Žurka naj bo:

A) 05.01.2008
5
10%
B) 12.01.2008
12
24%
C) 19.01.2008
28
57%
D) 26.01.2008
4
8%
Uporabniški avatar
 bobr
#116243
Žurka super uspešna. Kot ste nekateri opazili sem bil bolj zadržane sorte predvsem zaradi bolečin spodnje čeljusti. Kljub temu sem/sva z Jakico uživala v TF družbi in nama je bilo v veselje sprejeti častni naziv 8)

miciM te bomo že ponucali za kak dogodek, nič bat :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
#116255
Nataša napisal/-a: Čeprav sva se s Stašo strinjali, da bi mogoče nama tudi kdo dal kakšno nagrado, ker je porod tudi ene vrste ultramaraton :!: :lol:



Ma ja, sej sem Pegiju rekla, da si zasluživa kakšno poimenovanje, pa je rekel, naj se neham bunit, ker sem rodila že predlani! :shock: (jaomenizdej)

Kaj pol navadnemu plebejcu druzga preostane, kot da naroči pir, pa v roke vzame enga p'šanca in ga obere ter se ga mal nacuka???

Ampak je bilo vseeno dobro. Najbolj mi je bilo všeč... so mi bili všeč zobje od Sončke. Menda uporablja nerodent. Narejen iz kože krvavic. Sem probala in deluje. Če kdo želi ostati neopažen... :cenz:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#116265
Staša napisal/-a: ... sej sem Pegiju rekla, da si zasluživa kakšno poimenovanje ...

Ja, ampak očitno nisi rekla pravemu. Zaslužiš si ga. Sploh še nihče ni napisal, da si na nevarnem odseku cestišča pričakala (ob letu osorej) nič hudega sluteče TF sotrpine ter jih razsvetlila glede nevarnosti, onemogočenega nadaljevanja poti, uporabe bližnjice in vse skupaj zabelila s sadjem, vodo, "vročo" čokolado in ne nazadnje s prijaznim nasmehom. Ja res si zaslužiš poimenovanje in to … Bolj kot sem premišljeval, bolj sem ugotavljal, da bi te poimenoval po kakšni čudoviti osebi in tako sem sprejel zaključek, da bi ti pristajal naziv »Staša iz tekaškega foruma«. Pa ga ni takega barona, viteza ali kraljice, kogarkoli ki bi lahko bil kaj več.

Toliko. O sami čagi bi lahko toliko napisal, da nebi mogli niti prebrat. Fajn je blo, čuj. Pogrešal sem pa TanjoO in Mirča, pa Vanjo in Mitjeka, Olsona, 2much4me pa še marsikoga.

Našlo pa se je tudi precej starih znancev, sotrpinov, prijateljev, brez katerih bi pa res ne bilo tako in toliko :toast: zdravja :D

Res vas je verjetno neverjetno veliko, ki ste se potrudili in zalagali pri realizaciji te čage. Fotorepoterji, pa foto reproducerji, voditelji, nosilci lestvic, podeljevalci in še in še .. Hvala vam.

Aja, pa .. nič, naj še drugi kaj napišejo :D
Uporabniški avatar
 vencelj
#116269
ZdravkoC napisal/-a:
Staša napisal/-a: ... sej sem Pegiju rekla, da si zasluživa kakšno poimenovanje ...

Ja, ampak očitno nisi rekla pravemu. Zaslužiš si ga. Sploh še nihče ni napisal, da si na nevarnem odseku cestišča pričakala (ob letu osorej) nič hudega sluteče TF sotrpine ter jih razsvetlila glede nevarnosti, onemogočenega nadaljevanja poti, uporabe bližnjice in vse skupaj zabelila s sadjem, vodo, "vročo" čokolado in ne nazadnje s prijaznim nasmehom. Ja res si zaslužiš poimenovanje in to :D


Zdravko, tole glede poimenovanja je ideja na mestu :!:
Staša, hvala :!:
Kaj drugega itak ne morem pisat, udeležil sem se pač samo prvega, "uradnega" dela :lauf: . Kaže pa, da ste se imeli dobro :toast:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 še1PR
#116274
Malo sem zamudila :oops: , malce prej odšla :oops: , ampak kaj so mi dali za piti, da so prišli ven tudi "duhci" bi bilo treba pa koga drugega vprašat! :roll: :wink: :lol:

Bilo je fino! :TF)
Uporabniški avatar
 Barb
#116283
Čeprav je bolezen naredila svoje in sem se držala bolj v zaledju (skor stvar za neverjet :D ) sem se imela lepo.

Hvala vsem za udeležbo, še posebej pa se zahvaljujem članom OO, v sestavi: Manika, Pegaz, Softi, Raziskovalec, Izyemna in še1PR in vsem za prispevane simbolične nagrade.
Uporabniški avatar
 mazi
#116284
mazi napisal/-a:Ojla,

Žal sporočam da mene in Lili danes ne bo... :cry: Lili je namreč zbolela in ne bi bilo smiselno bolan hodit naokoli...

Pa drugič in lepo se imejte...


No vidim, da ste se super imeli, no res škoda, da se nisva mogla pridružit... :cry:
Uporabniški avatar
 Fotr
#116288
Saj ne vem, če bi opisal, kaj se mi je dogajalo na poti iz ponovoletne žurke proti domu. Najprej sem mislil, da sem zapeljal v kakšno cono somraka, potem pa ugotovil, da je bil takšen pač splet okoliščin. Resnično življenje je bolj neverjetno od domišljije. :shock:
Namreč kakšen kilometer iz Medvod sem se ustavil ob cesti, ker me je že neznansko tiščalo v mehurju. Zapeljal sem na kraj ceste, odprl vrata, skočil ven in olajšano spustil curek iz sebe. Toda preden je nehalo teči, sem ugotovil, da nekomu teče po čevljih. Prestrašeno sem pogledal navzgor in zagledal jezen obraz policaja, ki je stal na majhnem parkirišču ob cesti. :twisted: Imel je mokre čevlje in del hlačnice. Hitro sem pospravil orodje za izpuščanje urina, tako da se je ostanek mehurja razlil po moji hlačnici, se nerodno opravičil in hotel sesti v avto ter se odpeljati. Avto sem pustil prižgan, brez potegnjene zavore. :roll: Ker je bil tam rahel klanček, se je avto počasi začel spuščati naprej in navzdol ravno takrat, ko sem hotel sesti vanj. Sreča je, da sem preko zime nabral nekaj tekaške baze, da sem lahko tekel za njim. A ravno, ko sem ga ujel, se mi je pod nogami znašla odpadna okrogla baterija, ne morem reči ali je bila 2,5 ali 1,5 voltna, ne glede na to sem se po njej popeljal kot na kotalkah in se temu primerno povaljal po tleh. :( Takrat me prehiti še ena oseba in debelo sem gledal, odkod še en tekač za mojim avtomobilom. Bil je policaj, ki me je v teku prehitel, ujel moj avto, zategnil ročno zavoro in me počakal. :evil: Potem je sledilo: napad na policaja z vodnim curkom, neprevidno parkiranje s prižganim motorjem, neodgovorno zapuščanje nezavrtega avtomobila. Moral sem dihniti vanj, narediti nekaj korakov sem in tja, s prstom se dotikati mojega nosu, dokler policaja ni zajel strašen krohot. :D Smejal se je, da se je skoraj valjal po tleh. Ker je smeh nalezljiv, sva se oba poscana od smeha in urina valjala po tleh ob cesti Medvode Kranj. Potem sem se odpeljal proti domu. :D :D :D
Uporabniški avatar
 bobr
#116290
O fak fotr tole si res imel dogodivščino :lol: Si siguren da nisi vsega sanjal ha ha.
Hvala bogu za srečen poscan konec :!:
Uporabniški avatar
 mazi
#116292
Ojla,

Fotr - nimam besed... :cast: :wink:
Uporabniški avatar
 ero
#116417
Fotr, saj ti ne verjamem :)

aja, žurka v Podpeči - hvala vsem, ki ste se potrudili, da smo se zbrali in tako dobro imeli :!:

popoldne pa nas je nekaj odteklo krog po LKT. no, ne ves krog, ker nas je Staša prepričala, da po poplavljeni cesti nima smisla broditi. [url=http://www.tekaskiforum.net/galerija2/thumbnails.php?album=222]fotke :arrow:

Slika
[/url]

Staša, hvala za postrežbo in fotke!
Uporabniški avatar
 kustus
#161376
LP

Upam da bo zadnja sobota v JAN 09 , ker takrat bom na dopustu in bom v SLO.
Drugače se pa lepo imejte in nazdravje.
Uporabniški avatar
 Pero
#161382
Več o letošnji žurki (jan 2009) ... tukaj
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA