PRŠC Terme Krka Šmarješke Toplice in Tekaški forum ter trije tekači pod strokovnim vodstvom PRŠC v sezoni 2008/09 na forumu spremljamo vadbo in se ob tem skupaj izobražujemo in učimo.

Moderatorji: ero, bobr, MatjazV, PRŠC

Uporabniški avatar
 raf
#161184
V bistvu me tistih par so evrov kolikor stane vsa zadeva še najmanj skrbi v vsej tej zadevi. Bolj se mi gre za določene druge zadeve, ki so glede na moj trenutni hobi problematične, oziroma me zanima ali se da kaj popraviti in da potem vidimo kaj se bo iz tega izslo skozi naslednjo sezono.
#180721
Lepo pozdravljeni,

ja projekt je še zmerja aktualen. Sicer se nam ni izšlo vse po načrtih. Edini vadeči je Bobr, Matjaž V pa vadi v svoji režiji, predvsem, ker čas ne dopušča izvajanja nekega bolj sistematičnega programa. Z Erotom smo ravno tako zaradi pomanjkanja časa morali idejo opustiti - žal. Kar se tiče Bobra gredo stvari na bolje, bo pa čas pokazal kako in kaj. Lahko pa ga malo podražite da kaj napiše, sicer pa mislim da je zadnje dogajanje napisal.

Kar se tiče ostalih tem je pa tako. Pričakoval sem kakšno vprašanje več na dva objavljena prispevka. Trenutno mi žal čas ne dopušča, v prihodnje pa vsekakor, napisal bom še tretji prispevek, ki vse do sedaj napisano prenese v konkreten trening moči in bo vseboval tudi osnovnoe napotke za vadbo moči glede časa izvajanja...
#196679
Malo se mešam v tale projekt Krka Terme in TF, predvsem zato, da na prelomu sezone dodam kakšno zanimivo info, ker je nekdo spraševal, če jke še aktuano. Na Jernejevm programu namreč treniram že tretje leto in rezultati so, izkušnje se nabirajo, jih bom sicer povzel na koncu sezone, ampak če koga zanima merljivo, naj pogleda post, ki sem ga obesil pred 10 minutami na forum pod Triatlon jeklenih.

Jernej, hvala, dela. (sicer sploh ne dvomim, posebej, ko polgedam Bobrove čase, way to go...)

Runcajz
#196693
Ojla aha ti si tisti o terem mi je Jernej govoril :)
Jaz imam še čisto malo do zaključka, komaj čakam Berlin. Upam da bo šlo po planu :wink:
Seveda sledi konkreten povzetek...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA