v Bohinj. Še prej se pa seveda prijaviti na treking!
Ampak dajmo na kratko: trase za vse tri kategorije so preplet bohinjskih naravnih znamenitosti, tehničnih in kulturnih spomenikov. Tiste v aktivni kategoriji čaka na trasi majceno presenečenje. Pohodniška kategorija ne bo predolga, a bo prav v zadnjih kilometrih zahtevala poznavanje nekaj orientacijskih spretnosti. Tudi ultrašev na zadnji tekmi sezone ne bomo poslali na predolgo pot, vendar pa bo tokratna trasa omogočala veliko možnosti izbire poti. Na skoraj pozabljenih lovskih poteh boste srečevali duhove divjih lovcev in jesensko porejene gamse in kozoroge.
#313864
Ja, super treking. :clap:
Drugi del pohodniške trase se mi je zdel orientacijsko kar zahteven. Mogoče zaradi že v otroštvu vcepljenega strahu pred zamegljenimi zakraselimi visokogorskimi planotami.
Slap na Ukanški suhi, za katerega sploh vedela nisem,je bil vreden ogleda. Tudi pragozd Lopata si bom zapomnila. Bolj po težje sledljivi singlci in rumenih deteljicah :wink: , kot po mogočnih drevesih.
Hvala vsem za vse :D
in upam, da se drugo leto spet vidimo,E

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA