Uporabniški avatar
 Matevz
#159966
Vlajko, ti kar črtaj vprašaj :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
#160586
Da še malo vskočim v vaš opoldanski službeni dremež po malici :arrow:
Poglejte malo na obvestila (spodnji link), kjer boste videli, da sem nekoliko spremenil predlog zbornega mesta ter plan pohoda (teka). Prednost tega predloga je, da bi nas v tem primeru prevozna sredstva čakala pred gostilno. :wink:

PS:
Obvestila in seznam dosedanjih prijav.
 janezu
#160621
danes sva z bonijem preizkusila eno od 99 tras pohoda (včeraj tudi eno :D )res je bolje,da parkiramo na sedlu,kajti lani je bilo treba teči dol po avtomobile(žine dvakrat).ker pa garmin mojster jpotoc ni na delovnem mestu (trenira varstvo...) sledi žal še ni,upam,da bo. smer lavtarski vrh-križna gora-nazaj mimo cerkvice na planici je uro deset, podobno je do mohorja.sicer pa je bilo danes pri -8 dovolj prostora tudi zunanji terasi gostilnice,tako,da se je odločil priti tudi boni +2 spremljevalki :shock: :D lp ju
Uporabniški avatar
 Pingo
#160665
Če pridem k sebi se tudi jaz oglasim na eno zdravilno grenčico--kozorogovo.Seveda bom šel na pohod,da si malo bolj počasi ogledam moje hribe.Za žurko pa ne računat name :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
#160704
se javim za en počasen tek (10/uro ali še počasneje hitreje odpade!), pa en kratek postanek na zunanji terasi gostilnice :D , seveda pa je predpogoj udeležbe vozno cestišče na relaciji Me-Če.

8)
ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 Vlajko
#161603
Samo toliko, da vas spomnim na tole. Ne se ustrašit spiska, kakšen se lahko še vedno prijavi, vsaj na pohod ali tek; MihaPR, ti pa mi pomagaj pri odstranitvi vprašaja za tvojim imenom. :wink:

Pa za kako idejo bi še prosil? :?:


PS:
Obvestila in seznam dosedanjih prijav.
 nana
#161770
@Vlajko: a lahko prosim pred dnevom D napišeš še, kako se pride na štartno pozicijo? :oops:
Uporabniški avatar
 BONI
#161789
Tu prijavljam še Wajskota in njegovo ženo,kaj pa vreme ,a si že naročil
lp dare
Uporabniški avatar
 Vlajko
#162126
Splošnim obvestilom sem dodal link z (zaenkrat dolgoročno) vremensko napovedjo. Zaenkrat kaže, da bo morda celo snežilo. 8) ... In ravno zaradi tega bom šele "tik pred zdajci" v obvestila napisal izhodiščno mesto. V primeru resnejšega sneženja bo izhodišče skoraj zagotovo enako kot lani. :!:

@nana: Nekoliko si me presenetila s svojim vprašanjem., saj sem bil skoraj prepričan, da vsi Gorenjci, vključno z Ljubljančani, znajo priti na Jošt. :) Sledi (Bojan TF Press.) nenagradno vprašanje: Kako se z avtom pride do Čepulj? :wink:

PS:
Obvestila in seznam dosedanjih prijav.
Uporabniški avatar
 dannae
#162173
Uporabniški avatar
 Pingo
#162174
Pa še v besedi

Greš mimo Tivolija smer Gorenjska-mimo Mercatorja-mimo Jelena-skozi Medno-Medvode,na krožnem smer Kranj-Jeprca-Labore-Kranj,mimo Petrola na levi strani in naravnost do prvega semaf.križišča-tam levo in slediš glavni cesti do krožnega kr.,kjer ubereš smer naravnost,seveda okoli plastičnih ovir-na koncu naselja je križižišče kjer stoji tabla Jošt,Čepulje tam zaviješ desno.Potem samo slediš cesti in oznakam :wink:
 nana
#162226
Vlajko napisal/-a:@nana: Nekoliko si me presenetila s svojim vprašanjem., saj sem bil skoraj prepričan, da vsi Gorenjci, vključno z Ljubljančani, znajo priti na Jošt. :)
:oops: :wink:

@Pingo: Hvala! :D
Nazadnje spremenil nana, dne 11 Dec 2008, 22:00, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA