Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 Jožko
#134917
Pozdravljeni!
Po pomoti so nam časomerilci odnesli prijavno listo s seznamom kandidatov za nakup DVDja. Jo pričakujemo po pošti, čez vikend pakiranje, ponedeljek, torek pa mislim da jih boste dobili. :D
Uporabniški avatar
 BO-JAN
#134921
Ni bolšga kot "kandidatom" pokazat vzdušje na takeli prireditvi :wink: - .......:oops: se oproščam seveda je OGLED IN SODELOVANJE V ŽIVO :D

LP Bojan
 marjeta
#134977
BRAVO JOŽKO ZA ZMAGO NA RADIJO SORA"DOGODEK KI ODMEVA" :laola
 Jožko
#134982
Pozdravljeni!
Ja hvala Marjeta, tudi Vi ste s svojo udeležbo pripomogli, da dogodek, kot je gorski maraton 4. občin, ODMEVA :!: :!:
 DARKO no.1
#134986
Moram napisat,prvič sem bil v teh krajih,čudovitih krajih,hvala organizatorjem za to prireditev.HVALA!!!Sem se odločil,da naslednje leto pridemo vsi z družino,vsi na Porezen,čudovit Porezen,jaz pa na popravo svojega časa,ki je bil letos 5:36:44,vendar nisem bil s tekom zadovoljen,saj sem bil fizično bolje pripravljen,a očitno ne psihično!Še enkrat vse čestitke organizatorjem in drugo leto se vidimo!!! :) :)
 Jožko
#135233
Pozdravljeni!
No še zadnje dejanje maratona, bomo danes spravli na pošto. Prišlo je do malega zamika, ki pa ga nismo mogli prej odpraviti. DVDji so spakirani in mislim, da bodo jutri na vaših naslovih.
Mi pa veselo naprej novim izzivom na proti. Jih imamo kerlci nekaj na zalogi, pa o tem kaj, kdaj drugič, ko bo tudi že kaj narejenega.
Lep sončen dan vsem :D
Uporabniški avatar
 vencelj
#135323
Sedaj, ko sem se vrnil z dopusta in ko prebiram tale poročila, ugotavljam, da mi je lahko samo žal za neudeležbo na letošnji tekmi.
Janezu je bil s svojo napovedjo 261 (le od kje mu ta številka :?: ) zelo blizu dejanskemu, rekordnemu številu tekmovalcev. Lani prvič čez 200, letos pa...ja, ja, dober glas seže v deveto vas. O odlični organizaciji in gostoljubnosti ljudi iz teh koncev že vrabci čivkajo... :cast:
Pohvala in čestitke tudi vsem junakinjam in junakom, ki ste letos opravili s progo, predvsem tistim, ki ste prvič zbrali pogum za ta korak (pravzaprav za te številne korake)... :clap:

lp, vencelj
 JAG
#135455
pravkar sem pregledal danes prejet DVD. Video, slike... Moram rečti,da se lahko pohvale kar nadaljujejo. Slike so super... Maraton je dokumentiran od začetka do konca.

Pa tudi sam zgledam prav 'sveže' na enih slikah. Že komaj čakam na 8.GM4O.

Hvala

lp

Fredy
 Jožko
#135471
Pozdravljeni!
Jo Vencelj res škoda, da te ni blo v naši družbi, pa saj ti je tudi malo počitka prav prišlo, stezice nad grapo(tebi dobro poznane)pa te bodo počakale in mislim, kar ne samevajo. Članstvo v klubu prijateljev narašča iz dneva v dan.
Mislim pa, da se pripravlje nov podvig, pa o tem kdaj drugič kaj :!:
 Jožko
#135581
Pozdravljeni!
Dogajanja na maratonu so vam znana in včeraj nas je v Baško grapo prišel obiskat Marjan, ki je maraton zapustil s helikopterjem. Sem bil res zelo vesel, ker se je Marjan dobro pocajtal sploh mu ni videt, da bi mu kaj bilo. Vesel, nasmejan in dobre volje. Seveda mi je povedal, da ni ti ne razmišlja, da se drugo leto ne bi udeležil GM4O. Seveda zraven pa še Uroš, poln idej in dosežkov, prav pret kratkim je ponovil Tržiško varjanto, vse čestitke.
Prijeten obisk prjatlov, ki so v grapi doživeli marsikaj lepega in se k nam vedno radi vračajo. :D
Uporabniški avatar
 jan_jan
#135591
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Dogajanja na maratonu so vam znana in včeraj nas je v Baško grapo prišel obiskat Marjan, ki je maraton zapustil s helikopterjem. :D


Marjan, :clap: :clap: :clap: še veliko tekaških doživetij ti želim.

LP jan_jan
Uporabniški avatar
 Darja
#135598
Jožko napisal/-a:včeraj nas je v Baško grapo prišel obiskat Marjan, ki je maraton zapustil s helikopterjem.

O, to je bilo pa tako lepo prebrat :D Bravo, Marjan! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 zvone
#135602
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Dogajanja na maratonu so vam znana in včeraj nas je v Baško grapo prišel obiskat Marjan, ki je maraton zapustil s helikopterjem. Sem bil res zelo vesel, ker se je Marjan dobro pocajtal sploh mu ni videt, da bi mu kaj bilo. Vesel, nasmejan in dobre volje. Seveda mi je povedal, da ni ti ne razmišlja, da se drugo leto ne bi udeležil GM4O. :D


Bravo Marjan!

Res lepa in vzpodbudna novica.

Lep dan še naprej! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA