prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Sukar
#282728
ja odlično Bojan,si nam vrgu kost he,he,jest sem šu isto 2 leti nazaj to traso ko si jo prvič objavu na T.F. sam jest sm šu iz Planike levo cez Nogo,ti pa desno na Mali Triglav če se ne motim
#282730
Ja, kr pejte zdej dokler še ni drena. Vreme je pa tudi odlično. Sicer pa normalno da se gre čez Mali Triglav, ker je velik manj nevarno kot čez Nogo. Tam nad Nogo pod Bovško škrbino je še eno manjše melišče, zarad česar kamenje skoz dol leti.
Uporabniški avatar
 lemurian
#282766
je kakšen kandidat za soboto za ponovitev Bojanove avanture?
Uporabniški avatar
 jac
#282785
prav z veseljem, pa je v soboto na vrsti tek iz Cerknice v Portorož ;))) druge vrste podvig...

bi pa kakšen drug termin šel z veseljem.... morda bi bilo bolj smiselno kak dan čez teden, ker bo vsak čas postal dren tam gor...
 TONEK
#282794
Bojan, čestitke za izreden rezultat.
Nočem biti pokroviteljski ali celo vsiljiv, vendar lepo te prosim; na grebenu med M in V Triglavom boš samo enkrat spreglaedal kamenček, ki bo zaradi tvoje hitrosti (in mladosti) lahko usoden. Rad bi še velikokrat prebiral tvoje odlične članke, zato zares premisli. A ne bi zadoščal cilj na Kredarici ali Planiki ali pa recimo Kanjavcu, kjer teh nevarnosti ni?
Pa lep pozdrav do Grintovca, ki bo točno čez mesec dni.
#282818
Hvala. Sicer pa se strinjam s Tonetom. Prostora za napake tu ni. Glede na to da te taki treningi kot je Triglav preveč izčrpajo, najverjetneje letos ne bom več tekel gor. Sicer pa so trenutno zaradi lepega vremena idealni pogoji za visokogorski gorski tek. Edini problem je ta da bo ta vikend najverjetneje že dren, ampak samo še huje bo. Sam sem imel kar srečo, tako z vremenom, kot z drenom.
Uporabniški avatar
 jernej555
#282820
Zanimiv in težak podvig. Čestitam Bojan. Sam bom verjetno v nedeljo šel preverit traso na Grintavec. Če bo volja mogoče naredim 2 ali 3 vzpone. Če se želi kdo pridružiti naj sporoči :)
Lp, Jernej
 bobsaap
#282825
jernej555 napisal/-a: Sam bom verjetno v nedeljo šel preverit traso na Grintavec. Če bo volja mogoče naredim 2 ali 3 vzpone. Če se želi kdo pridružiti naj sporoči :)
Lp, Jernej


Koliko znanja, moči, sposobnosti, opreme ... je potrebne, da bi se ti človek pridružil pri enkratnem vzponu? ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA