vse v zvezi s triatlonom, kar ne sodi v gornja področja - debate, spletne strani, domače strani triatlonk in triatloncev, ...

Moderatorji: stena, izzardly

 MAJAB
#346710
Pozdravljeni vsi uporabniki Trim steze v Mostecu :)

Za vas imam eno veliko prošnjo. Na Fakulteti za šport zaključujem svoj študij in pišem diplomsko nalogo na temo Trim steze v Mostecu. Izpolnjena anketa, ki vam bo vzela dobrih 5 minut vašega časa, bo pripomogla k temu, da bodo table na postajah boljše in da bo vsak izmed nas odnesel največ od njih. Torej s pomočjo izpoljnene ankete boste vi pripomogli k temu, da bodo table slikovno in besedno izpopolnjene in da bodo na postajah lahko telovadili vsi, saj bodo vaje prikazane v več težavnostnih stopnjah.

Povezava na anketo o trim stezi Mostec: https://www.1ka.si/a/73851

Hvala za vaš čas in vem, da bomo s pomočjo moje diplomske naloge naredili našo trim stezo v Mostecu bolj uporabno in dostopno vsem meščanom.
 TONEK
#346731
Hojla, Valentina!
Ja, vidiš, tako je s tamladimi. Ponoči teče brez luči, pa je vsako minuto na drugi stezici - potem pa še pomlad, 1. april... kako bo šele, ko bo travca pognala ob stezicah :oops:

Jutri bom spet brez motiva bluzil po Kaliških strmalih, ker te ne bo med navijači!
 TONEK
#346733
Tvoj profesionalni navijaški glas se sliši vsaj tretjino proge in vzpodbudi moje mišice (kolikor jih še imam) in bo jutrišnja številka __4__ zelo vprašljiva.
Ps; pa tudi na forumu si profi. Točno jurja imaš več čvekov kot jaz. :D

Le zakaj bi tekel na Gradišču. Zastonj (rezultati) se še mački ne gonjo :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA