Uradni forum za domačo in mednarodno podporo Slovenskemu alpskemu maratonu, ki se dogaja vsako drugo soboto v septembru - official forum support for SAM which is year held on every second Saturday in September

Moderatorji: SAM, milan

 tina1970
#146103
A je letos kaj rezultatov v živo, kot prejšnja leta?
Uporabniški avatar
 samostojni
#146179
Po 75tki sončno vroči Logarski nas je tukaj pričakalo osvežujoče oblačno deževno vreme, prov dobr je bilo.
Na 10tki se je kar hitro začel pospešen :oops: tempo, potem pa vsak svojega, je kar lepo razgibana proga, mi je pri srcu, sploh zadnji del, k smo ga včasih na cross-countriju vozil s kolesi :lol:

Da pa bi bila mera zvrhana so organizatorji :hello: zadetek u petek :hello: bi se temu reklo, medse povabil še Pižorna - KONDIJA našga igralca.
Je take metal da smo prov z užitkom u cilj prtekli, se mi zdi da tud ostali iz daljših tekov tud niso bili prikrajšani za te užitke :-- :hehe: :ignore:
Matr ma nabrit jezik ,se znajde en dva tri kakšno ven butne :argue: :rol:

Še najboljš je izpadlo med podelitvijo nagrad najboljšim na 10tki, ko so malce hitro pritekli prvi iz 35 tke, :P :hack: je tko dobr povezoval oboje skop, da j blo veselje poslušat :clap: :lol: pa organizatorje presenetli tudi z izpadom elektrike, tako da smo napihljive zadeve mal pridžat moral.

No se je dobr izteklo.

Organizatorjem pa čestitke za dobro organizacijo :laola ,
ste imeli čas med tekom in opazili morda pobarvane izbokline na delih poti, :shock: da nebi prišlo do nepredvidenih tekaških težav :?: , so se morali nekateri velikrat dol prpognt :cast1: :cast: :cast1:

Skratka s svojim tekom sem zadovoljen, saj je bil kar hitr zame :oops: čez 200 :oops: je kazal zadnji del pa ne na števcu, srcomer ni bil pr mer pa smo skupaj z sotekašem pritekla 29 mesto skupno :juhuhu:
Pol pa mal :piti: pa j blo urejeno
Seveda smo se tud :TF) mal na nov spoznal pa kakšno vmes rekli, sej sami veste ker smo bli, pa de se je kar dihat moral.

:laola :TF) Čestitke tudi vsem ostalim udeležencem na 35 in 50tki je bila najbrž zanimiva bolj drsljiva pot pa čedni ste najbrž tud bli :juhuhu:

No se vidmo še v Preddvoru na zaključku.
 Tone Červ
#148093
živjo! sedaj pa sem tudi jaz član vaše klepetalnice. ime mi je Tone, verjetno me precej vas pozna in vas vse lepo pozdravljam v tem trenutku. posebej bi pa pozdravil vse sotekače, ki smo letos skupaj uspešno opravili s SAMom. to so: Jera, Iztok in še eden, ki ga ne poznam po imenu in se mu opravičujem!
drugo leto pa gremo na 3,59 ure. lep pozdrav, Tone!
 Tone Červ
#148098
ups, zmotil sem se pri imenu, ni bil Iztok ampak Igor. se opravičujem lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 jera
#148286
Tone Červ napisal/-a:živjo! sedaj pa sem tudi jaz član vaše klepetalnice. ime mi je Tone, verjetno me precej vas pozna in vas vse lepo pozdravljam v tem trenutku. posebej bi pa pozdravil vse sotekače, ki smo letos skupaj uspešno opravili s SAMom. to so: Jera, Iztok in še eden, ki ga ne poznam po imenu in se mu opravičujem!
drugo leto pa gremo na 3,59 ure. lep pozdrav, Tone!


Tone, hej! Sem te tukaj http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9929&postdays=0&postorder=asc&start=30 že pozdravila :D

Pa še 1x čestitke in ja: 3:59:59 :oops: bo drugo leto :oops:

Da boste še drugi vedeli: Tone, Igor, Mirko in moja malenkost :oops: smo se "šteli" od tam, kjer sem jih zavedla :oops: pa do konca.

ItAQ :wink: [/u]
 hipokrat
#232861
Za UZ preiskavo skeleta in testisev poklici 01/280-32-70 ali poglej ultrazvok.eu. Poceni in zelo strokovno ter kaj je najvaznejse-BREZ ČAKANJA!!! Hipokrat
Uporabniški avatar
 T1
#232867
[quote="hipokrat"]Za UZ preiskavo skeleta in testisev poklici 01/280-32-70 ali poglej ultrazvok.eu. Poceni in zelo strokovno ter kaj je najvaznejse-BREZ ČAKANJA!!! Hipokrat[/quote]

Mislim, da Jera nima problemov s testisi. Vsaj ne s svojimi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA