Moderator: ziga

 lev
#169273
Samo:-) napisal/-a:... da se po končanem dnevu samo s polnim trebuhom zavijem v spalko :twisted:


:lol: :lol: :lol:
 Sebastjan
#169538
pozdrav;
Ker seveda planiramo vse bolj in bolj traso poti me med drugim zanima, če ima kdo izklušnje z spanjem ''hotel modro nebo''-- ker verjetno vedno ne bomo uspeli priti do kampa ali kakega primernega mesta za spanje. če prihaja do kakih sitnosti za oblastjo....
Seveda prihaja možnost tudi kolesarjenje po otokih...morda ima kdo kake izkušnje še z trajekti izotoka na otok.... a se karte kupuje kar v lukah... ima morda kak dober link za trajektne informacije za otoke v dalmaciji?
če se je kdo premislil mi smo še vedno v pripravah...


hvala lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#169546
Ala ti vera Aleš dobr ste to odbrenkal s kolesom.Zanimiva izkušnja 440km.No nekoč se pa bomo poskušali kaj podobnega spraviti skupaj solo ali drugače.
Dobri projekti!
 Ekstremistka
#176085
Sebastjan zdravo,

fullll dobra ideja. Najprej me pa zanima če v svojo družbo sprejmete tudi punco? Če bo tvoj odgovor pritrdilen te bom pa drugič naprej zasliševala :)

lep nasmejan dan
Uporabniški avatar
 100jan
#190906
Pravkar sva se vrnila s kolesarjenja po jadranskih otokih. Pregonila sva Lošinj, del Cresa, Šolto, Brač, Hvar, Korčulo, Mljet, Vis in nekaj obale. Če koga zanima kaka podrobnost..... :?:
Uporabniški avatar
 wednesday
#190992
Ojla, jaz pa iščem sopotnika za ene krajše počitnice s kolesom. Časa imam 6 dni, začevši z naslednjim torkom. Preferiram kolesarjenje v eno smer, nazaj druga prevozna sredstva. Vleče me v Dalmacijo, vsekakor pa lahko tudi kam drugam. Nisem hitra, sem pa vztrajna. Varianta gorsko kolo, torbe, spalka in mal za jest. Anybody??

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA