Moderator: lenči

#256634
solatka napisal/-a::--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--( :--(


Knjiga sameva, tekaški copati samevajo ... In to kljub lepim spominim na leto (al sta bili celo dve?) mojih tekaških podvigov.

Ah ja...

Čist sem obupala nad sabo.


Pa tako fajn je blo tečt. :--(

Kaj ga pa ti serješ? Si na smrt bolana? Si izgubila moža? Teška poškodba? Ma če bi bila midva malo bližje doma bi kupila že 4 par novih superg. Ne se hecat pa popoldne enga na izi. Pa sporoči kako je šlo.
#256637
To je še en dober dokaz, da če ni volje, tudi nobena knjiga ipd. ne pomaga, če pa je volja ne rabiš ničesar drugega, razen superg in dresa. In če je volja, se tudi čas najde in izgovori, da ni časa, pomenijo le to, da ni volje. :idea:
#256639
Solatka pa sploh veš, da je danes prvi poletni dan? In kako lep... Po teku pa eno dobro zeleno slolatko,mogoče malo paradižnika, popečeš malo sira,mogoče še kako mlado bučko, si nazdraviš za uspeh z požirkom vina ali soka... In imaš razlog zakaj si zopet dobre volje. Samo gasa, da to malo začutiš kako se ti pot pelje po hrbtu in čelu. Ajde drži se pa lepo počasi. No hočem povedati - po polžje a ne. :laola
#256648
Nehat tečt je čisto lahko: jaz sem doslej nehal že ene desetkrat.

Takole ti svetujem: ne it tečt. Resno. Potem pa se obleci v svoje najljubše tekaške cote in copate in pojdi na špancir. Še vedno trdno prepričana, da ne boš tekla. Lepo sedi na klopco ob svoji najljubši tekaški progi in opazuj te cepce, ki se matrajo okoli.

Potem pa: če te bo neizmerno zagrabilo, da se jim pridružiš, se jim pridruži. Če ne pa pač samo preteci kakšen krog in pojdi domov...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA