Stran 1 od 1

Zimovanje za otroke in odrasle, Zoncolan, 22.-28.02.2009

OdgovorObjavljeno:30 Okt 2008, 23:38
Napisal/-a ero
Zimovanje za otroke in odrasle v času šolskih počitnic, od 22. do 28. februarja 2009, na smučišču Zoncolan v Italiji

Smučarska sekcija KEPA (ŠD Dravlje) vas vabi na 7-dnevno druženje v kraju Ravascletto in na smučišču Zoncolan.

Kaj nudi Zoncolan?

Zoncolan, eno izmed najbolje opremljenih smučarskih centrov v Furlaniji − Julijski krajini, je dostopen iz krajev Sutrio in Ravascletto, ponaša pa se s kar 22 kilometri smučarskih prog in s čudovitim razgledom na Karnijo, na avstrijske gore in na Julijce. Zaradi lepote tamkajšnjih smučišč se na Zoncolanu pogosto prirejajo državna in mednarodna tekmovanja v alpskem smučanju.

Ravascletto je središče doline Valcalda. Leži v kotlini ob vznožju Zoncolana in na nadmorski višini 950 m. Iz Ravascletta se vzpenja žičnica do smučišč na višini 1700 m, od koder lahko pod sabo občudujemo dolino Valle del But na vzhodu in dolino Val Degano na zahodu ter gorski masiv Crostis in goro Arvenis.

In kaj nudi Šprotno društvo Dravlje, smučarska sekcija KEPA?

Namestitev v hotelu, ki se nahaja na smučišču. Sobe so dvo- in troposteljne. Vse sobe so opremljene s TV, telefonom ter kopalnico s tušem. V hotelu je možno koristiti fitnes, notranji bazen in savno.

Prevoz: Lasten, možnost parkiranja v hotelski garaži.

Cena: 6-dnevni polni penzion z vsakodnevno animacijo in 7-dnevna smučarska vozovnica (520 EUR za odrasle ter 450 EUR za otroke, ki so vključeni v 6-dnevno šolo smučanja).

Možno se je udeležiti tudi šole smučanja za odrasle, doplačilo je 150 EUR/osebo (vključuje 6-dnevno šolo smučanja – 3 ure dnevno).

Letošnja novost je tudi učenje carving tehnike za odrasle (UPS-metoda).

Popust: Otroci, ki so vključeni v program smučarske telovadbe, imajo pri ceni aranžmaja 50 EUR popusta.

Šola smučanja za otroke in odrasle bo potekala pod strokovnim vodstvom izkušenih učiteljev in trenerjev alpskega smučanja. Smučišče Zoncolan omogoča učenje smučanja popolnim začetnikom, snežnim užitkom pa se lahko prepustijo tudi zahtevnejši smučarji.

Način plačila: Ob prijavi je potrebno nakazati znesek v višini 30 % cene aranžmaja, ki zagotavlja in potrjuje vašo rezervacijo. Prijave lahko po elektronski pošti pošljete na sd.dravlje.kepa@gmail.com. Ostalih 70 % lahko plačate v mesečnih obrokih do 10. januarja 2009.

Vse informacije lahko dobite na telefonu 040 125 519 (po 16.30) in na elektronskem naslovu sd.dravlje.kepa@gmail.com .

Z veseljem pričakujemo vaše prijave in se veselimo druženja z vami!

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest.