Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
#291075
pajo napisal/-a:V torek z lenči Krožnik potem pa še čet,pet,sob in nedelja tek. Sicer nič kaj posebnega - po poljžje lepo ... Sedaj pa počasi mir. Da ne bo kako sranje. :D . Se vidimo a ne?

Nak, ne morem :--( , služba do ..hja, ne vem kdaj bo konec :( .
Uporabniški avatar
 lenči
#292256
Hja, dragi moji polžki, saj sem migala :D , samo napisati nisem utegnila :oops: . No, sedaj pa že lepo počivam od torka, ko sva z Levinjo odtekli zadnjih 8 km pred nedeljo. Lepo na izi, toliko, da ne pozabiva teči :-- . V nedeljo bova pa vztrajali :clap: ...vse do cilja, oba kroga.

Vsem polžkom lahke noge, mokro bo dovolj :laola :laola :laola :laola :laola
 _stella_
#292427
Verjetno bom, glede na moj tek (čisti začetnik) bolj spadala v to rubriko, kot pa med (pol)profesionalce.
Torej iščem družbo za začetni tek po ulicah in poteh Kamnika. Kolesarske in hribovske sezone je "konec", sedaj pa se ne bi rada zasedela do naslednje pomladi. Poznate koga ali ste sami za tek v družbi?

LP
Uporabniški avatar
 pajo
#292434
Polž pajo zadovoljen z današnjim tekom. Upam, da še ponovimo kak tak tek. :D Gledalci in navijači super ste bili. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
#292457
Polžka Lenči poroča:
- še nikoli me ni tako zeblo :--( :?
- prvič pretekla maraton v Sole Runnerkah (bosonoga) :)
- prvič tekla maraton na LM (dolg izpred treh let, ko zaradi bolezni nisem mogla) :D
- in tudi rekordni čas na maratonih je padel (če bi bilo topleje, bi šlo hitreje) :D :D :D :clap:
In prvi krog izpešno bila za zajčico Levinji...ki se je v drugem krogu nekaj pred mano uspešno prebila do cilja :clap:
Sedaj pa malček počitka, da se sestavim in odtalim :lol:
Čestitke vsem polžkom za dosežke :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
#292592
Čestitke :laola . Super ste, brala sem vaše opise v drugi temi.
Uporabniški avatar
 levinja70
#292635
Asparagus napisal/-a:Čestitke :laola . Super ste, brala sem vaše opise v drugi temi.


Hvala. Kot sem že napisala je bilo nepozabno. Tisto ta hudo, predvsem mraz, je že pozabljeno. Bolečin danes praktično ni več. Da sploh lahko dojamem sem še nekajkrat pregledala progo, kjer sem se v nedeljo podila in če je moje ime med rezultati sem ga očitno res pretekla :clap: .
In res je, vesela sem in ponosna, da mi je ratalo. Ni mi žal, da sem Lenči takrat davno kar brez premisleka obljubila, da pač grem na ta dolgo. Hvala tebi Lenči, kajti, če te ne bi poznala zagotovo ne bi doživela toliko različnih tekaških doživetij.
Kljub vsemu in vsakomur pa tečem zase in to bom počela vse dokler mi bo zdravje služilo.
Polže in polžki uživajte na začrtani poti, splača se.
:laola :laola
 *Irena*
#292726
Hoj polžki/ke :D
No pa da se še jaz malo pofočkam tule. Že dolgo nisem nič napisala, ampak berem vas pa redno, torej sem na tekočem z dogajanjem :) . Velik bravo za vse udeležence LM :laola .
Tudi jaz sem tekla 21-ko, z rezultatom sem zadovoljna. Navijači so bili tudi super, imam le eno grdo izkušnjo, ko sta dve dekleti z dvema pasjima ljubljenčkoma na povodcu prečkali cesto ravno za mano, vendar je en pes potegnil naprej in tako smo se z nogami zapletli. Jaz se sem sicer še ujela, tekačica pred mano pa je grdo padla in z glavo močno udarila v tla. Sreča da je bilo tam veliko ljudi in so poklicali rešilca. Jaz sem stekla potem naprej. Upam, da ni bilo z njo nič hujšega. Res ne vem zakaj morajo ravno takrat čez cesto :evil: .

Levinja, vesela sem zate, da si postala prava maratonka :D . No saj o tem ni bilo dvoma. Zato ti še enkrat čestitam, prav tako tudi Lenči, ki je itak ekstrem tako pri teku kot drugje :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Čeprav so se začeli hladnejši dnevi, vam želim še veliko tekaškega miganja v naravi.
lp
Uporabniški avatar
 lenči
#293420
Dragi moji polžki, tale polžka je šla malo spet v čofotalne vode :lol: , ojoj, kakšen musklfiber v rokah, o tehniki pa ne bi, že kar na prvem treningu dobila hud cilj za popravit tehniko :oops: . No, ker se ne vdamo, bomo lepo naprej čofotali :wink: . Pa tekli še tudi, sedaj moram malo Indya spravit ob kakšno kilco, lumpek se je čez poletje poredil :shock: . Utrujenost po maratonu bo počasi minila, tako da Palmanova pade, Sladkih6 je zategovanje tetive odplaknilo :? , Barbarin tek in pa Rdeče noske pa menda ne bo nič preprečilo :lol:
Uživajte v teh lepih jesenskih dneh :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
#293426
No pa smo tam... Mojca,ti... Dobro vsaj Cormi pa maca bosta samo to vse šiba. Ajde se vidiva v Palmanovi. Upam.
Uporabniški avatar
 lenči
#293537
pajo napisal/-a:No pa smo tam... Mojca,ti... Dobro vsaj Cormi pa maca bosta samo to vse šiba. Ajde se vidiva v Palmanovi. Upam.

Pajo, čestitkeeeeee :laola , odlično ti je šlo sladkanje :clap:
V Palmanovi me boš pustil zadaj, da se ti bo smejalo do ušes :D :--
Uporabniški avatar
 lenči
#293538
Moram pohvalit Indya, danes sva zmogla že 8 km :clap: . Naslednjič je cilj 9 km, ker bo vmes Palmanova, si bo verjetno pošteno oddahnil in seveda želel teka :D ...hja, jaz pa ne vem, bo verjetno on mene vlekel naprej :oops: .
Takole, malo migamo tekaško in malo plavalno, da ne bomo čisto zarjaveli :D
Polžki, imejte se lepo in se vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
#293553
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:No pa smo tam... Mojca,ti... Dobro vsaj Cormi pa maca bosta samo to vse šiba. Ajde se vidiva v Palmanovi. Upam.

Pajo, čestitkeeeeee :laola , odlično ti je šlo sladkanje :clap:
V Palmanovi me boš pustil zadaj, da se ti bo smejalo do ušes :D :--

Hvala. Ne samo, da je bilo res luštno, da se je dalo tečt kar nekaj časa... Sladkanje pa sorči čez vsako mero. Pa še danes se nekako ne morem dovolj najesti. Palmanova? Hm :roll: ? Desna mečna nekam protestira. Je že po Lj maratonu. Bomo videli. Se je pa dalo danes čisto normalno tečt. Samo neki boli... Ne med hojo in ne med tekom. Ne znam opisati. Bolj kot ne na dotik. Mogoče trda podlaga včeraj in ne boš verjela- Asics Kayano 15! Vse pošite in imajo kar nekaj km za seboj. Mislim, da sem jih kupil za Lj maraton 2009. Vse povedano. Bumbar mar bi vzel kaj drugega za ta tek. :|
Uporabniški avatar
 lenči
#293806
Uh, za kakšno dvigovanje rok ravno nisem :laola , je čofotanje kar naporna zadeve, imam nekam hudo voljo in migam na polno :oops: ...seveda čisto zadnja v progi :lol: . V nedeljo bo pa treba nogice malo bolj dati v pogon, do takrat se bodo menda odpočile od kravljanja, se gležnji nekaj bunijo :twisted: .
Uživajte polžki in pridno migajte naprej, četudi v "ilegali" :-- :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
#293807
pajo napisal/-a: Palmanova? Hm :roll: ? Desna mečna nekam protestira. Je že po Lj maratonu. Bomo videli. Se je pa dalo danes čisto normalno tečt. Samo neki boli... Ne med hojo in ne med tekom. Ne znam opisati. Bolj kot ne na dotik. Mogoče trda podlaga včeraj in ne boš verjela- Asics Kayano 15! Vse pošite in imajo kar nekaj km za seboj. Mislim, da sem jih kupil za Lj maraton 2009. Vse povedano. Bumbar mar bi vzel kaj drugega za ta tek. :|

Kaj boš govoril, vsakokrat ko sem šla po K-rožniku s tabo sem dušo spuščala, tako si šibal :clap: . Pri vsej kilometrini, ki jo delaš, malo počij pred nedeljo, pa se ti bo samo smejalo :D :clap:
  • 1
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA