vse v zvezi s triatlonom, kar ne sodi v gornja področja - debate, spletne strani, domače strani triatlonk in triatloncev, ...

Moderatorji: stena, izzardly

#188234
Pozdravljeni.
Kot triatlonca in enega izmed predstavnikov opozicije (torej tistih, ki niso bili izvoljeni v odbore TZS na zadnjih volitvah) me zanima kaj je bilo v času novega mandata storjeno s strani TZS, kje se da o tem kaj videt in prebrat in kaki so plani za naprej.
Če ma pa še kdo kakšne konstruktivne predloge in pripombe pa je dobrodošel v tej novi temi.
By the way pa ZELO POZDRAVLJAM TRIATLON na tem forumi, ki ima res veliko članov in bo lažje zaživel kot ostali (beri triatlonski forum na :forum.skrbnik.net)

lp
#188334
Ma mislim, da foruma nisem zgrešil, saj je od sedaj naprej tudi triatlon tu, to pa sodi sem pod to temo. Bi pa res bilo dobro kot je Kromar ali kdo že, predlagal nekaj časa nazaj, da dajo organizatorji eno kavcijo, ki se jo zadrži če tekma ni regularna ali sploh ni organizirana. To bi malce povečalo resnost organizatorjev in bi kar takoj videli, če bi se razpisi za SLO POKAL tekme, DPje in ostale triatlone pojavljali šele par dni pred tekmo kot je navada. V primerih slabih organizacij pa prepoved na lokaciji ali pa prepoved organizatorju. Pa kr podpišem pod tole.
lpn
#188339
Na tem forumu je nekaj zelo dobrih triatloncev, še več pa povprečnih rekreativcev. Ti drugi, kamor se prištevam tudi sam pogrešamo rekreativne tekme raličnih dolžin, kjer je rezultat v drugem planu, v prvem pa organizacija prireditve, ki omogoča organizirano udeležbo.
Glede tratlonske zveze nimam komentarja. Ne poznam.
#188342
Ma, uf, vse mi je zbrisalo.
Želel sem reči, da nas po večini rekreativnih in ljubiteljskih triatloncev nekako ni spodobno najprej, še preden smo dobro zlezli iz vode na kolo, matrati z zdrahami, prepiri in podobnim.
Večina TF triatloncev smo 'po izobrazbi' tekači in relativno dobro vemo, kaj je dobra tekaška prireditev. Po moje lahko pomagamo s kakšnim nasvetom - posebej zato, ker smo večinoma 'otroci' tekaške renesanse zadnjih let.
Sam tako denimo tekme za prihodnje leto izbiram tudi tako, da natančno poznam trase, naklone, nagibe pa prijaznostt organizatorjev, debelino vrečke... in se mi zdi prav, da bi to vedel tudi za triatlonske prireditve. Vem, da je tam trikrat bolj zapleteno, posebej trasa kolesa je cel vrag - ni pa treba iz tega delat iskrivnosti in nekake alkimije.
Lep pozdrav.
#188344
Se popolnoma strinjam z raziskovalcem. :clap:
Zato smo pa bili na triatlonu v Novigradu (ni ga v koledarju nobene zveze) namesto v Konjicah. Na koncu se je pa izkazalo da je konjiški odpadel.
Zame (rekreativec) je čisto vseeno ali gre za DP, SLO pokal ali kaj drugega. Važni so nasmehi ljudi, topla beseda, vzpodbuda in prav tega glede na moje izkušnje na naših DP in pokalu praktično ni.
V delo zveze se pa tudi jaz ne bom spuščal. Nisem na tekočem.
#188350
To ti dam pa čisto prav. Vse preveč je tekmovalnosti in ni tistega ljubiteljstva do rekreacije in športa triatlona. Vsak je nekomu malce fouš ker je boljši, ker ima boljšo opremo, ker več tekmuje...pač slovensko. Treba bo organizirat eno klapo, ki bo skupaj hodila na tekme in se tam ne glede na rezultate tudi fajn mela.
Mene štej zraven
lpn
#188434
Orca napisal/-a:Mogoče bi blo dobro,da v bodoče ne daje možnosti organizacije tekem tistim, ki to ne vzamenjo resno :o in tako pripomorejo k kvalitetnejši izvedbi samih tekem...

forum : http://forum.triathlon.si/

lp miha

Kaj pa je zame kvalitetna tekma, tista kjer je v ospredju tekmovalnost, egoizem in odkrita slovenska zavist... Zame, kot rekreativca, ki sem vzljubil triatlon je dobra tekma tista, kjer je v ospredju sproščenost, družabnost, vspodbujanje drug drugega in analiza po tekmi v športnem vzdušju, saj tudi mi damo na tekmi vse od sebe...seveda po svojih zmožnostih...
In to mi daje družba :TF) :clap:

NINOCOKAN napisal/-a:Pozdravljeni.
Kot triatlonca in enega izmed predstavnikov opozicije (torej tistih, ki niso bili izvoljeni v odbore TZS na zadnjih volitvah) me zanima kaj je bilo v času novega mandata storjeno s strani TZS, kje se da o tem kaj videt in prebrat in kaki so plani za naprej.
Če ma pa še kdo kakšne konstruktivne predloge in pripombe pa je dobrodošel v tej novi temi.
By the way pa ZELO POZDRAVLJAM TRIATLON na tem forumi, ki ima res veliko članov in bo lažje zaživel kot ostali (beri triatlonski forum na :forum.skrbnik.net)

lp


Živjo NinoCokan, tebe kot športnika po duši pa srčno pozdravljam, saj te kot triatlonca z vrhunskimi dosežki spoštujem in vsrkam vsako tvojo napisano besedo :cast1: (http://www.ninocokan.com/). Upam, da boš naše rekreativne napredke delil z nami in nas tudi morda kako usmerjal z raznimi svojimi nasveti... :wink:
#188626
Pozdrav.
Kot sem že na začetku omenil, sem zelo vesel vsake pozitivne misli in dejanja, ki je v prid našemu športu triatlonu. Sam se trudim po svojih močeh, včasih mi uspeva super, včasih malce manj. Važno je da imamo voljo. Zato sem tudi zelo vesel, da se na tem forumu nekaj dobrega v tej smeri dogaja in kakorkoli bom lahko pomagal bom z veseljem, saj imam šport rad in vidim, da je še veliko rezerve. Normalno pa je da je kar precej slovenske zavisti, ampak kot pravijo ljudje so "foušni" prodornim in uspešnim, ne pa luzerjem, ne?
he he he, zatorej gremo gasa naprej!!!
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA