Gorenjska, moj planet je nov niz tekaških prireditev v večjih krajih in glavnih turističnih središčih na Gorenjskem. V letu 2015 bo vanj vključenih 8 lokacij/prireditev
 TaiMing
#346626
Po lanski uspešni uvodni sezoni v kratkem štartamo z novo sezono serije GORENJSKA, MOJ PLANET - v soboto, 9.4.2016 začnemo s TEKOM PO ULICAH TRŽIČA.

Seznam tekov v sezoni 2016:

Slika

Vsi, ki boste v sezoni 2016 zbrali vsaj 3 udeležbe, boste ob koncu sezone prejeli priznanja in nagrade naših sponzorjev. Polega tega boste vsi z izpolnjenim pogojem udeležbe sodelovali v žrebanju za glavne sponzorske nagrade, število vaših listkov v bobnu pa bo odvisno od števila udeležb.

PRIJAVE na prireditve: http://www.gorenjska-mojplanet.si/prijave/


Vabimo vas tudi, da nas spremljate na spletni strani,

http://www.gorenjska-mojplanet.si

Facebooku

https://www.facebook.com/pages/Gorenjska-moj-planet/731055596993732?ref=hl

in YouTube-u

https://www.youtube.com/channel/UCzLvwTZ5M0_XpLKOZ-DW5ug


Slika
 TaiMing
#352215
Z Miklavževim tekom se 4. decembra zaključuje druga izvedba serije Gorenjska, moj planet. V okviru serije bo letos tako izvedenih 7 prireditev. Veseli smo, da se je udeležba na naših tekih tudi letos povečala, povprečna udeležba pa bo presegla 400 tekmovalcev na prireditev.
Slika
Na prireditvi v Snoviku bomo podelili nagrade vsem, ki ste v letošnji sezoni izpolnili pogoj vsaj treh udeležb. Vsak tekmovalec z izpolnjenim pogojem bo poleg priznanja za sodelovanje v seriji prejel poldnevno/nočno karto za smučišče Stari vrh in vstopnico za kopanje v Termah Snovik. Med vsemi prisotnimi na zaključni prireditvi bomo izžrebali glavne nagrade, ki jih prispevajo STC Stari vrh, Timing Poljane, Zavod za turizem in šport v Občini Kamnik in Pizzeria špageterija Olivia in Terme Snovik.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate seznam s številom udeležb za tekmovalce, ki so se udeležili vsaj dveh tekov v seriji in so še v igri za zaključne nagrade. V primeru, da najdete kakršnokoli napako, nam prosimo to sporočite na info@gorenjska-mojplanet.si. Prav tako nam na ta naslov lahko sporočite svoje kontaktne podatke, če se zaključne prireditve ne boste udeležili, bi pa želeli prejeti nagrade za izpolnjen pogoj treh udeležb.

Udeležba odrasli
Udeležba mladina


Sponzorji serije Gorenjska, moj planet 2016:

Slika
SlikaSlika
Slika
SlikaSlika
Slika


Medijski sponzorji serije Gorenjska, moj planet 2016:
SlikaSlikaSlika
 TaiMing
#352372
Letošnja serija Gorenjska, moj planet je uspešno zaključena. Na spodnji povezavi si lahko ogledate seznam vseh, ki so izpolnili pogoj vsaj treh udeležb:
Gorenjska, moj planet 2016 - Rezultati

Slika

Omenjeni pogoj je izpolnilo 56 tekmovalcev, največ udeležb pa je zbral Vladimir Stele, ki se je vseh sedmih tekov v letošnji seriji, za kar mu posebej čestitamo!

Vsi z izpolnjenim pogojem, ki priznanj in nagrad (karti za smučanje na Starem vrhu in za kopanje v Termah Snovik) niste prevzeli na Miklavževem teku, nam lahko do 18.12.2016 sporočite svoj naslov na info@gorenjska-mojplanet.si in nagrade vam bomo poslali po pošti.

Kaj smo na našem planetu počeli čez celo letošnje leto, pa si lahko ogledate tukaj: Gorenjska, moj planet 2016 - zaključni video

Se vidimo spet naslednje leto, za začetek že aprila v Tržiču!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA