Uporabniški avatar
 rolca
#13320
Pozdravljeni, vsi skupaj!

Če bi v eni sapi lahko povedala kako čudovito sem se imela na pikniku v Podpeči, bi bilo res fenomenalno! Nobenega dogodka ne bi izpustila...
Hvala vsem in vsakemu posebej, da sem bila to kar sem... Vzdušje je bilo nepopisno, da o vas forumovcih, ne govorim! Vam je že kdo povedal, da ste face? Če to še ni prišlo do vaših ušes, je za to zdajšnji trenutek pravi. Ja, face ste, ni kaj! :D :D
Blo je res fino, super, fajn: Gugalnica, nogomet, žoganje, pogovarjanje, hrana, organizacija in vreme... Kej tazga pa še nje... :P
Od sreče in veselja me je kar neslo daleč stran, neznano kam. Tekla sem kolikor so me nesle noge, tekla sem za žogo in lovila sončne žarke... In vi ste tekli z menoj, ja, prav vsi! :)
Torej klapca, hvala, prosim, ni za kej, za vse in še več... Saj veste, da je bistvo očem nevidno, a ne? In da se vsega niti približno ne da opisati z besedami, no, vsaj pri meni je tako...

Nastavite lička za lupčka :oops: :oops: :oops:

Imejte se kar se da lepo, OK?

Aja, pa še Goga pusti vse lepo pozdravt, posebno pa tebe, Lojze P
Uporabniški avatar
 Barb
#13322
Glede na to, da nisem bila zadolžena, da napišem poročilo in da bo do takrat ko pridem do neta vrjetno napisanega že kar precej, sem napravila obračun piknika in seveda vse lepo tudi arhivirala-dokazi torej veste kje se nahajajo.
Na temo obračuna piknika, bo odprta posebna tema, ko z Alešem izdelava plan.

p.s.:za nagrado sem prejela »dve uri brezplačnega fotografiranja pred, med in po izbranem teku«
V nagradi ne piše, koliko fotografov lahko slika takrat! Zato,bom javila, kdaj bo primeren tek.(p.s.:nagrada je vnovčljiva do 31.12.2004,drugače zapade).Mislim, da ni bojazni, da se ne bi vnovčila.

Pa še dodatna nagrada:«šest skladb po izboru članov TF na tvoj mail«.
Za tole nagrado pa bom odprla posebno temo,kjer boste lahko napisali predloge in nato izglasovali šest naj…..

HVALA še enkrat vsem za udeležbo, še posebej hvala organizacijskemu odboru.

Upam, da ste se imeli lepo in da se kmalu zopet srečamo na drugem pikniku TF.
Uporabniški avatar
 Fotr
#13324
Že ves dan se trudim in iščem besede, da bi kaj smešnega ali vsaj zabavnega napisal o doživetju piknika, pa ne najdem neresnih besed. Ne morem se norčevati iz iskrenih odnosov med ljudmi, ki se pred nekaj meseci še poznali nismo, ki smo imeli eno skupno lastnost, da smo radi tekli in o tem govorili na tekaškem forumu. Ne poznam primera, da se je iz suhoparnega elektronskega pošiljanja postov razvila tolikšna energija med tako različnimi ljudmi. Skoraj nepoznani ljudje komaj čakamo, da se spet srečamo na teku ali treningu, z veseljem predstavljamo eden drugemu svoje bližnje, zaupamo si svoje skrivnosti in to ljudje, ki so si sicer zelo različni med sabo. Še zdaleč si nisem niti v sanjah predstavljal, da bom srečal druščino tako dragocenih ljudi. Ne vem, kako naj se zahvalim, da so me ljudje, ki jih spoštujem in ki skupaj tečemo, se pogovarjamo na forumu in v živo, izbrali za najsimpatičnejšega izmed njih, čeprav sem bil večji del življenja grda račka in črna ovca. Neverjetne stvari se nam dogajajo in to lepe in nepozabne. Ko človek misli, da se mu življenje počasi izteka, ko misli, da se mora umakniti in v zakotju preživeti ostanek življenja, se mu odprejo nevidene perspektive, ki ga v duši pomladijo skoraj do otroštva. Ne razumem, a ob branju sporočil na forumu imam večkrat vlažne oči in v grlu me tišči in to mene, ki sem se vedno imel za trdega človeka, ko sem okušal grenkobo in sladkosti življenja. Nikoli ne obupaj, kajti vedno se ti dogodi nekaj tako neverjetnega, kot se je meni. In na včerajšnjem pikniku se je vse to razpoloženje še potrdilo. Izjemni ljudje smo se srečali in zelo škoda bi bilo, da se ne bi taki dogodki nadaljevali. Lahko bi še pisal o iskrenih medčloveških odnosih in toplih čustvih, vendar bi bile vse besede odveč. Saj se razumemo že skoraj brez besed.
Uporabniški avatar
 Staša
#13327
Cel dan, ko se potepam, sem razmišljala, kako ubesediti včerajšnje dogajanje, katerega flashi mi neprestano prihajajo naprej. Pa vidim, da so mi vse misli, ki jih sama verjetno ne bi znala tako ubesediti, že pobrali dpop, pa fotr, pa lojze, rolca, barb...

Tudi moji občutki so fantastični - lepo in super, kot vedno, kot bi se poznali že celo življenje... Ista frekvenca toka misli, isto veselje, humor... Pa vsak posameznik tako poseben, vsak s svojo zgodbo, ki si jih počasi delimo v dobrem in slabem... :D

Hvala, Barb, da si tako požrtvovalno prevzela organizacijo. Brez tebe bi verjetno realizacija piknika bila prestavljena za nekaj mesecev, zagotovo pa bi težko naleteli na tako dobro okolje, postrežbo in sploh vse od a do ž. Njami njami, kako so bile dobre bučke, pa piščanček, pa gobice in krompir! :shock: :D

Hvala tudi Alešu, ki je barb predstavljal tehnično-administrativni del supporta. Se mi zdi fer, da se sama malo odmaknem od vseh zahval, ker sem prispevala minimalno (no ja, ideja za nagrado, ki jo je dobil fotr - tek okoli brda njemu v čast in čast, da prvi napiše poročilo, sta bili nekako moj del soorganizacije :roll: :roll: :roll: ).

No, pa še nekaj dogodkov, ki so se mi vtrnili v spomin:
- TF je dobil MAMO - fotr je pripeljal svojo boljšo (hmm, to zaenkrat res drži :wink: , čeprav tudi fotr postaja vedno bolj fit in mlajši) polovico. Prijazna gospa Dragica je povedala, da so njo v službi klicali MAMA. Tega še Fotr ni vedel do včeraj!!! Tako kot ona do včeraj ni vedela, da je to naš Fotr. :P :P :P :shock: :shock: :shock:

- Realizirali smo tudi pesniški oziroma kulturni večer. S svojo prodornostjo nas je presenetila Mojcej77!!! Nekaterim je postalo tako vroče, da so se morali ohladit kar k hladilniku. :shock: Ja, kar vroče zgodbice smo poslušali, zgodbice, ki so nastajale v doživetjih po tekih... Sprva nam je bilo malce nerodno in smo se hihitali, potem pa so se parčki začeli objemati, vsi smo mižali in si predstavljali prizore v živo. Doživeto in hmm... nenavadno za piknike. Ampak je zapalilo!!! :cmok: Mojcej77, le tako naprej! Še veliko objav (takih v knjigah, kot je bila ona, pa tudi na TF-ju!!!) :clap:

- Kot zahvalo Mojcej77 je dpop spesnil pesmico, seveda z akrostihom Mojci, končal pa jo je Aleš (konča se na besedo trd) 8) :wink:

- Imeli smo svoj TIRAMISU z napisom TEKAŠKEMU FORUMU. Barb je poleg vse ostale organizacije še pekla!!! Pa torto, ki jo je spekel neznani profi, poklonil pa... sem prav razumela, da Bor? Hvala!!! :cast:

- Izbirali (s tajnim glasovanjem) smo najsimpatičnejšega TF-jevca - kakopak FOTR, TF-jevca z najstokovnejšimi članki - kakopak ERO, in TF-jevca, ki najbolj skrbi za dobro vzdušje - dpop in nataša. Bravo!!! (no, jaz sem bila druga pri eni od kategorij :P , pa to ni bila strokovnost, verjetno zato, ker sem hodila naokrog s škatlo med tistimi, ki niso še glasovali, in so me imeli mal dost in so napisali, kar je najprej komu padlo na pamet :? )

- Na pikniku pa smo imeli tudi samega pilota Top Gun-a z jadralnim padalom - MATJAZV. Eden najbolj ZELENIH TF-jevcev po pristanku. Je hodil z dvema vrečkama naokrog. :wc: :twisted: :D :D Upam, da danes dobro teče, plava in kolesari na triatlonu!

No, pa tko, no... bilo je še mnogo, bo prihajalo še dolgo za mano in verjetno za vsemi!!!

:TF)



PS: Danes sem uspela hrbtno plavati na morju med belimi algami :( grozno :(
Uporabniški avatar
 MatjazV
#13330
Hoj!

Evo še mene. Končno sem uspel priti do računalnika, saj sem se ves dan potepal po "ljepi naši", kjer sem oddelal en triatlonček.

Včerajšnji žur je bil res nepozaben. Ob tako izvrstni organizaciji, predvsem pa imenitni družbi je res težko opisati kaj vse ste zamudili tisti, ki ste to fešto prešpricali.

Med vsemi udeleženci piknika smo opravili tudi glasovanje. Rezultati iz zapisnika so naslednji:

A.) Rezultati glasovanja:

Najbolj simpatični:
3. LojzeP
2. STASA J
1. FOTR

Najbolj strokovni članki:
3. Matevž
2. Fotr
1. ERO

Najboljša skrb za dobro vzdušje na forumu:
3. Barb & stasa J
2. Lučko, Fotr, LojzeP
1. NATASA & DPOP

B.) Rezultati izven konkurence:

Povezujoče delovanje pri vzpostavitvi in ohranjanju TF-ja
ERO

Najbolj promotivna in starševska vloga pri razvoju TF-ja
FOTR

Realizacija ideje 1. Tekaškega piknika
BARB

Da si boste laže predstavljali dogajanje na našem 1. pikniku, si v pokušino lahko ogledate nekaj fotk

http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=114&pos=0

Kot lahko vidite se je eden res šel pilota. Res je tudi, da je bil oborožen z dvema vrečkama, ki pa sta ostali nenapolnjeni. Se je pa v zraku marsikaj dogajalo. na momente sem imel občutek, da je bilo preveč hrane in pijače.


Hvala vsem in pozdravček!

MatjazV
Uporabniški avatar
 lojzeP
#13332
Če dobro tole zasdtopim, je potlej Fotr MVP 1. glasovanja 1. piknika 1. tekaškega foruma - ja da dol padeš - nimaš kej, a ne :D :shock: :roll:


2x LP
Uporabniški avatar
 tini
#13333
Hoyla!

Evo, tudi z moji strani vse naj (bredvsem Barb) za fenomenalno izvedbo piknika.

Drugace pa, druzba odlicna, pa veselilo me je da smo imeli tudi nekaj sporta med samim trajanjem piknika (mal tenisa, pa basket - Cacak skola, a ne Lojze :) :) :) )

Vidimo se na KG desetki :) !

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#13341
Hojla!
Ja resnično je bila stvar tako dobra, da kapo dol.Barbr vse je bilo na mestu, tako da resnično za tako prireditev kapo dol.Kdor pa ni bil zadovoljen pa naj gre na GOLI OTOK ali pa kaj jaz vem, ker si drugega ne zasluži.No jaz ne bom rekel, da je lahko drugim žal ker jih ni bilo.Ker je tako, če bi drugi vedeli kako bo dobro bi enostavno ta kraj se preimenoval iz PODPEČ v vas TEKAŠKI FORUM toliko bi nas bilo.Potem veste, kaj sem hotel povedati, da je bilo enkratno skratka tisto, kar mi je že dolgo časa vodilo v življenju oz. zadnja štiri leta odkar resneje treniram to pa je čimbolj uživati življenje in biti v dobrih odnosih z ostalimi ljudmi.Deliti dobro s slabim jim pomagati in tako naprej.Skratka strniti v enem prispevku bi bilo težko čeprav je bil prireditev eno popoldne, ampak je bila nabita s tako energijo, da ni mogoče opisati v enem članku.Aleš, Barbr vsi ki ste kakorkoli sodelovali pri tem projektu :laola :laola :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: .No ja moram malce prenehati ker če ne se mi bo hrbet prelomil ha, ha, ha, ha.Vidite kaj lahko takšna zadeva kot je ta piknik naredi.Še bolj smo si lahko enotni, še bolj se lahko imamo fajn.In še bolj smo lahko odločni, da bomo tako zadevo ponovili v dobro vseh nas, ki smo bili prisotni.
No za Rolco in Gogo pa lahko rečem, da sta osebi z izrazom na obrazu ki je brez primere daleč naokoli.Lahko rečem, da pripravljam če bo vse posreči manjše presenečenje za njiju v mesecu avgustu, če bo stvar šla vse po sreči kako in kaj pa naj do takrat ostane skrivnost.Seveda je to odvisno od vremena in majhno od ostalih faktorjev.
Imejte se še skrajno lepo in uživajte vsak prosti trenutek, ko posije sonce, da lahko mi ki smo zunaj zidov, da lahko delček tega prenesemo onim, ki ne morej zaužiti vonjav narave, da jim vsaj v mislih prenesemo to dobro stvar.
CIAO
Uporabniški avatar
 5rca
#13357
lep dan je bil v odlični družbi :clap: upam, da bo postal tradicionalen tale piknik :!: jaz moram samo badminton prej kakšn mesec trenirati :wink: da ne bom po njem spet nekaj dni "brez" desne roke :) tako kot zdaj :lol: :lol:


:laola
Uporabniški avatar
 tmp
#13361
:D :D :D :D :D :D

Res je bil super piknik, čeprav me že dva dni vse boli, imam športnega mačka. Kdo bi si misli, sem odkrila mišice, ki sploh nisem vedela, da obstajajo :lol: :lol: .

Družba, pa sploh super, upam, da bomo stvar še večkrat ponovili.

Hvala tudi glavnim organizatorjem, ki so se res zelo potrudili, da ni ničesar manjkalo.
:cast: :cast: :cast: :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 ales
#13368
Oh tkole po dobrem dnevu sem našel kar nekaj cvetk, ki smo jih zagrešili:
-na anketni listek sem napisal ČLAN FORUMA ... kao glasujemo samo med moškimi, ženske pa na tekmovanjih dobivajo priznanja. Sory, ni bilo tko mišljeno!
-ja skupaj se nismo slikal!!! ves čas je nekdo prihajal, odhajal, ... bomo pa zložil iz obstoječih fotk
-Barbina odločitev, da bom jaz skrbel za finance je bila čist mem. Zdaj smo pa debelo v minusu.
-najbrž sem mal pretiraval s tistim podiranjem pri nogometu, meni se na gležnju še kar pozna. Pa Tjašo in Mojco bi moral najprej prav prijazno povabit na igrišče, ne pa da ju tko na silo ...
-še zdaj mi je žal, ker je kar zmanjkalo časa, da bi z vsakim vsaj mal počvekal

Zato bo najbolje, da čimprej organiziramo naslednjega...
 Odzadnjak
#13370
ales napisal/-a:Barbina odločitev, da bom jaz skrbel za finance je bila čist mem. Zdaj smo pa debelo v minusu.


Hoj Aleš,
jest sem ob prihodu sicer dobil listek z "nick name", pogrešal sem pa blagajno :shock: , tko da se mi je zgodilo :D , da sem odšel ne da bi kar koli plačal :oops: :oops: :oops: .

Torej prosim z obračunom in minusom na dan, da se "črne ovce" čim prej pofočkamo. :TF)
Uporabniški avatar
 klaudi
#13387
Živijo!
Res je bil super piknik in tudi jaz sem zelo uživala, predvsem pa sem vesela, da sem spoznala družbo enakomislečih. Organizacija piknika je bila res vrhunska, hrana enkratna, skratka super.
Aleš, če je minus v blagajni, potem bomo pač vsak še nekaj prispevali, pa bo problem rešen, ne? Sedaj ko sem vas spoznala, sem še bolj odločena, da grem v Dublin z vami. Ste prav simpatično utrgani :wink:
LP, Klaudi
 Nataša
#13389
sej pravm - bilo je naravnost divje. najbolj me je ferbec matral, kakšna je Fotrova žena (tričtrač PRESS). In vam na vaša čokoladna zajčja uheljca (no, Slon ma še knoflo not) povem, da je zelo čedna (Tjašin izraz), prijazna in fejst gospa. Saj ni čudno, če je pa Fotrova gospa!!!!

Potem me je pa zanimalo tudi to, kaj bo za jest in če bo kej sladkarij al bodo sam beljakovine. Upala sem, da bo tini do mojega prihoda pospravu že vse čevapčiče-ražnjičiče in bodo meni ostale samo še čokoladne dobrote homemade by Staška&Barb. mesu sem se potem res spretno izognila, le Barb je bila ful prijazna in nama je s Simonom prišparala vsakemu eno ribico, da sva se okrepčala po napornem skakanju po BTC (tam sigurn sami uni morakvarji od harrya potterja stanujejo, ki vs veselje izsesajo iz človeka...). pri sladkarijah me je pa mal prehitela staša, ki se je kar naprej neki oblizovala in zadovoljno muzala, za njo pa so se vlekli samo še izdajalski ostanki tiramisuja in raznoraznih dobrot. trenirat morm torej tudi na tem področju!

mal drugačne posle sta mela Aleš "Šta mi radiš" Casanova in Lojze Masažmojster P, ki sta ta dan doživljala svojo drugo mladost, ko sta polagala svoje zdravilne roke na vse ne dovolj hitre žrtve. Izgovori so bili različni: naj te malo pogrejem, lej kako te zebe, joj vse te boli, te bom mal zmasiru...itd. V njun zagovor pa nej dodam, da je moj smisel za hiperboliko izreden in da je Aleš v resnici cel dan sedel v peskovniku in jokal, ker je žena ostala doma, Lojze pa ...no on je pa v celoti kriv vseh grehov in naj se kr doma mal pokesa, kaj se to prau!!!

Nadalje - najbolj požrtvovalna je bila gotovo Barb, ki je vse odlično organizirala!!!! svaka čast!!! in ne samo to - bila je tudi edina v tangicah, s čimer je gotovo polepšala piknik marsikateremu tf-jevcu moškega spola, posebej pa že prej omenjenima hormonskima bombama, Alešu in Lojzetu, ki sta mokri fuzbal v glavnem izkoristila za kamikazovske skoke in napade na ubogo organizatorko. tukaj lahko samo še dodam, da so imeli bolj umirjeni člani TF (Tjaša, Fotr in Dragica) srečo, da so zamudili tak razvrat. če pa vseeno koga zanima, je naš paparaci vse dokumentiral izza najbližjega grma. baje so padale neke podkupnine, da te slike ne bi bile objavljene, ampak mislim, da so bile astronomske vsote, ki jih ponuja nova, vseeno preveč vabljive. darko v tem trenutku že uživa zaslužen počitek na maldivih.

skratka - bilo je zelo lepo. tako lepega piknika že dolgo nisem doživela. najbolj pa me vedno znova fascinira naša različnost, ki nas tako zelo povezuje. osnova je tek, ampak že dolgo ne samo tek. kar smejalo se mi je, ko sem vas gledala. vsakega v svojem elementu, med pogovori, pri športu,...Simon je prej rekel, da bo ostal le kakšno uro, pa ga je očitno nekaj zacumpralo. Med našo podelitvijo nagrad se je kraljevsko zabaval. In jaz tudi. Pa nerodno mi je blo. Ker tipkat že znam, ampak pri govorih se pa vseeno zatakne. Všeč so mi preobrati. iz resnih pogovorov v največje štose. iz ganotja v smeh. uživanje v rekreaciji in uživanje v dobri hrani. kot da ne bi bilo več nobenih pregrad v starosti, pogledu na svet, osebni zgodovini in telesnih sposobnostih. Všeč ste mi pari, ki ste se sploh zvečer tako fletkano stiskali. Všeč so mi tamali, Matejeva kuštrava dvojčka in pridna Eva, pa Ozadnjakov sinček in runnerjeva mala manekenka. Všeč mi je, da sem se počutila popolnoma sprejeto. Kot v eni veliki familiji. In da se je vsa ta energija potem prelila v tišino, ko je Mojca z veliko poguma razkrila marsikateri delček svojih misli. Komaj, komaj, komaj sem se odpravila domov. če me ne bi čakal in pogrešal en zaspan simon, bi gotovo še ostala.

in to je moje poročilo. malo za hec in malo zares. ful me je ganilo Darkovo in Fotrovo pisanje. drži k prbit!!!! TF je zakon.
Uporabniški avatar
 ales
#13392
Oh ne, za minus se bomo že zmenili, sam da pride Barb in naredi obračun. Aja, pa če je bila še kakšna ne dovolj hitra, pa bi rada bila, sory. Saj naslednjič bo bolje - drugače - bo tko moja Alenka zraven, so jo ene že zdaj ful pogrešale.
Slike pa... zdaj so...pol jih pa spet ni... Glih prou!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA