najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

 TONEK
#361653
Čestitke za medaljo, Bojan in kot vedno, super zapis. Sicer sta vmes dva lapsusa; Če bi bil limit 3,5ure, bi vas bilo na tekmi samo 5, tako nas je bilo pa vsaj 12. In drugi: 3 stopnice ne preskoči niti kenguru :lol:
Ja, kot je že Bojan zapisal, je bila to že peta tekma (seveda sem moral bit na vseh :-- ) za katero je značilnost veliko pompa in čvekarije. Pozdravljam pa dobrodelnost in veliko udeležbo otrok, ki so se vsaj za nekaj časa ločili od svojega mobilnika :D . Ker se tekma večinoma odvija znotraj zgradbe, vremenski vplivi nimajo veliko učinka, moram pa poudarit, da je na stopnišču ves čas močno vleklo, saj je odprtega tipa. Za nas (Triglavce), je organizator dobro poskrbel, saj smo imeli kar založeno mizo. Rezultati zmagovalcev so bili letos precej slabši od lanskih, saj bi bil prvouvrščeni šele na četrtem mestu. Jaz sem 'hodil' po vnaprej začrtanem programu in bil tri minute počasnejši, kot lani.
Zopet naj naglasim, da je ta zadeva res bolj šow, namenjen mladini, sotekmovalci so bili v povprečju točno 30 let mlajši od mene. :D
Pa da vidimo, če bo drugo leto razlika še večja.
Jutri teden vabi Krvavec!
http://www.alive.si/novice/prenos-dogod ... 18#kazalo1

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA