Uradni forum za domačo in mednarodno podporo Slovenskemu alpskemu maratonu, ki se dogaja vsako drugo soboto v septembru - official forum support for SAM which is year held on every second Saturday in September

Moderatorji: SAM, milan

 Jožko
#145588
Pozdravljeni!
Ja vreme sigurno bo in pika :D :!: Pridem, pa če grejo prekle dol!
Uporabniški avatar
 T1
#145659
Ja, mislim da jih bo precej uživalo, ko bodo tekli po dežju. No, saj jim privoščim. Enkrat je že bila ta tema in skoraj vsi v en glas so zatrjevali, kako je fino teči po dežju. Sem se že spraševal, kaj je z mano narobe, ker mi to ni všeč.
Mislim pa, da bo problem, če bo potegnil močnejši severovzhodnik. Potem pa res zna biti neprijetno, ker se lahko hitro podhladiš.

LPT1
Uporabniški avatar
 5rca
#145810
firbec napisal/-a:Reklama na SIOL-u.

V soboto pa marele v roko in dolge gate!
Vreme bo!
LP


:lol:

na prvi sliki naša TF tekača MojcaU in BojanU 8)
(šiškarci :wink: )
Uporabniški avatar
 paprikar
#145824
zanima me, kaj planirate vzeti s seboj na tek? Ima kdo namen vzeti rukzak s pelerino, rezervno majico, ipd, ali boste vzeli le pasove za bidone ?

že vnaprej hvala za odgovore :D
Uporabniški avatar
 cvalenti
#145851
Na tem forumu vas ne poznam prav veliko (osebno),zato bi vsem skupaj zaželel en prav lušten ne preveč garaški tek,še posebej pa Cvetotu in Darji na 35km in Andreju na 50-ki.Upam.Jaz pa gor priletim s kolesom,čaw
Uporabniški avatar
 tae
#145852
cvalenti, ali nisi tudi ti za letos planiral tele 35 ke ?
Uporabniški avatar
 cvalenti
#145869
Čakam na ultrazvok in posledično tudi operacijo desnega zunanjega miniskusa,že 2 meseca praktično ne tečem popolnoma nič,le kolesarim in plavam,tako da.... :evil:
Uporabniški avatar
 Darja
#145942
cvalenti, bohlonej za lepe želje, glede na vremenske obete so kar na mestu. Ti pa le prikolesari na Jezersko, bomo kakšno pametno rekli 8) , družba bo pa sploh dobrodošla, saj bom letos jaz čakala Andreja (upam :shock: ) in te stvari me vedno delajo rahlo nervozno, ker samo razmišljam kje je v tistem trenutku, kako mu gre, krči pa to in v tem stilu do njegovega prihoda v cilj. Ampak, bo pa potem bolj veselo!
Srečno vsem, se vidimo!
Uporabniški avatar
 Cveto
#145954
paprikar napisal/-a:zanima me, kaj planirate vzeti s seboj na tek? Ima kdo namen vzeti rukzak s pelerino, rezervno majico, ipd, ali boste vzeli le pasove za bidone ?

že vnaprej hvala za odgovore :D


Jaz na to tekmo nikoli ne vzamem nič. Samo kak gel, mogoče letos tudi nekaj soli proti krčem.

Na štart pa bom vzel tudi dolge rokave in hlače, pa se bom tam odločil, kaj bom oblekel. če boš tekel s kako vetrovko, boš še bolj moker, ker ne diha dobro. tudi razni gore-texi ne dihajo tolko, da bi tekel v njih. Menim, da če bo dež in hladno, bodo dovolj dolgi rokavi, mogoče še zelo tanke rokavice.

Kar se pa tiče bidona, pa ne rabiš, razen, če res ogromno piješ na tekih.
Okrerpčevalnic je dovolj, tako da ni panike.


cvalenti, bohlonej za lepe želje, glede na vremenske obete so kar na mestu. Ti pa le prikolesari na Jezersko, bomo kakšno pametno rekli Cool


Ti kar prid, zelo prav pride kaka vzpodbuda tam na madedamu proti jezeru, k se pot vleče, kukr da bi jo zadej rezu, pa spred pokladu!

Sam da se neboš ustrašil dežja. Sicer pa Cvalenti, Kolikor te poznam, uživaš v teku v dežju. Tko, da kolesarjenje v dežju ne sme bit problem zate :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
#146009
Spoštovana druščina
Nekako mi je kar odleglo, ko ste se takole razpisali o vremenu, hrani pijači, krčih itd.. to pomeni da ne skrbi samo mene temveč se dotakne vsakega posebej in prav na poseben način :wink:
Če vas slučajno tako ali drugače spregledam, se pravgotovo psihološko pripravljam na 35-tko, in vam že sedaj želim dober in brezstresen tek

LP Bojan :wink:
Uporabniški avatar
 paprikar
#146010
Cveto, hvala za pomirjujoče besede. Zaradi dežja sem že bil na tem, da začnem delat spisek stvari, ki jih bom nesel s seboj :wink:

.. druščina, se vidimo jutri :)

lp,n
Uporabniški avatar
 T1
#146013
Paprikar, tole opremo, ki jo imaš na slikci lahko mirno pustiš doma :lol: .

LPT1
Uporabniški avatar
 BO-JAN
#146017
T1 srčno upam da ne bomo potrebovali česa podobnega :D , mokri pa bomo v vsakem primeru :wink:

LP Bojan

ps Tudi lansko leto v plundri in snegu ni bilo slabo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA