Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 lenči
#187665
O bog pomagaj, tukaj je pa toliko dobrih želja za tek, da bi zmogla par Balatonov Slika pa še ne bi zmanjkalo. Sedaj imam pa za celo leto dovolj dobrih želja v nogah Slika, da bo sigurno šlo, tako po polžje. Ampak tudi počasi se daleč pride, pa še uživaš dlje časa Slika . Pa vso pivo bi kar z vami delila, ker drugače sploh ne bom smela več na mojega motorčka, že itak imamo v Laškem saj veste, veliko v zraku Slika . Po kakšnem teku bo pa prav prijalo. V tako dobri družbi kot ste vi itak ne more biti drugače.
Me vedno tako prijetno zabavate, da sploh ne vem, od kod vam drugačne ideje, da sem jaz kako že multikulti.... strela, dajmo rajši it eno rundo odteči, čisto po zenovsko, da nam bo lepo.
Slika
Vsem skupaj in vsakemu posebej hvala Slika. Mi je bilo prijetno na pikniku z vami in upam, da se še večkrat srečamo in poklepetamo (no med tekom jaz bolj tako, po teku pa gasaaaaaa :-- )
Tako, zdaj pa dost "čvekanja" da ne bom spet letos imela največ postov Slika (itak Slika ).
Gremo laufat - jutri, ne danes Slika
Takole, pošiljka motivacije, takšne, drugačne, počasne in hitre, kratke in dolge, poslana Slika , sedaj pa si postrezite.
Vsem en velik Slika
Uporabniški avatar
 lenči
#187781
Hvala vam, posebej vesela Žižine čestitke Slika en cmokec na smrčka vračam Slika.
Pa trenutno si res želim, da bi se našel kdo, ki bo šel kRožnik laufat Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA