najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

 NinaK
#341707
Dragi tekaci, triatlonci in ostali sportni navdusenci, prosim vas, da si vzamete minutko casa in izpolnite spodaj pripeto kratko anketo na temo ekstremnega triatlona v Sloveniji. Povezavo prosim tudi delite naprej z ostalimi kolegi, ki morda niso na forumu, bi pa bili za taksen dogodek zainteresirani. Hvala!
https://docs.google.com/forms/d/1ZVpeWj ... =send_form

Lep pozdrav in veliko sportnih uspehov vam zelim,
Nina
 spela*
#341712
Zanimanje za ta (morebitni) dogodek bo vsaj pri meni še najbolj odvisen od višine startnine (ne pa od tega, ali bo zraven organizirano še kvačkanje za stare mame). Tako da je uporabna vrednost te ankete vprašljiva.
 NinaK
#341992
Zdravo,

Najprej opravičilo za pozen odgovor, nahajam se namreč na območlih s slabo pokritostjo wifi. :)

Hvala za komentarja, zavedamo se, da višina štartnine predstavlja zelo pomemben dejavnik, kar bomo pri organizaciji seveda upoštevali, vendar pa je trenutno še prezgodaj, da bi govorili o konkretni višini le-te, saj potrebujemo najprej še nekaj ostalih informacij.

Z ekstremnim triatlonom mislimo na triatlonsko dirko Iron dolžine s tem, da kolesarski in tekaški del preizkušnje potekata po terenu z veliko vzponi: Kolesarski del čez nekaj prelazov in tekaški del kot gorski maraton.

Vsi ostali komentarji, želje oz.preference in/ali predlogi so seveda prav tako dobrodošli.

Lp Nina
#342004
Pozdravljena,
zakaj pa vprašanja niso v slovenščini ? Nimam težav ne z angleščino ne z nemščino, ampak v naši državi se govori slovensko in je to potrebno spoštovat. Ali pa mogoče misliš, da je anketa v angleškem jeziku bolj imenitna ( IN )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA