Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#188861
zz topka napisal/-a:Jožko in ekipa.
Kot da nimate dovolj stroškov, ste nam danes še medalje po pošti poslali.


Res je. Medalja pa nima prave vrednosti vse do takrat, dokler pošteno ne oddelamo legendarnega kroga okoli Baške grape. Torej, Jožko hvala za pozornost, ampak treba bo na PB in opraviti zastavljeno. Upam, da se vidimo v juliju. :juhuhu: :juhuhu:
#188995
zz topka napisal/-a:Jožko in ekipa.
Kot da nimate dovolj stroškov, ste nam danes še medalje po pošti poslali.


Jožko, naj se ti za požrtvovalno delo pri organizaciji GM4O in za medaljo zahvalim še jaz! :clap:
Letošnjo sem si sicer prigaral pretekli četrtek v nalivih na blatnem in samotnem Durniku. :twisted:
#189877
Hej Jožko, kaj je zdaj to?

Vsi dobivajo medalje in majice, samo jaz nič.

Plačal sem štartnino, šel na progo, bil moker do kože, dobil pa nisem nič.

Če že pošiljaš nekaterim, potem pošlji vsem.

Upam, da bom imel kaj popusta naslednje leto.

LP Valter

P.S.
Moj naslov:
Valter Foški
Celovška 185
1000 Ljubljana
#189901
Hej Buddy,

Lahko bi tole na bolj prijazen način izpeljal, mar ne? Mislim, da ni nihče namenoma pozabil nate.
In če si se odpravil na progo, da bi za to dobil še kaj drugega, kot čisti užitek ob teku v čudovitem okolju in spopad z izzivom, potem......ah, druga zgodba.

Pa lep pozdrav in brez zamere,

Uroš
#189902
buddy66 napisal/-a:Hej Jožko, kaj je zdaj to?
Vsi dobivajo medalje in majice, samo jaz nič.
Plačal sem štartnino, šel na progo, bil moker do kože, dobil pa nisem nič.
Če že pošiljaš nekaterim, potem pošlji vsem.
Upam, da bom imel kaj popusta naslednje leto.



Ker sem prebrala zgornji citat kot da si že malo jezen...

mislim, da za to, da nisi prejel majice, ni Jožko prav nič kriv.
Ti si šel po odpovedi teka vseeno na tek s skrajšano varianto do Huda Južne. In tako nisi slišal nadaljnih navodil Jožkota, ko je lepo prosil, če lahko vrnemo oba kartončka, ki smo ju prejeli ob plačilu štartnine. Na enem je pisalo NAGRADA. In vsi, ki smo kartončke vrnili, smo v zameno prejeli lepe majice.
Seveda nate in tvoje sotekače ni nihče prav posebej čakal. ampak smo v tako slabem vremenu hitro zbezljali domov. Tudi organizatorji.
IZY, ne?
Kar se pa tiče medalje, je po mojem krivo to, da si na tekmi prvič in Jožko zato še ni imel tvojega naslova.

Milijon procentna sem, da ti bo Jožko vse poslal!
Nazadnje spremenil zz topka, dne 09 Jul 2009, 12:35, skupaj popravljeno 1 krat.
#189906
Na maraton sem prišel prvič z namenom da ga pretečem/prehodim v 8. urah in z namenom, da vidim traso za naslednje leto, kjer bi šel bolj na čas. Plačam prijavnino in po parih minutah je maraton upravičeno odpovedan. Prvi trenutek, pod vplivom razočaranja, pomislim, da sem plačal zastonj, a naslednji trenutek pomislim, da je to en najlepših maratonov, da je to za mariskaterega v tistih koncih letna prireditev, da so se ljudje trudili mesece, da bi ga izvedli - a imeli so smolo z vremenom. Rečem si, vem, da moj denar ni šel v nič, temveč v trdo delo ljudi, in če bi zahteval denar nazaj, bi imeli organizatorji gromozansko škodo in verjetno tega maratona naslenja leta ne bi bilo.

Grem na kavo in spoznam nekaj zelo prijetnih ljudi, nato pa še po darilo, kjer vidim izredno uporabno in lepo majico, ki je po mojem mnenju vredna najmanj tistih 30€ :laola . Medalje nočem, ker sem odločen, da si jo bom drugo leto prislužil. 8)

Kljub temu, da je maraton odpadel mi ni žal da sem se prijavil, da sem prišel tja in da sem začutil to ozračje. Bilo je lepo in upam da bo drugo leto še lepše.

lp, anze
#189908
buddy66 napisal/-a:Hej Jožko, kaj je zdaj to?

Vsi dobivajo medalje in majice, samo jaz nič.

Plačal sem štartnino, šel na progo, bil moker do kože, dobil pa nisem nič.

Če že pošiljaš nekaterim, potem pošlji vsem.

Upam, da bom imel kaj popusta naslednje leto.

LP Valter


Tudi sam sem mnenja, da bi tole lahko izpeljal drugače. Vem, da bi se Jožko rad oddolžil vsem, ki smo prišli prelivat pravi znoj in oddelat tisto, kar nam je eden od glavnih ciljev v sezoni. Majice so dobili verjetno vsi, ki so prišli ponje. Medalja pa nima tistega leska, kot takrat, ko pošteno opraviš s progo, kot res najbolje zmoreš. No je pa lep spomin na 1. državno prvenstvo v gorskem teku, ki ga ni bilo in se ga bomo zapomnili po vremenu, ko je tudi nam trmastim bolje, da ostanemo na štartu. Vem, koliko napora je potrebno za tako izvedbo in tudi to, da dela Jožko in njegova ekipa s tako pozitivno energijo, da jim lahko samo še enkrat čestitamo. Še enkrat, čimprej se pomiri, kontaktiraj z Jožkotom zasebno in še kdaj oddelaj tisti lepi krog.
#190066
Pozdravljeni!
Nekaj dni sem bil v hribih, zato nisem mogel odgovoriti gospodu Valterju. Mislim pa, da so povedali vse že ostali pred mano. Pa naj povem še jaz, kar sem že povedal in tudi napisano je že bilo na teh straneh.
:arrow: denar od štartnine lahko dobiš nazaj, samo povej podatke
:arrow: za štartnino lahko vzameš majico, ti jo pošljemo po pošti
:arrow: denar, ki si ga vplačal pa lahko nameniš za štartnino za leto 2010
Tri možnosti, za katere mislim, da so poštene do vseh tekačev.
Kar se pa tiče medalje si se verjetno prijavil na dan teka in zato nisi bil v štartni listi od prejšnjega dne in tako je tvoja medalja ostala doma.
Kar pa se tiče popusta za prihodnje leto in kvalitete majice ali kakšnega dugega spominskega darila ti pa lahko povem samo eno : Izbira tekov je velika in si lahko izbereš po mili volji, kam se boš obrnil in si izbral boljše darilo, hrano......., pa si vedno dobrodošel tudi na GM4O, ki bo drugo leto spet na isti termin, kot letos.
Se ti opravičujem za nastalo "zbrko" in te prosim, da mi sporočiš tvojo odločitev na ZS.
#190091
Pozdrav,

ko prebiram vse to, me je prijelo, da sem se registriral in upam, da bom svoje misli zlil tako, da bodo razumljive.
ORGANIZATORJEM PRIREDITEV VSAKA ČAST IN HVALA, še posebej tem "podeželskim", ki se gradijo drugače kakor "Ljubljanski maraton", "Kraški maraton", kjer denarja ne manjka. Tu denarja NI! Je pa vse tisto drugo, ki pritegne, kar človek čuti, vidi, sliši, okusi, ... in se ne delajo zaradi denarja, ampak zaradi veselja samih organizatorjev, da uspejo še drugim ponuditi del našega vsakdana. Tu se pokažejo srčni ljudje, ki se trudijo, ki jih velik del niti ne opazimo, saj opravljajo dela v zakulisju, pa tudi ti ne za denar.
Zato mislim, da je prav nesramno kalkuliranje nekaterih udeležencev kaj, kje dobi, koliko je vredno, kolikšna je startnina, ...
Lepo je Joško napisal, da je ponudba prireditev zelo pestra, da se itak vsak sam odloča kam bo šel, čeprav bi mi radi, da vsi pridete k nam in ko si se odločil da greš tu ali tam, potem UŽIVAJ in ne kalkuliraj!
Verjetno pa bi bila moja stara misel, organizatorjem v razmislek, da majic ne ponujamo udeležencem (saj jih imamo vsi preveč), pa mogoče res cene startnin malo znižamo - recesija!
Ampak bistvo: HVALA JOŽETU, HVALA VSEM, KI NAM PONUJATE TAKO BOGATE MOŽNOSTI!
In ker gorskega maratona štirih občin letos ni bilo, bomo v Tolminu (Tminu) 26. 7. 2009 organizirali treking za vsakogar.
Poglej:
http://www.tminskimigavci.mojforum.si/t ... ut227.html

Sočen pozdrav iz divje Tolminske, JOhn
#190104
JohnK napisal/-a:... bomo v Tolminu (Tminu) 26. 7. 2009 organizirali treking za vsakogar...


Se vam skoraj zagotovo pridružim, kajti sem v Bovcu na dopustu od 25.07 do 30.07, tako, da mi tole pride kot naročeno. :laola

Aja kam, na težko seveda - 40 km z 2000 m vzpona.

lp
Marjan
#190230
Pozdravljeni!
Bravo JohnK za odlično idejo! Mislim, da Tminu manjka ena od takih prireditev, kjer se bo teklo, hodilo in veselilo v tistem pravem pomenu besede. In v prelepem okolju, kjer ne bo problema izbrati pravih tras za tekače in pohodnike bo vsakemu od udeležencev ostalo nekaj, kar ga bo pripeljalo tudi naslednje leto. In če se gdo u Tminu zmisli kišna "nauma" je tu sigurna Đon. (mal za hec) Škoda,ker imamo v istem terminu društveni izlet v Avstrijske gore, če pa se vreme podere pa pridem tudi jaz.
Pa uspešno organizacijo in izvedbo trekinga in hvala za podporo!
#190338
Hvala tudi tebi za vzpodbudo pri "zmišljanju naumnih". Ma ta bo uživaška. Ravnokar sem se vrnil s trasiranja 20-ke in še sam nisem vedel, da je tako lepa. Prav tako pa čisto nič ne manjka 10-ki in 40-ki, katere sva pa z Jolando potegnila že pred štitinajstimi dnevi. Škoda, če ne prideš, ma ti pršparamo en zemljevidek, pa jo mahneš ko boš fraj. Na 40 - ko seveda! Izkoristim priliko in povabim vse, ki jih zanima MIGAJNE AKUOL TMINA, da se nam pridružijo drugo nedeljo, 26.7.2009. VABLJENI v DIVJO TOLMINSKO in lep pozdrav JOhn
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA