16. Evropsko veteransko prvenstvo v atletiki - Ljubljana, 23. julij do 3. avgust 2008
Uporabniški avatar
 MatjazV
#139496
Jaz sem čakal na našo ekipno medaljo do onemoglosti in to po tisti pripeki. Še sreča, da je Krempl M. po nekaj urnem čajkanju prinesel karton vrhunskega vina, kaj več se ne spomnim, ker sem po drugem glažu že itak mal čudn zgledal :wink: in mi je blo vse ravno.

Pri moških ekipah so bile ekipne uvrstitve združene, npr M35-M40; M45-M50. Mislim, da je bilo za ženske enako.

Za žensko ekipo W35-W40, kjer je tudi Pia, je šla na stopničke samo Aleksandra F in je itak dobila samo eno kolajno, ker jih je zmanjkalo (baje so jim eno noč prej ukradli en karton kolajn). šega je povedal, da jih bodo dali za vse ki so ostali brez, še naknadno izdelati.

Predlagam, da vsi, ki ste morebiti ostali brez kolajne, obvestite organizatorja, da vam jih zagotovi.

MatjazV
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#139678
Končno sem prišel do računalnika. Moj tek ni bil eden boljših, sem pa na srečo bil dovolj izkušen, da sem na 12 km nehal igrati zajčka (želvico) MiciM in Lauferju in upočasnil. Tempo 5:30 je namreč povzročal pri meni preprosto previsok pulz, da bi ga držal. Lahko bi se izgovarjal na vročino in teren, a moram priznati, da sem bil za kakšen boljši osebni dosežek v tem času sezone premalo pripravljen. Sicer ni šlo pod štirimi urami a sem moral biti z rezultatom, ki je skoraj pol ure slabši od mojega osebnega, popolnoma zadovoljen.

Zahvaljujem se Špeli* za neumorno spremstvo ob progi, prav tako pa Tonu za potujoči tuš in spremljavo na zadnjih kilometrih. Tudi Maj se je odlično odrezal z svojo stojnico natanko na dogovorjenem mestu. Dannae in Tini sta tudi doprinesla svoje. Hvala tudi drugim poporniom, ki ste bili tam BOjanM, MImovozeči 2much4me .... in drugim.

Menda sem imel od 20 do 30 kilometra nekaj krize, potem je pa šlo. Nekoliko moči je ostalo še za finiš, kjer sem dophitel nemca, ki je bil pa v mlajši kategoriji, tako da ...

Brez podpore, le z vodo in uradnim izotonikom na sicer pogostih postajah bi bilo težko, Pojedel sem en gel in pol, po 25 km pa sem imel občutek, da žečodec ne bi več prenesel.

Lepši del tekme je bil po tekmi, Inotove palačinke, druženje v senčki pod drevesom in prva karbo pomoč v šiški. Naslednji dan sem pa s kolesom preganjal muskelfiber, potem pa dan počitka. Bohinj že čaka v soboto.

Čestitke vsem, ki ste bili z menoj na progi, še posebne čestitke pa MiviM in Lauferju za prvega.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 07 Avg 2008, 09:00, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 IvanČ
#139708
Še nekaj mojih vtisov z maratona, ki je bil moj peti po vrsti. S časom 3:11,03 sem zelo zadovoljen. Za rezultatom iz Firenc lani zaostal le dobro minuto. Proga in časovni termin v Firencah sta idealna za dosego dobrega rezultata.

Maratonska proga zame daleč najtežja do sedaj, zadnjo uro teka je blo že presneto vroče. Varovanje na progi, smerne oznake ( bože sačuvaj bi rekli oni...). Vsaj vode in mokrih spužv je blo zadosti. Gelov vzel dovolj s sabo, še eden je ostal za dozo takoj po teku.

Vso maratonsko progo mi je uspelo preteči v zelo enakomernem tempu-na polovčki čas 1:35,26.

Danes naredil prvi tek po nedelji, je že kar šlo, še teden dva pa v trd trening za 2:59:59
 anAna
#139986
miciM napisal/-a:No pa sem spravila svoj prvi maratom pod streho. Zelo sem zadovoljna z razultatom, ki je tam nekje 3.53 (moj polar ali garmin pač ne .... :lol: :lol: )
Počutje je tudi dobro,bolečin ni (vsaj zaenkrat).
Hvala vsem ob progi za podporo, tudi, če ne rabiš veliko, je občutek, da nisi sam dobrodošel.

:wink:


Ma ti si totalna faca!!! 8) 8) 8)
Žal sem se ta dan odločila za kolesarski podvig in te nisem prišla spodbujat na traso, sem pa ves čas mislila nate in navijala!!! :wink: Sploh ko sem lezla v klasnc s kolesom, sem se toalžila, da to ni nič v primerjavi z maratonom, ki ga pravkar tečeš ti! :D

Lp, anA
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA