wind
#179161
Ta presneta rdeča obroba okrog seznama tem se mi zdi malce naporna. Sem jo po hitrem postopku ukinil - naredil css za tf, da tole vsaj lahko berem. Seveda sem ob tem popravil še razne druge malenkosti, ki motijo pri branju; moj monitor že ne bo reklamni pano. ;)

Slika
Uporabniški avatar
 Vreme
#179509
Počasi se že navajamo na novi forum. Kar se mene tiče lahko rečem samo super , všeč mi je tudi dodajne člankov na portalu, tako ,da izvemo zraven še tudi kaj novega, kar drugače ne debatiramo. Tudi tekaške poti znajo biti zanimive, a se še ni našel junak ki bi jo objavil, pa jih toliko imamo. pa sam pri tem nikakor nisem izjema.

Edina stvar, ki me moti je na prvi strani pri zadnjih prispevkih, sem se tako navadil na njo,da brez nje ne morem. Je pa problem, da nikoli ne vem, kateri je novi prispevek oz. katerega sem si že ogledal, torej manjka barvna označba še nepregledanih prispevkov. Kot je videti to na forumu deluje b.p., tukaj pač ne!
 Jutro
#180946
Na starem forumu sem se le enkrat prijavil, zdaj pa se moram vsakič. Tudi, ko sem hotel napisat ta post, sem bil spet nenadoma neprijavljen, čeprav sem to na začetku storil. Kako ali kje se nastavi avtomatska prijava ob obisku?

Se opravičujem, če je že bilo.

Hvala. lp
Uporabniški avatar
 Vlajko
#185786
V prenovljenem forumu me nekoliko moti, da se ob kliku na link (npr. povezava na kakšno galerijo) ne odpre nova stran, ampak le ta nadomesti stran Tekaškega foruma. :wink:
 wind
#185812
Vlajko napisal/-a:V prenovljenem forumu me nekoliko moti, da se ob kliku na link (npr. povezava na kakšno galerijo) ne odpre nova stran, ampak le ta nadomesti stran Tekaškega foruma. :wink:


No, na dobrih narejenih straneh je tako, da izbiro, kje se bo odprl link, administrator prepusti uporabniku. Klikni s koleščkom na miški, če hočeš link v novem oknu ali zavihku. :D
 luzr
#185817
Iča, klikni na "registriraj se" v zgornji sredini zaslona, tik pod moteče utripajočo reklamo.
Tako nekako je videti zadeva.
* prijavljeni ste kot: luzr * Logout * User Control Panel
Potem izberi samodejno prijavo.
ucp.php?i=167
Samodejna prijava ob vsakem obisku (priporočamo):
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA