Največji enodnevni tekaški dogodek vam omogoča, da tečete s celim svetom. Si želite biti zraven, ko bo tekel ves svet?

Moderator: Nike_plus

 aless47
#104125
Pozdravljeni
Jast uporabljam nike pod kakšna dva mesca in je zadeva dokaj dobra. Bi pa rad nekako prilepiti SLO zastavo ob nick name. Sem jim tudi že poslal email in SLO zastavo pa se ni zgodilo nič.

A ja jast sem RANER.
Uporabniški avatar
 si05400
#104178
Naprave s podi pritrjenimi na čevelj, ki štejejo korake merijo razdaljo, če delaš korake. Povsod tudi na tekalni stezi.
 otis
#111217
kateri armband je dober za tanovega ipod nanota(3g)? original od appla se mi ne dopade najbolj ker je usnjen. bi raje imel kaj bolj sportnega, vendar nobeden nima predela za receiver.
 slovenec
#111221
Sej sploh še ne obstaja za nove ipode.
 otis
#111272
tega za marware poznam ampak je pregrd zame :D res je zalostno da tako dolgo po izidu se noben proizvajalec ni dal nic pametnega ven. Ce ne kdo drug bi se vsaj za Nike spodobilo.
 damyang
#119224
En pozno-zimski ali zgodnje-pomladni pozdrav! (kot pravi moj fotr: "Teloh je prvi znanilec pomladi!") :)
Že dolgo me ni bilo na TF koncih. Včeraj sem otvoril svojo tekaško sezono za 2008, po tem ko sem bolj kot ne zadnje tri mesece lenaril (no, razen kolesarjenja v službo in nazaj;). Too bad for me :(

V glavnem, bistvo tega posta je Nike AMP + ročna "ura". Nakup je možen že od decembra, ali celo prej, vendar je preko spletne trgovine Nike Store v Slovenijo ni moč dobaviti:

http://store.nike.com/emeastore/?promoI ... 64363///|0

Zato se na tem mestu poraja vprašanje? Obstaja trgovina v Sloveniji, ki dobavlja to stvar? Je uspelo (?) ali bo uspelo komu izmed TF članov najti "3rd party" online shop, ki bi poslal zadevo v Slovenijo?
Meni se zdi ta ura zelo uporabna, ker lahko iPoda potem vtakneš v katerikoli žep, ne glede na cunje (predvsem dolge), potrebe po armbandu ni več...
 anolop
#119999
U super!! Tut sama uporabljam Nike+ bl intenzivneje že cel mesec, tko da se še jst pridružujem za podobne izzive!

damyang ti pošljem še na mail Nike+ vzdevk!
Uporabniški avatar
 MatjazV
#120003
Hoj,

vsi, ki uporabljate Nike+, kdor še ni, naj se pridruži izzivu: Chalenge SLO vs. CRO // rematch, ki se je pričel 29.02 in bo trajal en mesec.

Kdor rabi povabilo, naj mi sporoči.

LP

MatjazV
 damyang
#120075
Posodobil sem še prvi post te teme, kjer je tudi link do rezultatov (http://mawasti.net/nike), tule spodaj pa dodajam še sliko/opis challenge-a (sedaj nas sodeluje že 19):

Slika
Uporabniški avatar
 ero
#120105
hoj,

škoda, da nista objavila obvestila pred nedeljo in včerajšnjo polovičko v Gorici. tako bi bilo na SLO strani 21 km več :)

OK, kje se dobi tisti žepek za na vezalke za Nike+ čip? Nike+ copati so pri meni namreč bolj redko v uporabi...
 PJ
#120107
Živjo,

sem samo občasna tekačica, ampak odkar nas je Žiga sprejel v Nike+ team, pridno odlagam vse metre, ki jih uspem nabrati za ogrevanje v fitnesu, na nikeplus. Mogoče me pa spomladi prime, da bi tekla še kaj več... Matjaž, mi lahko pošlješ povabilo za Slo-Cro challenge na polona.javornik@email.si

Polona
 damyang
#120108
ero: če misliš tole:
Slika

Sem našel na nemškem Amazonu in stane 8€:
http://www.amazon.de/SwitchEasy-RunAway ... 049&sr=8-2

Vendar ne vem, kje bi se dalo to dobiti pri nas. Pokliči Nike Woman Shop v stari Ljubljani (od Tomas Sporta), kjer vem da prodajajo samo senzorje, npr. Mogoče imajo tudi tele "coverje". Sicer pa naročiš direkt iz Amazona, nemški menda dobavlja v Slovenijo.

===========================================

PJ: vabilo je bilo poslano

lpd
Nazadnje spremenil damyang, dne 03 Mar 2008, 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA